Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

ΘΕΛΕΤΕ, ή δεν θέλετε να γνωρίζετε ; ; ;

ΠΛΗΘΟΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ"  ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ & ΣΦΑΓΕΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ...



Διαχρονικό κείμενο του Γ. Δημητρακόπουλου, Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού

Πρωταγωνιστής του λουτρού αίματος ήταν ο περιβόητος Άρης Βελουχιώτης. 
Πρόκειται για την πιο εγκληματική φυσιογνωμία της νεωτέρας Ελλάδος, που κάποιοι όμως σήμερα επιχειρούν να αγιοποιήσουν και να δοξάσουν, ως το σύμβολο της «εθνικής μας αντίστασης».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΡΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΕΡΙΦΗΜΗ" ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟ 1944, ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ
ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!
Ο ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟΣ & ΔΙΟΠΤΡΟΦΟΡΟΣ
ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ
ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ "ΣΗΜΙΤΗΣ", ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ "ΜΑΣ" Κ."ΣΗΜΙΤΗ".....
(ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΠΙ
ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΡΩΤΑ,
Ο Γ.ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΔΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ...ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ
ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ 'ΕΑΜ-ΕΛΑΣ'!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΡΑΣ

Ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο Άρης Βελουχιώτης; Το πραγματικό του όνομα ήταν Αθανάσιος Κλάρας. Το κομματικό ψευδώνυμο που του κόλλησαν οι σύντροφοί του, ήταν «Μιζέριας». 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΡΑΣ

Γεννήθηκε το 1905 στην Λαμία και υπήρξε… αιώνιος φοιτητής της Γεωπονικής Σχολής, αλλά και κλέφτης, ψεύτης, λωποδύτης, πλαστογράφος και κοινός κατάδικος των φυλακών. 

Το 1923 έγινε και κομμουνιστής.

Σχετική εικόνα

Κατ’ αρχάς, ιδού το ποινικό μητρώο του «πρωτοκαπετάνιου» της «εθνικής αντίστασης»:

1ον) Υπ’ αριθμόν 988/24.07.1925 Απόφαση Πλημ/κείου Θεσσαλονίκης: Δύο (2) ετών φυλάκιση για κλοπή.

2ον) Υπ’ αριθμόν 1254/20.09.1929 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Εικοσαήμερη φυλάκιση για αυτοδικία.

3ον) Υπ’ αριθμόν 509/23.05.1930 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Δύο (2) μήνες φυλάκιση για αντίσταση κατά της αρχής.

4ον) Υπ’ αριθμόν 108/25.06.1934 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Τέσσερις (4) μήνες φυλάκιση για πλαστογραφία.

5ον) Υπ’ αριθμόν 849/05.09.1934 Απόφαση Πλημ/κείου Μυτιλήνης: ενός (1) μηνός φυλάκιση για πλαστογραφία.

6ον) Υπ’ αριθμόν 13030/20.09.1934 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Δυόμιση μήνες φυλάκιση για ψευδορκία.

7ον) Υπ’ αριθμόν 1835/03.11.1937 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Τριών (3) μηνών φυλάκιση για πλαστογραφία.

8ον) Υπ’ αριθμόν 1989/1939 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Έξι (6) μηνών φυλάκιση για ψευδορκία. 

Σχετική εικόνα

Τα πάντα, μέχρι και… καρέκλες σούφρωνε ο αρχικλέφταρος και αρχιαπατεώνας «πρωτοκαπετάνιος»! 

Διαβάστε την ακόλουθη ιστορία, δημοσιευμένη στο βιβλίο «Κουραδοκόφτης» του υπεραριστερού συγγραφέως Ηλία Πετροπούλου και θα καταλάβετε: 
«Το 1942-43 είχε αρχίσει ν’ ακούγεται ευρύτερα το όνομα του Βελουχιώτη. 
Μια ημέρα, ενώ έγραφα τα μαθήματά μου, έστηνα αυτί για να παρακολουθήσω την κουβέντα του πατέρα μου με τον αδερφό του, οπότε τον άκουσα να λέει: 

Σχετική εικόνα

Αλέξη, ξέρεις ποιος είναι αυτός ο Βελουχιώτης; 
Ο θείος μου δεν ήξερε. 
Και ο πατέρας μου του εξήγησε: είναι ο Κλάρας που μας έκλεψε τις καρέκλες! 

Όταν έφυγε ο θείος Αλέξης, ρώτησα τον πατέρα μου τι είχε συμβεί. 

Και τότε άκουσα τη σχετική αφήγησή του. 

Γύρω στα 1930, ο πατέρας μου και ο θείος Αλέξης είχανε, για λίγα χρόνια, ένα θερινό κινηματογράφο στο Θησείο, όπου χρησιμοποιούσαν καρέκλες ενοικιασμένες από μια αποθηκάρα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΡΑΣ
"ΠΟΡΕΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο Γ."ΣΗΜΙΤΗΣ",
ΕΝΩ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ (ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ)
ΕΙΝΑΙ Ο π.ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ....

Ένα Φθινόπωρο, λοιπόν, ήρθανε τα κάρα και φορτώσανε τις επιστρεφόμενες καρέκλες, που όμως δεν κατέληξαν ποτέ στον προορισμό τους. 
Την επομένη κατέφτασε ο ιδιοκτήτης της αποθηκάρας και ζήταγε τις καρέκλες του, προς μεγάλην απορία του πατέρα μου. 

Τελικώς και οι δύο κατέβηκαν στην πιάτσα των κάρων, στο Μοναστηράκι, για να λύσουν το μυστήριο. Οι καραγωγείς τους διαβεβαίωσαν ότι είχανε αφήσει τις καρέκλες στο τάδε οικόπεδο, σύμφωνα με τις οδηγίες που τους είχε δώσει ένας νεαρός απεσταλμένος του πατέρα μου. 

