Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Τα νέα της ....Πακιστανίας!


Ανάστατη είναι η κοινωνία της πόλεως Αλεξάνδρειας Ημαθίας όπου υπάρχει μεγάλο 'hot spot'. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, οι κάτοικοι της περιοχής είναι  έ ξ α λ λ ο ι   με επεισόδιο που δημιούργησαν προχθές, λαθρομετανάστες.

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξάνδρεια ημαθίας


Σχετική εικόνα

Την ώρα που γινόταν σχολική εκδήλωση, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι εμφανίστηκαν 2 – 3 λαθρομετανάστες οι οποίοι ήθελαν να εισέλθουν στον χώρο της εκδήλωσης, πράγμα το οποίο έγινε. Στη συνέχεια όμως, τηλεφώνησαν και σε άλλους και εμφανίστηκαν 20 περίπου άτομα τα οποία ήθελαν και αυτά να εισέλθουν στην εκδήλωση. 
Φυσικά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος και στη συνέχεια δημιουργήθηκαν επεισόδια καθώς εκείνοι επέμεναν βγάζοντας μάλιστα μαχαίρια, με τα οποία άρχισαν να κυνηγούν τα κορίτσια που ήταν εκεί.


Μόνο την περασμένη εβδομάδα (από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Κυριακής μέχρι τα μεσάνυχτα της 20ης Οκτωβρίου) πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου 1.908 λαθρομετανάστες. 

Οπως αναμενόταν, οι περισσότεροι έφτασαν στη Λέσβο, συνολικά 820 άνθρωποι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου.

Την τελευταία εβδομάδα, στη Χίο έφτασαν 464 και στη Σάμο 624. Πέρα όμως από αυτές τις 1.908 αφίξεις έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασαν άλλοι 80 στη Λέσβο, 42 στη Χίο και 195 στη Σάμο.

Στο μεταξύ, σήμερα το απόγευμα θα φτάσει στη Σάμο το «Paros Jet», που θα παραλάβει 700 για να τους μεταφέρει στον Πειραιά. Από εκεί, με πούλμαν θα οδηγηθούν σε δομές φιλοξενίας στην ενδοχώρα.





Νέο σχέδιο εποικισμού: 20.000 «αιτούντες» καταφθάνουν στην ενδοχώρα - 700 αναχωρούν από την Σάμο.

Δεν θα μείνει μέρος στην Ελλάδα, όπου δεν θα υπάρχουν παράνομοι λαθρομετανάστες...




"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Εφόσον ανεχόμαστε να μας κυβερνούν ερμαφρόδιτοι όπως η κουλητσίτα,να περιμένουμε και χειρότερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!