Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Με τον υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Μάϊκ Πομπέο, συναντήθηκε ο σ χ ι σ μ α τ ι κ ό ς Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος

Με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ συναντήθηκε ο Μητρ. Κιέβου
ΜΕ ...ΛΑΘΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΣ
ΡΕ ΜΑΪΚ....
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
ΑΥΤΑ ΕΣΥ....

Με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Μάικ Πομπέο, συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος.

Ο κ. Πομπέο συνεχάρη τον "Προκαθήμενο" της αυτοκέφαλης Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας για την παραλαβή του βραβείου Αθηναγόρας (!) για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αλλά και για τις προσπάθειές του «στην διατήρηση της θρησκευτικής πίστης στην Ουκρανία».

Κατά την διάρκεια της συζήτησαν εκφράστηκαν επίσης ανησυχίες για την κατάσταση στην Κριμαία και το Ντονμπάς, που ελέγχονται από τη Ρωσία, αλλά και η ελπίδα για ειρηνική διευθέτησή της μέσω της διπλωματικής οδού.

Κατά την διάρκεια της συζήτησαν εκφράστηκαν επίσης ανησυχίες για την κατάσταση στην Κριμαία και το Ντονμπάς, που ελέγχονται από τη Ρωσία, αλλά και η ελπίδα για ειρηνική διευθέτησή της μέσω της διπλωματικής οδού...

Pleasure meeting Metropolitan Epiphaniy of the Orthodox Church of Ukraine today. Your defense of for all Ukrainians is commendable, and I'm glad to see you were honored with the Athenagoras Human Rights Award for it. Congratulations - well deserved!

Προβολή εικόνας στο Twitter

546 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!