Όμως ο πατέρας μου δεν είχε στείλει κανέναν απεσταλμένο. 
Έτσι, όλοι μαζί κατέληξαν στη Γενική Ασφάλεια, που εντόπισε στο τάκα-τάκα τον δράστη – ήταν ο Κλάρας, ο μετέπειτα Βελουχιώτης». 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΡΑΣ

Το 1938 συνελήφθη από την Αστυνομία για κομμουνιστική δράση και κλείστηκε αρχικώς στις φυλακές της Αιγίνης και εν συνεχεία της Κερκύρας. 

Συντόμως, υπογράφει «δήλωση μετανοίας», αποκηρύττει δηλαδή τον κομμουνισμό και αφήνεται ελεύθερος. Οι σύντροφοί του τον αποφεύγουν, καθότι είναι «δηλωσίας», ήτοι προδότης του κομμουνισμού. 

Το 1942, όμως, καλείται από το ΚΚΕ –το οποίο προφανώς εκτίμησε το… μυρωδάτο ποινικό του μητρώο- να σχηματίσει την πρώτη συμμορία στον νομό Φθιώτιδος. 
Ο Άρης Βελουχιώτης (όπως ονομάστηκε), άφησε μακριά γενειάδα, φόρεσε κι ένα μαύρο σκούφο και σχημάτισε την ομάδα με άλλους 12 ληστοσυμμορίτες που είχε γνωρίσει στις φυλακές. 

Σχετική εικόνα

Το έργο της κατατρομοκρατήσεως αρχίζει από την Ρούμελη. 
Τον Ιούλιο του 1943 προάγεται σε αρχηγό του ΕΛΑΣ. 
Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση! 

Τ
ον Απρίλιο του 1944 επιτίθεται κατά των ανταρτικών δυνάμεων του 5/42 Συντάγματος, του συνταγματάρχου Δημητρίου Ψαρρού, και τους εξοντώνει όλους, μηδέ του Ψαρρού εξαιρουμένου. 

Τον Μάιο του 1944 περνάει στην Πελοπόννησο, με διαταγή του τότε αρχηγού του ΚΚΕ, Γ. Σιάντου «να στρώσει τους δρόμους με κορμιά γιατί ο Μοριάς δεν πρόκειται ποτέ να ’ρθει με το μέρος μας και πρέπει να εκλείψει». 

Σχετική εικόνα

Και ο Άρης τον δικαιώνει! 
Απ’ όπου περνάει με τους μαυροσκούφηδες –έτσι λεγόταν η συμμορία του- σκορπάει τον τρόμο, τον θάνατο και την οδύνη. Μέχρι και στρατόπεδο συγκεντρώσεως-εξοντώσεως των εθνικιστών είχε στήσει στα Τρόπαια Γορτυνίας! 

Έ
παιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις σφαγές, με πιο χαρακτηριστικό αυτήν στην Πηγάδα του Μελιγαλά.

Αρχή του –συμφώνως με τον υπαρχηγό του Σωτήρη Μπεγνή- ήταν: «Και 800.000 Έλληνες να μείνουν, φτάνει να είναι αυτοί που θα μείνουν έτσι όπως τους θέλουμε εμείς» 
(πηγή: «Ο τριακονταετής πόλεμος» του Πάνου Τσίνα). 

Να και το όνειρο του Άρη για την μελλοντική Ελλάδα: «Τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος δεν είναι πέρα από τον Όλυμπο και μπορούμε να ζήσουμε πολύ καλά χωρίς να’ χουμε υποδουλώσει άλλο λαό»!!! (από ομιλία του στην Φωκίδα, τον Σεπτέμβριο του 1943, πηγή: «Παράνομος τύπος κατοχής» του Ν. Αναγνωστόπουλου).

Αμέσως μετά την υπογραφή της Συμφωνίας της Βάρκιζας (Φεβρουάριος 1945), με την οποία τερματίστηκε ο «2ος Γύρος» της κομμουνιστικής ανταρσίας, ο Άρης Βελουχιώτης διαφώνησε με την απόφαση του κόμματος και ανακοίνωσε την συνέχεια του «αγώνος». 

Τότε, το ΚΚΕ τον αποκήρυξε δημοσίως: «Ο Άρης Βελουχιώτης (Θανάσης Κλάρας ή Μιζέριας) μια φορά πρόδωσε και αποκήρυξε το ΚΚΕ, γιατί λύγισε μπροστά στον Μανιαδάκη, ξαναζήτησε τον καιρό του απελευθερωτικού αγώνα να ξαναγοράσει με το αίμα του την προδοσία του εκείνη, που αναγνώρισε και καταδίκασε. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε το κόμμα του εγκλήματοσ και τησ προδοσίασ

Το ΚΚΕ του ’δωσε τη δυνατότητα αυτή. 
Σήμερα, όμως, σε μια δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, από δειλία και φόβο, παρά τις υποσχέσεις και τη συμφωνία που στα λόγια έδειξε, απειθαρχεί και πάλι, ξαναπροδίνει το ΚΚΕ με την τυχοδιωκτική και ύποπτη στάση του, που μόνο τον εχθρό ωφελεί…» («Ριζοσπάστης» – 16 Ιουνίου 1945 – Απόφαση του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ). 

Ταυτοχρόνως, το κόμμα δίδει αυστηρή εντολή στα μέλη του: «Ούτε ψωμί ούτε νερό στον Μιζέρια»! 
Το πληγωμένο κτήνος και η συμμορία του τριγυρνούν στα βουνά, κυνηγημένοι από τα στρατιωτικά αποσπάσματα και αποκηρυγμένοι από το ίδιο τους το κόμμα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε το κόμμα του εγκλήματοσ και τησ προδοσίασ

Το τέλος του ανθρωπόμορφου τέρατος έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποκήρυξη, όταν μετά από μάχη με τα αποσπάσματα σκοτώνεται αυτός και τα πρωτοπαλλίκαρά του και ακολούθως η κεφαλή αυτού και του υπαρχηγού του, Τζαβέλλα, «εκόσμησαν» έναν φανοστάτη της κεντρικής πλατείας των Τρικάλων. 
Αυτό ήταν το τέλος που του άξιζε!

