Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Μάθατε ΤΙ ακριβώς ΨΗΦΙΖΟΥΝ σήμερα και ΥΠΕΡ ποίων, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων; Ανοίξτε ΑΥΤΙΑ! (βίντεο)


Σχετική εικόνα
ΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ),
ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
(ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ
'ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ')
ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ
ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ.






"Πλατεία Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη να ονομαστεί η πλατεία Λαρίσης δίπλα στα κεντρικά γραφεία της 'Χ.Α.'" πρότεινε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων.


Ταυτόχρονα ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα εισηγήθηκε την ανέγερση μνημείου προς τιμήν των Ελλήνων που έπεσαν θύματα ρατσισμού από λαθρομετανάστες και δολοφονήθηκαν από αριστερούς τρομοκράτες.

Ο Μπακογιάννης και οι νεοδημοκράτες αρνήθηκαν με άθλιο, ειρωνικό και απαξιωτικό τρόπο να τιμήσουν τους συμπατριώτες μας.
Δείτε το βίντεο και "θαυμάστε" το ειρωνικό ύφος του Μπακογιάννη, που χαζογελάει απαντώντας στην αναφορά σε δολοφονημένους συμπολίτες μας, προκαλώντας την οργή του Ηλία Κασιδιάρη.
Τιμούν μόνο τους ΛΟΑΤΚΙ και όχι τους Έλληνες πολίτες που δολοφονήθηκαν με άνανδρο τρόπο σε μία χώρα, που καλπάζει o ένας και μοναδικός ρατσισμός: ο ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων.


'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

3 σχόλια:

  1. Φάνηκε το πραγματικό πρόσωπο της ψοφοδεξιάς που ξεπούλησε για τα καλά την εκλογική της βάση.Όσοι φηφίσατε ΝΔ για να ξεφύγετε από τα τσογλάνια του Σύριζα ,καλά να πάθετε.Στην υγειά σας και χειρότερα από εδώ πέρα!!Μέχρι να καταλάβετε ποιο είναι το πραγματικό συμφέρον σας, πέρα από την προσωπική βόλεψη που σας έταξαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η οικογένεια των οβριο-δρακων κρητικών θα φάει την μούρη της....
    Δεν ξέρω πότε αλλά προς τα εκεί πάει το πράγμα...
    Νομίζουν πως πηγαίνοντας ενάντια στον λαό, υποτιμώντας τον, θα έχουν την εύνοια των στοών και της Μπίλντερμπεργκ.... Όσο τα ερπετά τους έχουν ανάγκη και όσο οι λαοί τους ανέχονται ακόμα...
    Μετά τα πράγματα θα αλλάξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ.....ΓΙΑ ΤΑ ....ΕΡΠΕΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!