Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Κ ό π η κ ε η προσευχή (!) στο Βρεφοκομείο και στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Πάτρας! ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ; ΓΙΑΤΙ;

ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο "ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ"
ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ;;;;;


Κόπηκε η προσευχή στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της Πάτρας και στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Πάτρας αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος του σπιράλ Χαράλαμπος Στανίτσας ο οποίος χθες έθεσε σχετική ερώτηση στον Δήμαρχο στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως αναφέρει «μετά από καταγγελίες πολλών γονέων και δασκάλων ότι δεν πραγματοποιείται προσευχή στο Βρεφοκομείο και στου Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, υπέβαλα ερώτηση στον Δήμαρχο, ως πρόεδρο του Βρεφοκομείου, κατά την χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ρώτησα : α) αν αληθεύει ότι κόπηκε η προσευχή και β) αν απαγορεύτηκε στις δασκάλες να κάνουν τον σταυρό τους . Ο Δήμαρχος απάντησε πως αληθεύει και το αιτιολόγησε ότι δεν ανήκουν όλα τα παιδάκια στην ίδια θρησκεία και ιδιωτικά ο καθείς μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. 

Ενημερωτικά, κατά την προηγούμενη θητεία Πελετίδη, η προσευχή γίνονταν κανονικά, ενώ ενδιαμέσως δεν έχει βγει καμία εγκύκλιος που να απαγορεύει την προσευχή. 
Όταν ο άνθρωπος αισθάνεται παντοδύναμος βγάζει τον πραγματικό εαυτό του», σχολιάζει ο κ. Στανίτσας.

Πηγές του Δήμου Πατρέων είπαν στο 'thebest.gr' ότι αυτό που ειπώθηκε είναι ότι δεν πρέπει να είναι υποχρεωτική η προσευχή μια και δεν έχουν όλα τα παιδιά το ίδιο θρήσκευμα...
 
Αναφέρουν ότι υπήρχαν διαμαρτυρίες γονέων (;;;) για τον υποχρεωτικό χαρακτήρα της προσευχής στο Βρεφοκομείο και πως στον κανονισμό του Βρεφοκομείου και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών δεν προβλέπεται η τέλεση της προσευχής και ο (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ) Δήμαρχος Πατρέων ζήτησε την τήρηση του κανονισμού.


κατανυξη


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Ο Χριστιανισμός βάλλεται από παντού. Καλά ο Δήμαρχος είναι μπολσεβίκος κουμουνιστής, δεν θα έλεγε κάτι διαφορετικό, αν και θα έπρεπε διότι επίσημη θρησκεία είναι η ορθοδοξία και σε όποιον αρέσει αλλιώς πίσω στην χώρα του.
    Εκεί η εκκλησία σιωπά πάλι, ποια είναι η θέση σας κύριε μητροπολήτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «οι μεγαλουπόλεις μας θα δοκιμαστούν με αναρχία , το ΑΙΓΑΙΟ και τα νησιά θα πλημμυρίσουν με πρόσφυγες, αμέσως μετά έρχεται πόλεμος» έκλαιγε λέγοντας τα ένας καλόγερος με ένα παλιόρασο πριν ένα μήνα. Εμείς απλώς τα διαβάσαμε τότε, αλλά σήμερα όμως…

    Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/09/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω την αίσθηση ότι όλες αυτές οι ορδές του ισλάμ κουβαλήθηκαν στην Ελλάδα,όχι μόνο για να γίνει πληθυσμιακή αλλοίωση στη χώρα,αλλά και για να χρησιμοποιηθούν ως άλλοθι για τον αποχριστιανισμό της χώρας.Με τη δικαιολογία ότι δεν είναι όλα τα παιδάκια χριστιανοί,βρίσκουν αφορμή,να κόψουν την προσευχή.Δε μας είπε όμως ο μπολσεβίκος δήμαρχος,γιατί μας τους κουβάλησαν εδώ και μας επέβαλλαν την παρουσία τους χωρίς να μας ρωτήσουν πρώτα;Δεύτερον γιατί ενώ μπορούσαν να πάνε σε μια πλούσια μουσουλμανική χώρα όπως το κατάρ ή η σαουδική αραβία ήρθαν εδώ;Κι εφόσον μας ήρθαν με το ζόρι,ας σεβαστούν τουλάχιστον τις συνήθειες και παραδόσεις των ντόπιων.Δε θα προσαρμοστούμε εμείς στις συνήθειές τους,αυτοί πρέπει να προσαρμοστούν στις δικές μας σαν φιλοξενούμενοι,και αν δεν τους αρέσει,τα μπογαλάκια τους και στις πατρίδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!