Αργότερα, ο αρχηγός του ΚΚΕ, Ν. Ζαχαριάδης, σε ομιλία του στην 3η Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ, στις 14 Οκτωβρίου 1950, είπε τα εξής: 
«Ο Βελουχιώτης (Κλάρας), εκτός από τα άλλα ήταν και δηλωσίας. 
Ο Κλάρας, που’ χε στρατιωτικές ικανότητες κατσαπλιαδισμού, ίσως κάτι παραπάνω, ως κομματική φυσιογνωμία ήταν ένας άνθρωπος που μόνο να χαντακώσει το κόμμα μπορούσε. 

Καθόταν κι έτρεφε ψείρες, μεθούσε, έκανε όργια, δούλευε διαλυτικά και χαντάκωνε το κίνημα και τον ΕΛΑΣ. Ήταν ένας μικροαστός τυχοδιώκτης. 
Όταν σφίχτηκε λιγάκι στην Κέρκυρα, ούτε ένα μπάτσο δεν έφαγε και λύγισε. 
Κι έπειτα είχε αξιώσεις ηγέτη και καθοδηγητή. Ο Τίτο τον έβαλε κι έφαγε το κεφάλι του» (πηγή: «Νέος Κόσμος», έκδοσις Οκτωβρίου 1950). 

Είχε, όμως, κι άλλες ιδιότητες ο αρχισφαγέας του Μελιγαλά. 
«Έκανε όργια», αναφέρει κομψά ο Ζαχαριάδης. 
Άλλοι πολλοί, όμως, το λένε πιο χοντρά. 

Όπως ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δ. Χονδροκούκης, που σημειώνει: «Ο Άρης Βελουχιώτης ήταν ο υπερζηλωτής της υλοποίησης των σχεδίων του ΚΚΕ, λόγω ακριβώς της ιδιοσυγκρασίας του και του κομπλεξικού ανδρικού του “είναι”. 

Γιατί όπως έχει γίνει κοινά παραδεκτό, ο σκληροτράχηλος αυτός καπετάνιος του ΕΛΑΣ ήτο παθολογικός κίναιδος, πράγμα που έμμεσα το ομολογούν και στενοί του συνεργάτες στα διάφορα συγγράμματά τους» (πηγή: «Γκρεμίζω τον θρύλο του Άρη Βελουχιώτη»). 

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε το κόμμα του εγκλήματοσ και τησ προδοσίασ

Ο συντοπίτης του (από την Λαμία), ιατρός Λουκάς Τσαγκάρης, γράφει: «Η είσοδός του στη Λαμία υπήρξε θριαμβευτική. 
Συνοδεύετο –ως συνήθως- από σωματοφυλακήν εμπίστων μαυροσκούφηδων – και δια τους μη γνωρίζοντες – οι μαυροσκούφηδες ήσαν η προσωπική φρουρά του δια πάσαν χρήσιν , διότι όπως δημοσίως είχε καταγγελθεί, ο σύγχρονος «Θεός του Πολέμου» είχε και κάποιο «κουσούρι», έπασχε λέγεται από λειτουργική ανεπάρκεια» (πηγή: «Μια ζωή – ένας αγώνας»). 

Στην ένορκη κατάθεσή του στις αρχές, μετά την εξόντωση του Βελουχιώτη, ο «μαυροσκούφης» Ν. Δράκος, περιγράφει ως εξής τις τελευταίες στιγμές του αρχηγού του: 
«Επίσης, ως προς την ιδιαιτέρα ζωή του Άρη, καταθέτω ότι ούτος, κατά την στιγμή όπου ετραυματίσθη, παρέδωσε στον ψυχογιό του ονόματι Λέων, ένα ρωσικό παράσημο, τρεις χρυσές λίρες και το ωρολόγιόν του και τον οποίον ψυχογιόν είχε και εχρησιμοποιούσε ως επιβήτορα για να ικανοποιήσει τις παρά φύσιν σεξουαλικές του ορμές» (πηγή: «Το άκρως απόρρητο αρχείο της εξόντωσης του Άρη» του Μ. Γεωργούλα). 

Σχετική εικόνα

Ο κομμουνιστής Μανούσακας γράφει για τον Άρη: «Ο Μανιαδάκης, ξέροντας το ρόλο του στο κόμμα, τον έστειλε μετά την Κέρκυρα στην Ακροναυπλία, όπου συνέχισε τις σεξουαλικές ανωμαλίες του» (πηγή: «Ακροναυπλία»). 

Ο
 Άγγλος συνταγματάρχης Κρις Γουντχάους, ο οποίος ήταν στην περίοδο της κατοχής αρχηγός της αγγλικής αποστολής και σύνδεσμος Άγγλων – ΕΛΑΣ, γράφει στα απομνημονεύματά του για τον Βελουχιώτη: 
«Ο Άρης Βελουχιώτης ελέγετο ότι ήτο σαδιστής και περιστασιακός ομοφυλόφιλος». 
Αλλά και ο αριστερότατος συγγραφέας Η. Πετρόπουλος, γράφει κριτικάροντας το βιβλίο του Δ. Χαριτόπουλου «Άρης, ο αρχηγός των ατάκτων»: «Βεβαίως, ο Χαριτόπουλος δε γράφει πουθενά πως ο Βελουχιώτης ήτο πουστόμαγκας».

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε το κόμμα του εγκλήματοσ και τησ προδοσίασ

Ο ίδιος συγγραφεύς, γράφει σχετικώς με την σαδιστική και εγκληματική προσωπικότητα του Βελουχιώτη: «Νομίζω πως η ήττα της αριστεράς οφείλεται σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν, στις εκτελέσεις που έκανε ο ΕΛΑΣ, η ΟΠΛΑ και η ΜΛΑ. 

