Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΑΓΡΙΕΣ διώξεις των κομμουνιστών ΚΙΝΕΖΩΝ κατά των Χριστιανών!

Σε κατακόμβες επιστρέφουν οι Χριστιανοί στήν ΚΙΝΑ!

Κίνα: Σε κατακόμβες επιστρέφουν οι Χριστιανοί

Εντείνονται οι διώξεις εναντίον Χριστιανών στην Κίνα. 
Το Σαββατοκύριακο οι κινεζικές αρχές προχώρησαν στην κατεδάφιση ενός ιερού ναού την ώρα της θείας λειτουργίας και συνέλαβαν πιστούς και ιερείς!

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για CHINA PUNISH CHRISTIANS

Το αιτιολογικό για την κατεδάφιση ήταν ότι «συγκεντρώνεται πλήθος για διαταράσσεται η κοινωνική τάξη».

Σχετική εικόνα

Τα τελευταία χρόνια το Πεκίνο στο πλαίσιο «εκκοσμίκευσης του κράτους» προχωρεί σε διώξεις των χριστιανών, απαγορεύει την κυκλοφορία των ιερών βιβλίων, την τέλεση λειτουργιών και μυστηρίων.

Σχετική εικόνα

Οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Κίνα τονίζουν ότι πλέον οι Χριστιανοί, υπό το φόβο φυλάκισης, έχουν δημιουργήσει ιδιωτικούς υπόγειους χώρους λατρείας, προκειμένου να προσεύχονται.

Σχετική εικόνα

«Αναβιώνουν οι κατακόμβες στην Κίνα» δήλωνε χαρακτηριστικά ένας Χριστιανός στην Κίνα.

Σχετική εικόνα

Ενδεικτικό του μένους των αρχών εναντίον των πιστών είναι ότι οι θρησκείες «απειλούν την εθνική ασφάλεια» και όσοι τις ακολουθούν είναι «προδότες» και ως τέτοιοι πρέπει να τιμωρούνται.

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Η Κίνα είναι μια χώρα με τρομακτική πρόοδο και ανάπτυξη, και όλοι φαίνεται να μακαρίζουν τις συνθήκες διαβίωσης και τους δείκτες ανάπτυξης, πραγματικά εντυπωσιακούς, δεν λέω... για την άλλη όψη όμως, οι φωνές είναι λιγοστές, και αχνές μπροστά σε όλους αυτούς τους παιάνες.
    Αναρωτιέμαι, τι σχέση άραγε να έχουν τα μεν με τα δε. Η υλική ευημερία με τον διωγμό του Σταυρού. ΄΄Ελα μου ντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ΑΠΕΙΝΕΙΣ διωγμοί που είχε εξαπολύσει ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ σφαγέας λαού του 20ου αιώνος Μάο Τσέ Τούνγκ κατά των Χριστιανών, δεν απέχουν και πολύ απο το "πολιτισμένο" σήμερα του 21ου αιώνος.
      Οι κομμουνιστές θα είναι πάντα κομμουνιστές....

      Διαγραφή
  2. Σας πάω και στοίχημα ότι εάν υπήρχαν εβραίοι στην κίνα,θα την περνούσαν ζωή και κότα.Στην κίνα δε διώκεται η θρησκεία γενικότερα,αλλά μόνο ο Χριστιανισμός και απορώ πως ο Βλαδίμηρος ανέχεται ο καλύτερος συνεργάτης του,να διώκει τους Χριστιανούς(φημολογείται πως είναι πιστός)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!