Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΡΩΣΗ; Άμα ο Θεός δίνει το παιδί, θα δώσει και για το παιδί !!! [ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ! Δείτε ΚΑΛΑ το αφυπνιστικό αυτό βίντεο αυτό! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!]

Αποτέλεσμα εικόνας για οχι στις εκτρώσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για οχι στις εκτρώσεις



Αποτέλεσμα εικόνας για οχι στις εκτρώσεις




Δημοσιεύτηκε στις 15 Αυγούστου του 2019
ΕΓΓΡΑΦΗ 5,4 ΧΙΛ.

"...ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφ᾿ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε."
(Κατά Ματθαίον κεφ.25, στ.40) Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 90.000 ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ 120.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ.

ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ !!!

Σχετική εικόνα

1986 - ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΦΟΝΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ - ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ !!!

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019, 33 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ - Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΩΣ "ΗΜΕΡΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΝΟ ΝΟΜΟ !!!

ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ !!!

ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ. 1 ΣΤΙΣ 4 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ !!!

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΄Η ΥΨΙΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ;

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ !!! 

 Στο βίντεο ακολουθεί Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς της 29ης Ιουλίου 2019 με θέμα:
Η Ανακοίνωση αναφέρεται στην πρόσφατη Απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος να καθιερώσει την "Ημέρα Αγέννητου Παιδιού" (πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα) και τις αντιδράσεις που καταγράφηκαν από δήθεν προοδευτικές παρατάξεις, οι οποίοι αρνούνται στην ουσία την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής του αθώου εμβρύου και συνηγορούν στο φρικτό θάνατο που αυτό βιώνει, σφαγιαζόμενο μέσα στη μήτρα της μητέρας του κατά την έκτρωση, για χάρην του δήθεν ψευδοδικαιωματισμού των γυναικών, υπερασπιζόμενοι το "δικαίωμα" της μητέρας να "ξεφορτωθεί" το παιδί της, όχι όμως το δικαίωμα του παιδιού να έρθει στον κόσμο και να ζήσει.

Όλη η Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς εδώ:
Στο βίντεο επίσης ακολουθεί μια ρώσικη ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Για να υπάρχεις" (To be) με θέμα την έκτρωση ενός νεαρού ζευγαριού και όχι μόνο, που αποφεύχθηκε, χάριν στην προσπάθεια του μαιευτήρα ιατρού τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για οχι στις εκτρώσεις

Δείτε πολλά ενδιαφέροντα θέματα για τις εκτρώσεις μέσα από την ιστοσελίδα του κινήματος "ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ" https://www.afistemenaziso.gr στο οποίο συμμετέχουν 19 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών και η «Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος» (ΑΣΠΕ). Σκοπός του "ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ" είναι η προώθηση του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής από τη σύλληψή της και η προάσπιση των δικαιωμάτων του αγέννητου παιδιού, ενώ παράλληλος σκοπός είναι και η αποτροπή των Εκτρώσεων μέσω της σωστής ενημέρωσης.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Δεν έχει σημασία πόσο μικρό είναι το σώμα του (εμβρύου) - σημασία έχει οτι περιμένει την αγκαλιά σου..., αλλά κυρίως έχει σημασία οτι η ΨΥΧΗ του ΥΠΑΡΧΕΙ από τη στιγμή της σύλληψής του... 

ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, είτε γεννηθεί, είτε όχι..., είτε τερματιστεί η ζωή του έξω, ή μέσα στη μήτρα της μητέρας του...!!! Πηγή ρώσικης ταινίας:

Μουσική βίντεο:

Desert Caravan - Aaron Kenny
Beautiful Cinematic Piano Background Music - Músic by e-soundtrax: http://bit.ly/2CCbCAB

THIS IS A NON-PROFIT VIDEO
Πηγή αποσπασμάτων Καινής Διαθήκης:https://www.vivlos.net/

Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....

===================

Και επειδή υπάρχουν δυστυχώς πάντοτε εκείνοι που ΔΕΝ εννοούν μέ τίποτε να καταλάβουν, τότε άς δούν τί έλεγε ένας εκ των συστημικότερων "επιστημόνων" στις αρχές του παρελθόντος 20ου αιώνος:

Σχετική εικόνα


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!