Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

14η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1914: Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ !!!!!

3 ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ  Π Ο Υ Λ Η Σ Α Ν  ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ "ΜΑΣ" ΨΕΥΔΟΣΥΜΜΑΧΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ !


ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ", ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΟΣ, Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ "ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ...ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ (1914) ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!

ΤΗΝ  Σ Α Σ Σ Ω Ν Α!

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΗΜΑ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!!! 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ....




Σαν χθές στις 14 Οκτωβρίου του 1914 και μετά την εντολή των Δυνάμεων της Τριπλής Συνεννόησης (Αντάντ), ανακαταλαμβάνεται από τον Eλληνικό Στρατό η Βόρεια Ήπειρός μας, προκειμένου να τηρηθεί η τάξη στην περιοχή, εξ αιτίας της χαώδους κατάστασης που επικρατούσε στην Αλβανία.
Αποτέλεσμα εικόνας για μαρτυρική Βόρειος Ήπειρος


Αποτέλεσμα εικόνας για βορειος Ήπειρος

Σύμφωνα με τις προτάσεις των Δυνάμεων η ενσωμάτωση της Βόρειας Ηπείρου στην Ελλάδα θα αναγνωριζόταν ως οριστική, σε περίπτωση που η Ελλάδα θα δεχόταν να συμμετάσχει στο πλευρό τους κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για βορειος Ήπειρος

Βέβαια, οι «σύμμαχοι» για ακόμα μια φορά μας προδώσαν, καθώς όχι μόνο τότε, αλλά ούτε και μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο κι ενώ είχε απελευθερωθεί ακόμη μια φορά από τον Ελληνικό Στρατό το 1940-41 δεν ενσωματώθηκε η Βόρειος Ήπειρος στον Εθνικό κορμό.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για βορειος Ήπειρος

Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!