Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ο Νίκος Τζώτζος βγάζει νοκ άουτ τον υ π ε ρ ό π τ η Τούρκο και σηκώνει ψηλά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Σ Η Μ Α Ι Α στην Πόλη! (βίντεο)




Ο σπουδαίος μαχητής Νίκος Τζώτζος μέσα στην Κωνσταντινούπολη και σε Εθνική μετάδοση έβγαλε νοκ άουτ τον αγαπημένο μαχητή των Τούρκων Mehmet Karabuk.
Ο Νίκος έκανε έναν συγκλονιστικό αγώνα.
Έναν αθλητή που είχε δύο νίκες στο προηγούμενο διάστημα απέναντι σε αθλητές από Ελλάδα, σε ματς που όμως ήταν κατά 15 χρόνια εμπειρότερος με πολύ περισσότερες αγωνιστικές εικόνες.

Και αυτή την φορά ίσως θεώρησε πως θα είναι το ίδιο , αλλά έπεσε στον Ελληνικο Τοίχο που λέγεται Νίκος Τζώτζος-θα γράψει το ufight.gr.
Ο μαχητής του Κώστα Τζώτζου και του ‘ΑΣ Κραταιός’ κατάφερε με τρία εναέρια γόνατα φωτιά στον δεύτερο γύρο να συντρίψει τον Karabuk.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο


00:00
01:00

Ο Τούρκος έχασε καταρχήν ξεκάθαρα τον πρώτο γύρο στα σημεία, όπου ουσιαστικά κατάφερε μόνο μία γροθιά να περάσει στον Έλληνα αθλητή.
Έχοντας καταλάβει πως αν δεν κάνει το ματς brawl, δεν θα την έβγαζε καθαρή, αυτό και επιχείρησε.
Αλλά αν και στην αρχή είχε μια κάποια τύχη, ο Τζώτζος ήταν πολύ πιο έξυπνος για να καταλάβει πως αν εστω ελάχιστα έβρισκε χώρο θα τον τσακιζε.
Και αυτό ακριβώς συνέβη. Με όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία εναέρια γόνατα διέλυσε τον Karabuk που αν και ο διαιτητής προσπάθησε να τον σώσει κάπως διακόπτωντας το ματς για δεύτερο μέτρημα, εντούτοις κατάλαβε και ο ίδιος πως αν άφηνε τον Έλληνα μαχητή να του ορμά, θα έτρωγε «τρελή» ξάπλα.
Το ματς διεκόπη με τον Τζώτζο να σηκώνει ψηλά την Ελληνική Σημαία μέσα στην Πόλη και να κάνει όλο τον Ελληνισμό υπερήφανο.




"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!