Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

«Αν μόνο από ένα χωριό - της Λέσβου - έχουν περάσει 350.000 μετανάστες, φαντασθείτε ΠΟΣΟΙ έχουν ε ι σ β ά λ λ ε ι σε όλη την Ελλάδα»!!!!


Τι μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι Τούρκοι στην...ΤουρκΕλλάδα..

Δεκάδες Χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες και πράκτορες της Τουρκίας βρίσκονται μέσα στο ελληνικό έδαφος. Περιμένουν το σύνθημα του Ερντογάν για να ενεργοποιηθούν σε βάρος της Πατρίδος μας. 

Έχουν περάσει ως πρόσφυγες-μετανάστες και θα λειτουργήσουν ως πεμπτοφαλαγγίτες όταν ο Ερντογάν επιτεθεί στη χώρα μας. Άλλωστε, μόλις τελειώσει από την Συρία, ο Ερντογάν θα δώσει σύνθημα κατά της Ελλάδος. 

Έχει ξεκινήσει την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αυτά τα συγκλονιστικά αποκαλύπτει η Ειρήνη Μαρούπα, η δικηγόρος που ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα εθνικής-εξωτερικής πολιτικής σε συνέντευξή της στην εκπομπή 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και στον Μάκη Βραχιολίδη.

Μάλιστα τονίζει ότι στη χώρα μας έχουν εισβάλει περί τα 2,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τα όσα ισχυρίζονται οι πολιτικοί μας ότι έχουν περάσει στην Ελλάδα 60.000 -70.000 μετανάστες, είναι ψεύδη. 
Επικαλείται δε τη μαρτυρία του ίδιου του Δημάρχου Λέσβου ότι μόνο από την προσωρινή δομή της Συκαμιάς έχουν περάσει 350.000 μετανάστες. 

«Αν μόνο από ένα χωριό έχουν περάσει 350.000 μετανάστες φαντασθείτε πόσοι έχουν εισβάλλει σε όλη την Ελλάδα», λέει με νόημα η κ. Μαρούπα. 

Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν είναι δούλοι και υπηρέτες ξένων προς την Ελλάδα συμφερόντων. 
Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αφελληνισμού και γενοκτονίας μας, διάλυσης της εθνικής συνοχής της Πατρίδας μας για να είναι πιο εύκολος ο διαμελισμός της Ελλάδος. Μας ετοιμάζουν να μας παραδώσουν στην Τουρκία. 

Οι Τούρκοι, με τη στάση των δούλων ελλήνων πολιτικών, θα διεκδικήσουν και την Αθήνα-ακόμη και τη Ζάκυνθο! Θα φύγει από την Ελλάδα η Μακεδονία, η Θράκη, το Αιγαίο, η Κύπρος.

Τα στρατόπεδα τα οποία έχουν δημιουργηθεί για την προστασία της χώρας έχουν γεμίσει με λαθρομετανάστες, έχουν βάλει δηλαδή (δυνητικά) εχθρικές δυνάμεις μέσα στα στρατόπεδα!

Το ανησυχητικό σε όλα αυτά είναι ότι οι δικαστές δεν κάνουν απολύτως τίποτε. 
Για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να μην χάνουν τον μισθουλάκο τους, την ώρα που χάνεται η πατρίδα. 

Μα, άμα χαθεί η Πατρίδα θα τα χάσουν όλα, και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται!


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 

15-16/10/2019

Πόσοι μπήκαν προχθές!

Συνολικά 20 βάρκες αποβίβασαν 661 

λαθρομετανάστες!...

ΛΕΣΒΟΣ

1.Καλό Λιμάνι,53 άτομα
2.Τσόνια,44 άτομα
3.Αγ. Δημήτριος,48 άτομα
4.Πάμφιλα,14 άτομα
5.Μόλυβος,35 άτομα
6.Πλωμάρι,39 άτομα

ΣΑΜΟΣ

1.Βαθύ, 26 άτομα
2.Καρλόβασι, 53 άτομα
3.Πυθαγόρειο, 49 άτομα

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ, 44 άτομα

ΧΙΟΣ

1. Γρίδια, 24 άτομα
2. Λιμάνι, 22 άτομα
3. Καρφάς, 35 άτομα
4. Λευκωνιά, 31 άτομα

ΚΩΣ

1. Ψαλίδι, 40 άτομα
2. Ψαλίδι 2, 25 άτομα
Αλεξανδρούπολη, 33 άτομα
Σαμοθράκη, 23 άτομα
Ρόδος, 17 άτομα
Σύμη, 6 άτομα






"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!