Έχω μιλήσει για το θέμα των αδικαιολόγητων (και πολιτικώς επιζήμιων) εκτελέσεων στο βιβλιαράκι μου «Πτώματα, πτώματα, πτώματα». 
Περάσανε σχεδόν 60 χρόνια αφ’ ότου οι ελασίτες κατέσφαξαν χιλιάδες εθνοπροδότες και αντιδραστικούς και μοναρχοφασίστες, αλλά και αληθινούς κομμουνιστές. 

Σχετική εικόνα

Οι παλιοί καπετάνιοι του ΕΛΑΣ, όσοι έγραψαν απομνημονεύματα, απέφυγαν συστηματικώς να ομολογήσουν κάτι γι’ αυτές τις άγριες σφαγές. Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο: ποιος είχε τη φαεινή ιδέα των σφαγών; 

Και ποιος διέταξε να γίνουν αυτές οι σφαγές; 
Τώρα πια νομίζω ότι ο άνθρωπος που ξεκίνησε την μακάβρια ιστορία των σφαγών είναι ο Άρης Βελουχιώτης. Ο Βελουχιώτης ήτανε φονιάς. 

Η μπαμπέσικη δολοφονία του Ψαρρού δεν είναι το μοναδικό του έγκλημα. Καθήκον των ιστορικών παραμένει η εξιχνίαση και η απαρίθμηση όλων των σφαγών του Άρη».

Κλείνω με μια ευχή: ποτέ να μην ξαναγεννήσει η Ελλάδα τέτοιον ειδεχθή εγκληματία σαν τον Άρη Βελουχιώτη...

http://antipliroforisi.blogspot.com/2019/09/blog-post_57.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

21 σχόλια:

  1. Tο δημοσίευμα ξέχασε ότι εκτός από Κλάρας.. ήταν και "Κλάρα"... πώς λέμε "κουκλάρα".. 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι από τα παραπάνω ξέρουνε οι κνίτες;
    Τι από τα παραπάνω έχουνε αποκρύψει;
    Και αντί για την αλήθεια τι προσφέρουν εν αφθονία στον κόσμο;
    Προπαγάνδα, ψεύδη, τσιγαριλίκια, σκόνες, άφθονο αλκοόλ, σκληρό ροκ και ψευτό(ψευδό) κουλτούρα της ανυπαρξίας και του μηδενισμού εν μέσω άφθονου και ιδιαίτερα φθηνού και ποταπού σεξ με ολίγον κιναιδισμό και "συνευρέσεις πέρα των 3"...
    Δεν ήταν, και δεν παραμένει κρυφό μυστικό, πως αν θέλεις να "ξεχαρμανιάσεις" κάποια στιγμή στη ζωή σου, τράβα το σαρκίο σου σε πάρτι της ΚΝΕ....
    Και όλα τα παραπάνω ντυμένα με τα ιδεώδη του "ανθρωπισμού", του διεθνισμού, του καλού ανθρώπου, του "ψαγμένου", του "κουλτουριάρη", τον ασυμβίβαστου, του ανεξάρτητου, του επαναστάτη...
    Μόνο που η επανάσταση είναι κατά του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου...
    Κρατήστε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας μακρυά από τον κομμουνισμό διότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δουν πρόσωπο Ιησού Χριστού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΑΡΑΣ Η ``ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΜΕΖΗΣ`` Η ``ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ`` ΕΠΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΟ.ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ: ``ΝΑΙ ΕΣΦΑΞΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΦΑΞΩ``.ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ, ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΔΩΣΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ-ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΧΑΣΑΠΗ,ΔΟΛΟΦΟΝΟ- ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΗΡΩΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ... ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε αναγνώστη, μήπως ξεχάσαμε ότι στήν ίδια πόλη την Λαμία, του έστησαν και ...άγαλμα;
      Άγαλμα στον άνθρωπο (;;;) που ΕΣΦΑΖΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΑΘΩΟΥΣ!
      Υπάρχει τάχα Ιστορική μνήμη και κρίση σε αυτόν τον τόπο;

      Διαγραφή
  4. Την ίδια ώρα που η χώρα κατακλύζεται από εισβολείς, ασχολείσαι και έχεις πρόβλημα με τον Βελουχιώτη;;;
    Τον έβγαλες και ομοφυλόφιλο για να εμπλουτιστεί λίγο παραπάνω η ύβρις. Αυτά που λες είναι λάσπη όμως.

