Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ Κ Α Γ Κ Ε Λ Ο!

Σχετική εικόνα
ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ....






ΕΓΓΡΑΦΗ

Μουσουλμάνος αποκαλύπτει την αλήθεια.
Μπορεί οι αριστεροί να χτυπιούνται πως το Ισλ@μ είναι η θρησκεία της ειρήνης, όμως οι ίδιοι οι μωαμεθανοί τους διαψεύδουν.

Μουσουλμάνος με τον τίτλο του πρόσφυγα στην Σουηδία (και όλα τα παρελκόμενα επιδόματα), σε κρίση ειλικρίνειας, αποκαλύπτει αυτό που προσπαθούν να κρύψουν τα εξωνημένα μμε και οι κυβερνήσεις μας.

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο άλωσης της Ευρώπης απο το Ισλ@μ.
Η Ευρώπη προορίζεται να γίνει ισλ@μική. Όποιος δεν υποταχθεί, θα πεθάνει.

'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

6 σχόλια:

  1. Ο πόλεμος γίνεται εναντίον του ίδιου του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού.
    Η Ευρώπη, και άλλες χώρες, επιδιώκεται συστηματικά να αλλοιωθούν με τη μαζική εισροή των αλλόθρησκων λαθρομεταναστών, για να παύσουν αυτές οι χώρες να είναι Χριστιανικές.

    Οι αμετανόητοι εχθροί του Ιησού Χριστού, ΔΕΝ γνωρίζουν ΠΟΙΟΝ πολεμούν. Τους λυπάμαι πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους. Μοιάζουν με ένα νεογέννητο βρέφος - που έχει μια μόνο μέρα, πάνω στη γη - που προσπαθεί να πολεμήσει ένα τεράστιο λιοντάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λέμε ότι είναι ελαττωματικό, υπανθρώπινο είδος, κατωτέρας ευφυίας, καθαρά γκοΐμ, ..δεν το λέμε για πλάκα. Ήξερε τί τέρας έφτιαξε η Σιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρα το πρόβλημα μας είναι η αριστερά
    και όχι οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι εβραίοι βουδιστές η οποιοσδήποτε άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. > Το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» αρνείται να γίνει hot spot και απειλεί με κινητοποιήσεις

    > https://katanixi.gr/2019/10/05/%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%86%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%b3%ce%ba-%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο παστουρμάς το λέει ξεκάθαρα για τα λεφτα ....τα δινει ο αλλαξ του...είναι υπαρκτό πρόσωπο, ζει! και πως τον λένε ; δεν μου ερχεται ...δεν νομιζω να είναι ο σωρός;;

    (Η λέξη σορός, θηλυκού γένους, είχε στην αρχαία ελληνική γλώσσα διττή σημασία: δήλωνε αφενός μεν την τεφροδόχο κάλπη, δηλαδή το αγγείο που περιείχε και διέσωζε την τέφρα του νεκρού, αφετέρου δε τη σαρκοφάγο, το φερέτρο, τη νεκροθήκη ή κάσα.)) χμμ!
    https://www.in.gr/2018/01/21/culture/glossakailogotexnia/soros-kai-swros/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!