Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ηλ.Κασιδιάρης: Μ ή ν υ σ η σε Μητσοτάκη - "Χρυσοχοΐδη" για τους λαθρομετανάστες! (βίντεο)




Μήνυση κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, υπουργού Προστασίας του (αλλοδαπού!) πολίτου "Χρυσοχοΐδη" και ΥΠΕΘΑ Παναγιωτόπουλου, κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου! 

Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτάκης χρυσοχοϊδης
-ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ, ΤΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
-ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ;
ΤΩΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΘΗΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ 
ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.... 

["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτάκης χρυσοχοϊδης

Και οι τρεις εγκαλούμενοι φέρουν τεράστια ευθύνη για την πλήρη κατάλυση της νομιμότητος στις ακριτικές περιοχές της Πατρίδος μας, την παύση φυλάξεως των συνόρων, την παράδοση ελληνικών νήσων και ελληνικών στρατοπέδων σε παράνομους αλλοδαπούς και ΜΚΟ... 

Εκτελούν οργανωμένο σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος από δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, στους οποίους το χρεωκοπημένο ελληνικό κράτος παρέχει δωρεάν όλες τις ανέσεις ακόμα και μετρητά. 

Με τον τρόπο αυτό οι τρεις μηνυόμενοι διαπράττουν παράβαση καθήκοντος με σκοπό να βλάψουν το ελληνικό κράτος και τους Έλληνες πολίτες. 

Βάση νόμου ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου οφείλει να μεταβιβάσει την μήνυση στην βουλή και εκεί απαιτείται ο αριθμός των 30 βουλευτών για να γίνει σχετική συζήτηση στην Ολομέλεια. 

Ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς :


3 σχόλια:

  1. που να βρεθούν καλέ 30 βουλευτές;;;;;
    αν υπήρχαν πιθανόν να προσπαθούσαν να εμποδίσουν τους λαθρο///
    βλέπετε κανέναν εσείς;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε με το κιάλι δε θα τους δεις.Οχι 30,ούτε 3 δε θα βρεθούνε διότι ως γνωστό,κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει,και μπορεί να διαφωνούν μπροστά στις κάμερες για τα μάτια του κόσμου,πίσω από τις κάμερες πίνουν όλοι εις υγείαν των αιώνιων κορόιδων ,δηλαδή του Ελληνικού λαού.

      Διαγραφή
  2. Είναι όλοι για ειδικό δικαστήριο ένας προς ένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!