    Ο Βελουχιώτης έσφαζε αγαπητέ. Καλά έκανε και έσφαζε. Την εποχή εκείνοι οι άνθρωποι πολεμούσαν.
    Δεν έσφαζε ούτε για τη Γερμανία ούτε για τη Ρωσία όμως. Αυτά τα έκαναν και τα κάνουν και σήμερα οι κομμουνιστές.
    Ο Άρης ασπάστηκε το ΚΚΕ, το υπερασπίστηκε και όταν κατάλαβε τι συμβαίνει με δαύτους, ενήργησε μόνος και το ΚΚΕ τον διέγραψε και τον έβγαλε αγύρτη. Δεν ήξερε τοτε τι εστί ΚΚΕ και την πάτησε. Δεν ήξερε, οπως ξέρουμε εγώ και εσύ σήμερα, μετά από 70 χρόνια. Αυτή ήταν η μαλακία του, που δεν τους κατάλαβε από την αρχή και που η Ρωσία έριχνε κομμουνιστές να σκοτώνονται στην αντίσταση και πίστεψε σε αυτούς. Οι κομμουνιστές να τον πάρουν με το μέρος τους θέλουν γι' αυτό τον "συγχώρεσαν", για να μην καταλάβουν οι Έλληνες οτι ο Άρης ήταν ο ηγέτης της ανίστασης και να τον ταυτίσουν οι νεότεροι με το ΚΚΕ. Για να ξεχάσουμε την γεναία μας αντίσταση το έκαναν. Σφαγείς Ελλήνων ήταν και είναι οι Γερμανοί, ήταν και είναι οι γερμανοτραφείς του περισσού και των κολεγίων. Άσε τον Άρη που τάχα μου πρέπει να μάθουν οι Έλληνες. Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν τι εστί κομμουνιστής και τι εστί γερμανοτσολιάς. Και πρέπει να μάθουν οτι ο Άρης ήταν μεν τραγική φιγούρα της ιστορίας, αλλά ήταν με την μεριά της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και για να στο επιβεβαιώσω, πες μου πόσους ήρωες της αντίστασης έχει η Ελλάδα; Πόσους ήρωες ξέρουμε από τον Β' παγκόσμιο; Βρες μου ποιους έχουμε αν μπορείς; Τους Δελαπατρίδηδες μόνο θέλουν να θυμόμαστε. Τους Βελουχιώτηδες τους αμαυρώνουνε. ΚΑΝΕΝΑΝ ήρωα του Β' παγκοσμίου δεν μας άφησαν να θυμόμαστε! Δεν το χεις καταλάβει;;; Βάλανε τους κομμουνιστές και τους βασιλικούς να διαλύσουν τη χώρα για να μην επικρατήσουν οι Έλληνες μετά τη φυγή των Γερμανών και όποιον ήρωα είχε η ελληνική κοινωνία, φρόντισαν να τον σβήσουν από την ιστορία. Βρείτε μου εσείς ήρωες από την τεράστια μάχη που δώσαμε ενάντια στους Ναζί!! Ούτε έναν δεν έχουμε;;;; Είναι λογικό να μην έχουμε κανέναν; Από 300 στις Θερμοπύλες μπορώ να σου βρώ 5-6 τουλάχιστον πάντως. Μήπως θεωρείς λογικό την αντίσταση στους ναζί να την έκαναν οι κομμουνιστές μωρέ; Σήμερα οι κομμουνιστές κάνουν τη βρώμικη δουλειά των γερμανών, είναι δυνατόν να έκαναν αντίσταση τότε;; Αντίσταση έκαναν ΜΟΝΟ οι Έλληνες εναντίον των Ναζί. Και ανα κάποιος υπήρξε κομμουνιστής, παρ'όλο που ήταν και είναι διεθνιστές και δεν πολεμούσαν ποτέ για την πατρίδα, προς τιμήν του θα είναι.

    Γι' αυτά θα έπρεπε να επαναστατείτε και όχι εναντίον του Άρη. επειδή μας κρύβουν του ήρωές μας. Το ΕΑΜ το έφτιαξαν οι Έλληνες και εσείς το καταδικάζετε;; Ψάξτε τα γεγονότα σας κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΕΑΜ το έφτιαξαν οι Ελληνες;
    Πας καλά άνθρωπε; Βγές από την σπηλιά που σε έχωσε κυρίως η κομμουνιστική νουδου (δήθεν φιλελεύθεροι ουσιαστικά προδότες βενιζελικοί αριστεροί) μετά του σοσιαλΗστικού ΠΑΣΟΚ!

    "Βάλανε τους κουμουνιστές και τους Βασιλικούς να διαλύσουν την χώρα"

    Για γράψε μας τι υπερασπίζονταν οι δεξιοί Βασιλικοί;
    Μήπως αυτά για τα οποία αγωνιζόμαστε και τώρα ενάντια στην αριστερή (μπλέ πράσινη κόκκινη) κομμουνιστική μεταπολίτευση;

    Ποίος τους έβαλε τους Βασιλικούς;
    Μόνο μην μας πείς οι Αγγλοι διότι θα έχεις πιο μαύρα μεσάνυχτα και από τον αρχιδολοφόνο κομμουνιστή αντίχριστο ανθέλληνα ληστοσυμμορίτη κίναιδο κλάρα που τάχα ΔΗΘΕΝ δεν ήξερε τι σημαίνει κομμουνισμός!!!
    Δια του λόγου το αληθές δες ο Αγγλος προτεστάντης βασιλιάς πότε επισκέφτηκε την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας.
    Οτνα κυβερνούσαν οι Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι Βασιλείς μας η όταν κυβερνούσαν οι σταλινικοί συριζαίοι;
    Τους Βασιλικούς μαζί με τα τάγματα ασφαλείας τους έβαλαν οι άμαχοι Ελληνες να υπερασπιστούν τα Αγιασμένα Ελληνικά χώματα ενάντια στους ΕΑΜ-ΕΛΑΣ – ΟΠΛΑ κομμουνιστοσυμορίτες, που επεδίωκαν τότε όλα αυτά τα ανθελληνικά και αντίχριστα που σήμερα γίνονται πράξη από τους κομμουνιστές που κυβερνούν!

    Και αφού δεν ήξερε τι σημαίνει κομμουνισμός ποίου σχέδια εκτελούσε όταν διέταζε
    1) Να αφανιστούν οι Πελοποννήσιοι
    2) "Και 800.000 Έλληνες να μείνουν, φτάνει να είναι αυτοί που θα μείνουν έτσι όπως τους θέλουμε εμείς»" Ποίοι εμείς αφού λές πως ήταν Ελληνας και δεν ήταν κομμουνιστής;
    3) Μόνο κομμουνιστής και άρα ΜΗ Ελληνας θα μπορούσε να ισχυριστεί πως τα σύνορα της Ελλάδος φτάνουν στον Ολυμπο!
    4)Ελληνας ο συμμορίτης αριστερός κλάρας και ξεκοίλιαζε έγκυες Ελληνίδες Μάνες;
    5)Ποία αντίσταση έκαναν οι λυστοσυμμορίτες αριστεροί; Αντίσταση να δολοφονούν έναν Γερμανό στρατιώτη και έπειτα να τρέχουν να κρυφτούν σαν τους λαγούς αφήνοντας χιλιάδες άλλους Ελληνες έρμαιο των αντίποίνων των Γερμανών;

    Φιλική συμβουλή. Απέφευγε τον τραϊανού , ΕΑΜ Β , υπερασπιστή του σαδιστή κουμουνιστή κίναιδου . Γράφει δυο τρία σωστά αλλά σε οδηγεί σε λάθος δρόμο. Ως είναι ο αντίχριστος δρόμος που υποδεικνύει σε όσους τον πιστεύουν χωρίς δυστυχώς να το καταλαβαίνουν!

