Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Τουρκαλβαναριό Τζερώνυμο προς «κρυπτο» - Κοεμτζόγλου: Αναλαμβάνω τους εισβολείς τζιχαντιστές Π Λ Η Ρ Ω Σ (στέγαση - σίτιση - ενσωμάτωση). Αδιαφορώ για τους πτωχούς, αρρώστους και αστέγουςΈλληνες Χριστιανούς Ορθοδόξους...

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ

ΜΑ, ΚΑΛΑ... ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ (ΠΑΡΑ-)ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘ - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ... ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ; 


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ; 


ΤΟ ΙΣΛΑΜ ...ΕΝΩΝΕΙ; 


Α  Η  Δ  Ι  Α !





Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ 
K A I εδώ.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Όσοι σκανδαλίζονται με όσα συμβαίνουν μέσα στην Εκκλησία, ΠΡΕΠΕΙ να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ μια φορά για πάντα, ότι:

    Το ΑΛΗΘΙΝΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ επίγειο πρόσωπο της Εκκλησίας, παρουσιάζεται ΜΟΝΟ ( ΜΟΝΟ! ) πάνω στους Αγίους της Εκκλησίας.

    Έχω γνωρίσει προσωπικά και από κοντά, τους σύγχρονους Αγίους: Παΐσιο, Πορφύριο, Εφραίμ Κατουνακιώτη, Ευμένιο Λαμπάκη της Κρήτης.
    Συνεπώς ΓΝΩΡΙΖΩ καλά ό,τι λέγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθε επιτέλους η ώρα,να σηκώσουμε μανίκια και να κάνουμε αυτό που ορίζει το 120 άρθρο του συντάγματος.Αρκετά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν τω μεταξύ οι τούρκοι πετάξανε στρακαστρούκες στα αμερικανάκια, τα οποία μετά από το συμβάν πήραν την πρώτη πτήση για ουάσιγκτον.
    Ο τραμπ τα μπάλωσε βέβαια, λέει οτι εδώ δεν μπορούν να φυλάξουν καλά καλά τα δικά τους σύνορα, θα φυλάνε των άλλων;
    Ο δε ερντογάν, τον πήρε η μέρκελ τηλέφωνο να του ζητήσει τα ρέστα, αλλά όταν της ζήτησε τη γνώμη της για τους κούρδους, εκείνη του το έκλεισε, μη έχοντας τι άλλο να ειπεί...
    Μέσα σε όλα αυτά, η... απ'τα κόκκαλα βγαλμένη...κοιτίδα του πολιτισμού, πάλαι ποτέ δημοκρατία, συνεχίζει την πτώση στην κόλαση. Κομμουνισμός, εβραϊσμός, αριστερισμός με γαρνιτούρα από δεξιά και γενική παρακμή σ'ένα κράτος εργαλείο των απανταχού εγκληματιών και παραβατών κάθε νόμου. Διερωτάσθε τι συνέβη με τον ιερώνυμο μήπως; Με τον κούλη; με τον αλέξη; Οι Έλληνες στον δρόμο και οι λάθρο σπίτια τους και μη λέτε οτι δεν τα ξέρατε. Όλοι τα ξέραμε και δεν κάναμε τίποτα για να τα αποφύγουμε. Και ειδικά τα μπλογκς, γίνανε μπίζνα και πολίτικαλι κορέκτ. Είμαστε η μόνη χώρα που αντί για ηγέτες πολιτικούς, έχει κάτι καργκιόζηδες άεργους και έχουν επιβάλλει μηδενική πνευματική παραγωγή. Μας θέλουν εντελώς ζώα, μακριά αοό τον Θεό και μέχρι στιγμής τους το επιτρέπουμε. Τους επιτρέπουμε να μας βιάζουν εμάς και τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαστε αρκούντως σαφής.
      Τό ξερό μας το κεφάλι.
      (Πάρτε ως μικρό έστω παράδειγμα - του ΠΩΣ επιδιώκουν να μας ταΐζουν καθημερινώς - τίς επιεικώς ΓΕΛΟΙΕΣ ελληνικές σειρές συνεχείας, με επίπεδο κάτω του ...μηδενός!)

      Διαγραφή
    2. Το ξέρω και τα βρωμερά σόου στην τηλεόραση που ρυπαίνουν τις ψυχές των πολιτών και τους κάνουν να πιστεύουν οτι ο άνθρωπος είναι ένα σκουλήκι. Εσείς τουλάχιστον νοιάζεστε για τον Θεό. Οι υπόλοιποι, οι περισσότεροι Τον ξέχασαν. Τη βοήθειά Του να έχετε. Όλοι μας να την έχουμε.

      Διαγραφή
  4. Μετα την προδοσια της πιστεως στο Κολυμβαρη και την αναγνωριση της σχισματικης Εκκλησιας της Ουκρανιας
    μετα την προδοσια της ΜΙΑΣ ΑΓΙΑς ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
    δεν σεβαστικαν τον πλασαντα αυτους Θεο και καταστησαντα αυτους στο αξιωμα της Ιεροσυνης
    ειναι δυνατον να σεβαστουν τη δικη μας ζωη και το εθνος
    τους αλλοθρησκους σεβοντε ως και τον σταυρο τους βγαζουνε για να μην τους θυξουν
    ειναι δυνατον να μην τους στηριξουν και υλικα ,και να μην τους παρεχουν ζωη χαρισαμενοι.
    Δεν μας προδοσαν μονον οι πολιτιτικοι ηγετες αλλα και η θρησκευτικη ηγεσια.
    Στον μονον που μπορουμε να ελπιζουμε ειναι Ο ΘΕΟΣ των αγιων πατερων ημων,Ιησους Χριστος ,συν τω Πατρι και τω Αγιω Πνευματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!