Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Μία Ιταλίδα δήμαρχος που ΔΑΓΚΩΝΕΙ πολύ ΓΕΡΑ...

Eδώ δεν χρειάζεται φακέλωμα, γιατί είναι ΟΛΟΙ αριστερών πεποιθήσεων.


Πολλές αντιδράσεις προκαλεί στην Ιταλία η κίνηση μίας δημάρχου της Λέγκας, η οποία επιδιώκει να «φακελώσει» εκπαιδευτικούς αριστερών πεποιθήσεων.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Monfalcone mayor
https://newsbeezer.com/italyeng/school-too-many-leftists-the-lord-mayor-of-the-league-wants-to-register-the-teachers-they-poison-the-boys/

Στο Μονφαλκόνε, στην επαρχία της Γκορίτσια η δήμαρχος Άννα Μαρία Τσίζιντ, έχει απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο της χώρας με τις οπισθοδρομικές αποφάσεις της. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Anna Maria Cisint

Αφ΄ότου επέβαλε ανώτατο όριο 45% στην παρουσία ξένων μαθητών στα νηπιαγωγεία της πόλης και αφού απαγόρευσε από τις δημοτικές βιβλιοθήκες εφημερίδες αριστερών τάσεων, όπως οι Avvenire και Manifesto, τώρα βάζει στο στόχαστρο και τους εκπαιδευτικούς που έχουν εκφράσει προοδευτικές απόψεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για Anna Maria Cisint

«Με την ιδεολογία τους δηλητηριάζουν τους νέους, παρουσιάζοντας ανοικτά τις δημοκρατικές επιλογές που οι Ιταλοί επιδεικνύουν απέναντι στις δημοτικές αρχές της Λέγκας», τονίζει η ίδια, προτάσσοντας καμιά δεκαριά μηνύματα «ανησυχίας και αγανάκτησης» που έχει συλλέξει μέσα στη διετία που έχει αναλάβει καθήκοντα από γονείς, μαθητές, ακόμη και καθηγητές.


"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. http://oimos-athina.blogspot.com/2019/08/blog-post_36.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι κομμουνιστικό ιστολόγιο!
      Τίποτα το καλό δεν βγαίνει από αυτά.
      Ακόμα και εάν γράφουν κάτι
      που είναι σωστό , τελικά σε οδηγεί σε λάθος δρόμο.

      Διαγραφή
    2. Γεμίσαμε λογοκριτές και συκοφάντες. Όποιος δεν γνωρίζει το πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιο του Ρωμανού, μπορεί να το επισκεφθεί να μορφώσει άποψη μόνος του. Κομμουνιστικό και τρίχες κατσαρές...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!