Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ! ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ....ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΟ!



Η απίστευτη κι όμως αληθινή είδηση προέρχεται από τοπικό 'blog' της Χίου και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΑΛ ΧΙΟΣ
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ  'ΧΟΤ ΣΠΟΤ' ΤΗΣ ΒΙΑΛ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΜΑΣ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΑΛ ΧΙΟΣ


«Άμεσα υπήρξαν τα αντανακλαστικά του Δήμου Χίου μετά το δημοσίευμα του «π» για την κατάσταση που επικρατεί στη 'ΒΙ.ΑΛ.' και πέριξ αυτής σχετικά με τα αμέτρητα σκουπίδια που βρίσκονται διασκορπισμένα παντού σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων από το Κ.Υ.Τ. ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΑΛ ΧΙΟΣ


Με πρωτοβουλία του χωρικού αντιδημάρχου Παναγιώτη Μανδάλα που ζήτησε και την συνδρομή του ...στρατού, ξεκίνησαν οι εργασίες αποκομιδής των απορριμμάτων, κάτι που σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου στον «π» θα γίνεται σχεδόν κάθε δεκαήμερο προκειμένου να μην καταγραφούν αντίστοιχες εικόνες στο μέλλον».


Καταλάβατε τι λέει; 
Οι «εθνικόφρονες» του Κούλη έβαλαν Έλληνες στρατιώτες να μαζέψουν τα αμέτρητα σκουπίδια των λαθρομεταναστών (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και θα το επαναλαμβάνουν αυτό κάθε ....δεκαήμερο!!! 

Αυτόν τον εξευτελισμό του στρατεύματος δεν τον τόλμησαν ούτε οι πωρωμένοι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΑΛ ΧΙΟΣ

Ντροπή και αίσχος για τους ψοφοδεξιούς αληταράδες που παραμύθιαζαν τον κοσμάκη με «εθνικοφροσύνες» και τα ρέστα και αποδεικνύονται στην πράξη τρισχειρότεροι από τους κομμουνιστές!

Σχετική εικόνα


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Αυτοί ΔΕΝ είναι εθνικόφρονες, είναι παραδόφρονες και εξουσιομανείς σαν τους προκατόχους τους!!Κακός ψόφος λοιπόν σε όλους τους ψοφοδεξιούς της πλάκας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Don't deport us", "open vial"... Μιλάμε για κράτος καραγκιοζιλίκι. Αποθρασύνθηκαν, προφανώς με τη βοήθεια των ντόπιων μκο νουθετών τους.ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Κράτος μπουρδέλο. Το Σύνταγμα και οι νόμοι γίνανε παλιόχαρτα. Λαθρομετανάστες και διαδηλώνουν με πανό για τα "δικαιώματά" τους;;; Μόνο στη μπανανία που ζούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΟΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ......

    Η ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΡΩΜΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είσται Στρατός βρε ξεφτιλες επαγγελματίες οπλίτες, σε καιρούς πολύ πονηρούς.
    Αφήστε τα σκουπίδια να πάνε να τα μαζέψουν οι πολιτικάντηδες με τις οικογένειές τους οι δικαστές με τα παιδιά τους, ο παυλόπουλος μαζί με όλο τούς το σόι. Να τούς γίνει Πρόσκληση, να πάνε με το ζόρι εκεί κολυμπώντας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι στρατηγοί, ναύαρχοι, πτέραρχοι δεν έχουν τα προσόντα απλά είναι καραμασωνοι!
    Η στοά τους επέλεξε για να περάσει το έργο του εχθρού!

    Έλληνα ξεσηκώσου και παρτους με τις πετρες...
    Έτσι δεν έλεγε ο αγιος παισιος? Ο άγιος της Ελλάδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!