    Εάν ήταν Ελληνας θα πήγαινε να υπερασπιστεί
    ΕΘΝΟΣ , ΠΑΤΡΙΔΑ , ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΕΘΝΙΚΗ και ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και λοιπά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΝ Η ΔΕΞΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ και θα συντασσόταν με τους Βασιλικούς , με τον Ψαρό (ΝΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ που ζητάς)
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!!!

    Για την ιστορία. Μόνο ο Μεταξάς και ο Ελληνικός στρατός έκαναν αντίσταση ενάντια στους Ιταλούς και τους Γερμανούς και μάλιστα νικηφόρα. Διότι οι πάντες αναγνώρισαν πως ο μικρός σε πληθυσμό Ελληνικός λαός πολέμησε πολύ αποτελεσματικότερα από πολλούς άλλους μεγάλους.
    Και ο Ζέρβας πολέμησε τους Ιταλούς και τους Γερμανούς . Και αυτός όμως για τον σοσιαλισμό πάλευε και όχι για Τον Τριαδικό Θεό μας και το Ελληνικό έθνος. Οπαδός του βενιζέλου ( μπενυ σελόν ) εχθρός της δεξιάς. Στενός συνεργάτης των Αγγλων! Οι οποίοι Αγγλοι υποστήριζαν και τον Ζέρβα και πολύ περισσότερο τον κλάρα και τους ομοϊδεάτες του κομμουνιστές. Αυτούς έβαλαν οι Αγγλοι να μάχονται ως ΔΗΘΕΝ αντίπαλους . Τον Ζερβα και τον Κλαρα! Όπως βάζουν σήμερα τους ΔΗΘΕΝ αντίπαλους , τον Κούλη την Φώφη και τον κουτσούμπα να παλεύουν για να μας σώσουν. (Οι αλλοι ενδιάμεσοι Βελοπουλαίοι μέρα νύχτα συριζα , χ.α. μ-λ κκε , κκε μ-λ και λοιπά ούτε καν πρέπει να λογαριάζονται ως διαφορετικοί από τους τρείς βασικούς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ με ρωτάς αν το ΕΑΜ το έφτιαξαν οι Έλληνες; απαντώ δια της εξής ερωτήσεως. Το κίνημα των "αγανακτισμένων" ποιος το έφτιαξε; οι Έλληνες ή οι κομμουνιστές;

      Απαντώ:Το έφτιαξαν οι Έλληνες και το καπέλωσαν οι κομμουνιστές. Έτσι δεν είναι;
      Τις διαδηλώσεις τις ήθελαν οι Έλληνες και τις αμαύρωσαν οι κομμουνιστές, για λόγους που δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε. Τις ξεκίνησαν οι Έλληνες και άρα ήταν ελληνικό κίνημα. Μπορεί να ήταν λάθος κάποια πράγματα, αλλά ήταν των Ελλήνων, πάει και τελείωσε. Δεν θα το δώσουμε στο κκε. Δεν θα τα δίνουμε πάντα στους κομμουνιστές, επειδή κάνουν προπαγάνδα απ'όλα τα ΜΜΕ τους!

      Αυτά έκαναν πάντοτε αυτοί οι παλιάνθρωποι και το ξέρουμε όλοι μας. Το ίδιο έκαναν και με την εθνική αντίσταση. Άλλοι την έκαναν και μετά τον πόλεμο άλλοι την καρπώθηκαν, για να παραμείνει στο πολιτικό σκηνικό το κκε και να το ανέχεται η κοινωνία. Μιλάμε για κακία και μίσος αγαπητέ, τα οποία οδηγούν αυτά τα ανθρωποειδή να εφευρίσκουν απάνθρωπες μεθόδους επιβολής των αφεντικών τους, που μιας και ρωτάς, είναι οι γνωστοί μας τοκογλύφοι, τα ιδρύματα, τα κολέγια και τα χρηματιστήρια και οι στοές των γερμανών και αγγλοσαξόνων και όλο το κατακάθι του παγκόσμιου εγκλήματος το οποίο διοικούν, μεταξύ των οποίων φυσικά και οι εν Ελλάδι κομμουνιστές.

      Μας επέβαλλαν οι παλιάνθρωποι να θυμόμαστε τον Κολωκοτρώνη και τον Καραϊσκάκη, τον Λεωνίδα και τον Μιλτιάδη και από τον τρομερότερο πόλεμο όλων, τουλάχιστον σε επίπεδο αριθμών και τη μεγαλύτερη αντίσταση της Ευρώπης, δεν θυμόμαστε κανέναν και έχουμε έναν Άρη που και αυτόν τον βρίζουμε; Ε όχι ρε φίλε. Τραβάω τα λιγοστά μαλλιά μου που μου έχουν απομείνει...


      Επεκτείνομαι, αν και συνήθως δεν βρίσκω καμία ευχαρίστηση στις ανούσιες αντιγνωμίες των σχολίων, ειδικά μετα χαρακτηρισμών και ύβρεων. Ο σκοπός είναι να καταλάβουμε τι θα πει κομμουνισμός αδερφέ. Το σκοτάδι, τη μαυροψυχία και το εγκληματικό μίσος των κομμουνιστών προς κάθε τι ελληνικό και γενικώς ελπιδοφόρο, το πληρώσαν οι προηγούμενες γενιές με το αίμα τους, το πλήρωσαν οι δικές μας με τη ζωή τους, αλλά δεν πρέπει να το πληρώσουν οι επόμενες με αιώνια σκλαβιά. Γι' αυτό θα κληθούμε να το αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά, μας αρέσει δε μας αρέσει.

