Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Η Mercedes έχει βάλει ...κοριό σε μοντέλα της!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ε Κ Τ Α Κ Τ Α! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ...)


Αποτέλεσμα εικόνας για mercedes benz badge


Σκάνδαλο αποκαλύπτει η 'SUN'. Πρωταγωνιστές και πάλι οι Γερμανοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Mercedes, τα μοντέλα της οποίας οι ιδιοκτήτες τους τα πληρώνουν…χρυσάφι έχει βάλει “κοριούς” και τα παρακολουθεί!
Το σκάνδαλο αυτό τεραστίων διαστάσεων έχει τη… συναίνεση των αγοραστών, μια και η γερμανική εταιρεία κρύβει την αλήθεια στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για mercedes benz badge

Σύμφωνα με τη SUN, το οποίο επιβεβαίωσε η εταιρεία, οι … κοριοί κρύβονται σε αισθητήρες, οι οποίοι προσαρμόζονται στους καινούργιους αλλά και τους μεταχειρισμένους κινητήρες, και πωλούνται από τους αντιπροσώπους της εταιρίας και μαρτυρούν την ακριβή τοποθεσία του οχήματος.

Η εταιρία πούλησε περισσότερα από 170.000 αμάξια στην Βρετανία τον προηγούμενο χρόνο.

Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι οι αισθητήρες παρακολούθησης ενεργοποιούνται μόνο σε «ακραίες» καταστάσεις – όταν, παραδείγματος χάρη, οι πελάτες αθετούν την συμφωνία πληρωμής τους, αλλά ποιος τους πιστεύει.

Αποτέλεσμα εικόνας για MERCEDES BENZ

Η ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων Liberty είπε ότι οι ενέργειες της Mercedes ήταν ενοχλητικές και μέρος της «ταπεινωτικής ανάπτυξης της επιτήρησης».

Οι νομικοί ειδικοί εξέφρασαν επίσης ανησυχίες. Ο Stefano Ruis, εταίρος αστικού δικαίου στους δικηγόρους της Hickman & Rose, δήλωσε:

«Αυτό φαίνεται να είναι μια άλλη ανησυχητική εξέλιξη στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες χειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα που πρέπει να παραμένουν ιδιωτικά.»

Η τεχνολογία μυστικών αισθητήρων δεν συνδέεται ούτε με τις συσκευές παρακολούθησης αντικλεπτικής προστασίας ούτε με την online υπηρεσία Mercedes Me που πωλείται ως προαιρετικό εξάρτημα από τους αντιπροσώπους.

Η παρακολούθηση ενός οχήματος χωρίς γνώση του οδηγού είναι παράνομη σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε. για την προστασία των δεδομένων.

Παρ΄όλα αυτά, οι πελάτες της Mercedes δίνουν την άδειά τους όταν υπογράφουν όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι βρίσκονται στα ψιλά γράμματα που κανείς δεν τα διαβάζει!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!