Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Ιδού το (ΚΑΥΤΟ) ερώτημα !.....

Σχετική εικόνα
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ....




Αποτέλεσμα εικόνας για muslim immigration


EΛΑ ΝΤΕ! ΕΛΑ ΝΤΕ!
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ (ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ) "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ"
ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΜΑΣ" ; ; ;
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ, ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ....
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....


http://deltio11.blogspot.com/2019/10/blog-post_2.html


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Γιατί τα μουσλίμια έρχονται ακάλεστα σε μια φτωχή χριστινική χώρα και απαιτούν την απόσυρση των χριστιανικών συμβόλων και συνηθειών,και δεν πάνε σε μια πλούσια μουσουλμανική χώρα όπου ταιριάζουν και πολιτισμικά και θρησκευτικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει με πρώτη ευκαιρία να ξαναδημοσιεύσουμε αρκετά παλαιότερη ανάρτησή μας, που όχι μόνον εξηγεί γιατί δεν τους θέλουν όλους αυτούς ούτε ...ζωγραφιστούς στήν - πάμπλουτη! - Σαουδική Αραβία και στα Εμιράτα, αλλά δείχνουν και εύγλωττες φωτογραφίες με κολοσσιαίων εκτάσεων εγκαταστάσσεις με ακριβοκατασκευασμένες ειδικές κλιματιζόμενες (!) σκηνές, που χωρούν ατελείωτες χιλιάδες φιλοξενουμένων, αλλά παραμένουν ά δ ε ι ε ς .....
      Γιατί λέτε;
      Προτεραιότης αποτελεί η άμεση και ταχεία εγκατάστασή τους στήν αφελέστατη έως ανοησίας Ευρώπη.
      Τ έ λ ο ς !

      Διαγραφή
    2. Το γνωρίζω κύριε Καποδίστρια,ρητορική ήταν η ερώτησή μου!!

      Διαγραφή
  2. Είναι στρατός εισβολής ο οποίος με όπλο τον πληθυσμό του σε λίγα χρόνια θα κατακτήσει τις ανόητες ευρωπαϊκές χώρες και θα εφαρμόσει την σαρία. Οτιδήποτε άλλο λέγεται είναι στάχτη στα μάτια των χαζών ευρωπαίων μέχρι η κατάσταση να γίνει μη αναστρέψιμη και οι ευρωπαίοι να είναι μειονότητες στις χώρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι γιατί πολλοί αδερφοί μας κοιμούνται...Γιατί , λένε, να τους αφήσουμε να θαλασσοπνίγονται; Τι χριστιανοί είμαστε.
      Μα δεν έχουν καταλάβει πως πρόκειται για ΕΙΣΒΟΛΗ; Κυκλοφορώ και βλέπω στη Θεσσαλονίκη όλοι να είναι κάτω από 30 ετών!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!