      Διαγραφή
    2. Αν και όπως είπα συνήθως δεν επεκτείνομαι, θα πω και το εξής.

      Για ποιον λόγο έλεγε ο Βελουχιώτης οτι τα σύνορα της Ελλάδος φτάνουν μέχρι τον Όλυμπο;
      Για ποιον λόγο το λέγανε οι κομμουνιστές;

      Γιατι κάνουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε και από μία ατάκα που συνήθως είναι αμφιλεγόμενη και μη εξακριβωμένη βγάζουμε απόλυτα συμπεράσματα;

      Οι κομμουνιστές πολεμούσαν για τον διεθνισμό. Δεν ήταν πατριώτες. Δεν τους ένοιαζε η πατρίδα. Δεν είχαν και δεν έχουν πατρίδα. Το ήξερε αυτό ο Βελουχιώτης; Αποκλείεται να το ήξερε. Γιατί δεν το ήξερε; Διότι στην εποχή εκείνη δεν υπήρχε καλή πληροφόρηση. Γιατί ο διεθνισμός εκείνη την εποχή δεν είχε καμία σχέση με τον διεθνισμό του σήμερα. Γι' αυτό και σήμερα οι κκέδες δεν λένε κουβέντα για τις πραγματικές τους προθέσεις για τη Μακεδονία, γιατί όλοι ενημερώνονται άμεσα, χάρη στη τεχνολογία, οπότε φυλάγονται και πουλάνε παραμύθια. Τότε ο κόσμος και αν άκουγε κάτι, μέχρι να καταλάβει τι συμβαίνει, το κακό είχε γίνει.

      Αν ο Βελουχιώτης είχε μία πατρίδα ελεύθερη, δεν τον ένοιαζε αν αυτή φτάνει μέχρι τον Όλυμπο. ΑΝ ήξερε όμως οτι οι κομμουνιστές έχουν στόχο την υποδούλωση του Ελληνισμού μέσω της Μακεδονίας, εννοείται οτι δεν θα το έλεγε, ΑΝ το είπε οντως. ΑΝ το είπε ομως, δείχνει και τον υποχθόνιο ρόλο των κομμουνιστών και πως φυσικά τον "δασκάλεψαν". Μην χαριστείται στους κομμουνιστές

      Διαγραφή
    3. Τα πράγματα είναι απλά.
      Γιατί μέχρι τον Βόλο και όχι μέχρι την Αθήνα π.χ.; Τυχαίο; Ισως …
      Ο βελουχιώτης , ένας ήρωας για τους αριστερούς οι οποίοι θα τον ήθελαν και ηγέτη της ελεύθερης Ελλάδος , έστι δεν είναι; Λοιπόν πόσο ηγετικές ικανότητες λέτε να διέθετε ΕΑΝ πράγματι ΔΕΝ είχε την ικανότητα όντας τόσο κοντά στους ηγέτες του κκε , να αντιληφθεί την αλήθεια περί του προδοτικού ρόλου του και των προθέσεων των πραξικοπηματιών ηγετών του κκε με τους οποίους συνεργαζόταν και των οποίων τις εντολές εκτελούσε; Πιστεύεται πως εάν ήταν πράγματι τόσο βλάκας – εφόσον ισχυρίζεστε πως δεν είχε αντιληφθεί την πραγματικότητα – θα είχε καταφέρει όλες αυτές τις στρατιωτικές επιτυχίες που του καταμαρτυρούν οι αριστεροί; Είναι δυνατόν να είσαι επιτυχημένος στρατηγός χωρίς “να πιάνεις πουλιά στον αέρα”;
      Πέρα από αυτό. Είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεται ως καλό άνθρωπο κάποιον που δολοφονεί εν ψυχρώ αιχμαλώτους και γυναικόπαιδα; Σε τέτοια τέρατα το μόνο που αξίζει είναι η αιώνια κόλαση!
      Τέλος εάν ήταν πράγματι Ελληνας που υποστήριζε τις αξίες του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας , αποκλείεται να τον υπερασπίζονταν οι σημερινοί αριστεροί γνωστοί για τα αισθήματα τους προς οτιδήποτε Ελληνικό και Ορθόδοξο!
      Τέλος πάντων με την ιστορία με την οποία μας έβαλαν να ασχολούμαστε ΟΛΟΥΣ, και να σπαταλούμε άπειρες εργατοώρες δύσκολα βρίσκει κανείς άκρη. Κρατήστε όποια άποψη θέλετε για αυτόν.
      Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και μπρός . Και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να μάθουμε τον ρόλο που παίζει η αριστερά σήμερα και τι επιδιώκει. Να το κοινοποιήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες και αυτό όχι για κανένα άλλο λόγο , αλλά για να ΜΗΝ αποκαλυφθούν πολλοί άλλοι βελουχιώτηδες ΕΠΕΙΤΑ από 70 χρόνια που θα έχουν δολοφονήσει ΣΗΜΕΡΑ χιλιάδες Ελληνες χωρίς (;;;) και πάλι να έχουν καταλάβει τι εστι αριστερά!
      Καθώς και πολλοί άλλοι υπερασπιστές των αδαών (;;;) ανήξερων(;;;) κομμουνιστών , οι οποίοι θα διαπληκτίζονται και πάλι με τους Ελληνες ΤΟΥ 2089 επειδή θα αποκαλούν , τους αριστερούς του 2019, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!

      Αυτό δεν ισχυρίζεστε, πως δηλαδή δεν είχε καταλάβει ο βελουχιώτης τι είναι ο κομμουνισμός;
      Ας φροντίσουμε λοιπόν όλοι μας να το μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι για να απαλλαγούμε από αυτόν , τον κομμουνισμό και να απελευθερωθούμε και εμείς και η Ελλάδα μας μια ώρα αρχύτερα.

