Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ! Αναγνωρίστηκε ως “θρησκεία” ο ....σατανισμός στην Σουηδία!

*Η Ευρώπη σε απόλυτη πνευματική και ηθική παρακμή… 
Ο Θεός να μας φυλάει, εδώ που έχουμε φτάσει…

Σχετική εικόνα

Παρά το γεγονός ότι η εκκλησία ανέκαθεν θεωρούσε το σατανά ως την πηγή του κακού και τον χειρότερο εχθρό του ανθρώπου, η Σουηδική Σατανιστική Κοινότητα έγινε δεκτή ως επίσημη θρησκευτική επωνυμία (!) από τις σουηδικές οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Dagen».

Συγκεκριμένα, προκειμένου να γίνουν μια καταχωρημένη θρησκευτική κοινότητα στη Σουηδία, οι σατανιστές έπρεπε να ικανοποιήσουν αρκετές προϋποθέσεις, όπως να οργανώσουν θρησκευτικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων προσευχές ή διαλογισμό.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ATHEIST SWEDEN

Έπρεπε, επίσης, να φέρουν μια επωνυμία που «να μην εναντιώνεται στα καλά ήθη ή στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας». Προϋποθέσεις που εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως ικανοποιούσαν οι σατανιστές.

Επικεφαλής της ομάδας είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι, ο Έρικ και η Τζένη Χέντιν από την Στοκχόλμη. 
Και οι δύο είναι καθηγητές στην Ιστορία των Ιδεών και την Γλωσσολογία και όπως δηλώνουν δεν έχουν παρελθόν σε άλλα θρησκευτικά κινήματα. 

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτουν, έχουν περί τους 100 ακόλουθους...

Το κίνημα είναι εμπνευσμένο από το Σατανικό Ναό, μια ακτιβιστική ομάδα από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, που μεταξύ άλλων προωθούν την κατάργηση της σχολικής προσευχής, όπως κάνει και η Σουηδική Ανθρωπιστική Ακαδημία. 

Κι ενώ φέρουν μια επωνυμία που υποδηλώνει την λατρεία του διαβόλου και σε πολλούς φέρνει στο μυαλό μεταμεσονύχτιες τελετές και θυσίες ζώων, η Σατανιστική Κοινότητα στην πραγματικότητα προάγει την επιστημονική προσέγγιση, το κοσμικό κράτος και την κοινωνική δικαιοσύνη...

Με μια γρήγορη αναζήτηση στη σελίδα της κοινότητας στο 'Facebook', βρίσκει εύκολα πολλές συζητήσεις μεταξύ αριστερών ή φιλελεύθερων συνομιλητών για ζητήματα όπως αυτά της LGBTQ κοινότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και υπέρ των εκτρώσεων. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι η κοινότητα μοίρασε ...σερβιέτες (!!!!) σε ένα 'πρότζεκτ' με την ονομασία: «Έμμηνος Ρύση με τον Σατανά». Ενώ κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Υπερηφάνειας στην Σουηδία, η Σατανιστική Κοινότητα διοργάνωσε σεμινάριο περί της ανάγκης για σατανιστικό φεμινισμό.

Όσο, δε, για τον ίδιο το σατανά, αυτός αντιμετωπίζεται από την κοινότητα μόνο ως λογοτεχνική φιγούρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. 

Κι ενώ ο σατανάς τιμάται ως πρότυπο προς μίμηση και ως αιώνιος επαναστάτης που έρχεται διαρκώς σε σύγκρουση με τις αρχές, η θρησκευτική ομάδα πραγματοποιεί τελετές όπως: «Επίκληση στον Εωσφόρο και στη Λίλιθ». 
Με κύριο στόχο ο εαυτός να βρίσκεται στο κέντρο πάντων.

[ΠΗΓΗ: SPUTNIK]


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

4 σχόλια:

  1. κι εγω στεναχωριόμουν και ζητούσα εξηγήσεις απο τον Θεό γιατί επιτρέπει να σας βιάζουν ομαδικά οι λαθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. δες εδω ολο τον δαιμονισμό των Σουηδων

    http://aktines.blogspot.com/2019/08/blog-post_7.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο σατανιστές και μεταναστολάγνοι που είναι,καλά να πάθουν.Σιγά που θα τους λυπηθούμε κιόλας.Γενικώς στη σουηδία επικρατεί μια ανωμαλία.Όλο αυτό με τους σατανιστές μου θυμίζει το από έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα.Δηλαδή από έξω φαίνονται καλοί και συζητήσιμοι και κρυφά μπορεί να κάνουν θυσίες και να επικαλούνται τον μισόκαλο.Όσο για τις συζητήσεις που και καλά κάνουν,πιστεύω πως βολιδοσκοπούν ποιες κατηγορίες ανθρώπων είναι πιο επιρρεπείς στο σατανισμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.diaforetiko.gr/evgalan-fyll-dia-gia-paido-pride-perifanoi-paidofiloi-stin-ollandia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!