      Υ.Γ.
      "Οι κομμουνιστές πολεμούσαν για τον διεθνισμό. Δεν ήταν πατριώτες. Δεν τους ένοιαζε η πατρίδα. Δεν είχαν και δεν έχουν πατρίδα. Το ήξερε αυτό ο Βελουχιώτης; Αποκλείεται να το ήξερε."

      Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως πάρα πολλοί Ελληνες που εντάχθηκαν στο ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ,
      δεν ήξεραν τι είναι και τι πρεσβεύει η αριστερά!
      Σήμερα όμως όσοι από αυτούς ζουν και έχουν μάθει , δεν θα έπρεπε να βγουν και να
      πουν αλήθειες;
      Δεν θα έπρεπε να βγουν και να ζητήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη για τα εγκλήματα που διέπραξαν , έστω και εν αγνοία τους,ενάντια στους Ελληνες;
      Πόσοι από αυτούς έχουν απομείνει;
      Τι περιμένουν ;
      Να μην υπάρχει κανείς τους και να συνεχίζεται ο διχασμός μας χωρίς να υπάρχει κανείς
      ουσιαστικός λόγος;
      Αυτοί και τα παιδιά τους θα έπρεπε να οργανώσουν πορείες ενάντια στην αριστερά, έτσι που να μάθουν
      όλοι οι νέοι ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!
      ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
      ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

      Διαγραφή
    4. Ναι αγαπητέ, αυτό λέω και εγώ. Να μην υπάρχει διχασμός και η αλήθεια να γεμίσει τις ψυχές των ανθρώπων. Ενωμένοι απέναντι στον παγκόσμιο σιωνισμό-κομμουνισμό-ναζισμό ή όπως αλλιώς το γνωρίζει ο καθένας.

      Διαγραφή
  7. @ΟΔΥΣΕΙΑ ΤΙΒΙ

    Ο υπάλληλος των τραπεζιτών και του κεφαλαίου αρχιδολοφόνος σαδιστής παρανοϊκός λένιν, μετά των λοιπών μαρξιστών κομμουνιστών , μαρξ εγκελς τρότσκι κ.α. , αποκαλούσαν "χρήσιμους ηλίθιους" όσους πίστευαν στις κομμουνιστικές απάτες της ισότητας , της κοινοκτημοσύνης του εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά ήτοι σκότωσε για να αρπάξουμε οι πονηροί τον έλεγχο της παραγωγής και
    ΑΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
    ΓΙΑ 49 αγύρτες 50 αφελείς και ένας μπολσεβίκος.

    Αυτό που έλεγαν και εννοούσαν ήταν
    ΕΝΑΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ (= ΜΗ ΕΘΝΙΚΟΣ)
    ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΨΕΙ 99 ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
    ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ (ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν μετά τα δεινά που πέρασε η χώρα μας από το 1940 εώς το 1949 εξακολουθείτε να σκέφτεστε ακόμη ως αριστεροί και δεξιοί και όχι ως Έλληνες,είστε άξιοι της μοίρας σας.Από ότι φαίνεται,το διαίρει και βασίλευε τις τραπεζικής ελίτ ,δουλεύει ακόμη πολύ καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για πες μας ποια δεινά πέρασε και από ποιους;
    Αυτά που περάσαμε επι Γερμανικής κατοχής , είναι πασίγνωστα.
    Τα έδειξαν και οι αντικειμενικές ταινίες στους κινηματογράφους!!!
    Τα εμπεδώσαμε!

    Αυτά που υποφέραμε από την κομμουνιστική επίθεση πότε θα τα μάθουμε;
    Ποίες ταινίες μας τα δείχνουν;
    Γιατί αλήθεια αφού διαβιούμε σε καπιταλιστική "αντικομουνιστική" κοινωνία,
    δεν μας τα δείχνουν;

    Για πες μας τι ήθελαν οι δεξιοί και τι οι αριστεροί;

    Για να γράφεις κατά παράβαση κάθε λογικής πρώτα την αριστερά και μετά την δεξιά, κόλπο της αριστερής μεταπολίτευσης να τα παρουσιάζει όλα ανάποδα , ως το "κυρίες και κύριοι" (πρώτα τα θηλυκά (= μητριαρχία) και μετά τα αρσενικά), πάει να πει ότι είτε είσαι αριστερός και ντρέπεσαι να το παραδεχθείς, είτε έχεις επηρεαστεί τόσο πολύ από τα λεγόμενα του "μπελόπουλοι" και λοιπών πρώην πασόκων για τον ΑΝΤΙεπιστημονικότατο μύθο
    "Δεν υπάρχει δεξιά , δεν υπάρχει αριστερά μόνο κόκαλα Ελλήνων Ιερά"
    το οποίο έχει ως αποτέλεσμα , το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις εκλογές!
    Σου αρέσει; Εάν όχι κοίταξε να δεις μήπως είσαι και εσύ υπεύθυνος για το παρακάτω παράδοξο!

    Να ψηφίζει ο αδαής Έλληνας τον κούλη τάχα για δεξιό και να του βγαίνει φόρο λαθρολάγνα αντίχριστη ανθελληνική κομμουνιστική πολιτική!

    Να ψηφίζει ο αδαής Έλληνας τον κομουνιστή άλ6 και να περιμένει να του καταργήσει τον φόρο στην ατομική του ιδιοκτησία η να διώξει τους λαθρομετανάστες προλεταρίους ταξικούς αδελφούς του!

    Να ψηφίζει ο αδαής Έλληνας τον κομουνιστή άλ6 και αντί να θεωρεί ως υπεύθυνη την αριστερότατη πολιτική του για όλα τα δεινά που προσέθεσε στην Ιερή Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας και να αλλάζει πορεία , να απομακρύνεται τάχιστα από την αριστερά που τον δούλευε 100 χρόνια τώρα ψιλό γαζί (θα τον έκανε αφεντικό στα Ελληνικά εργοστάσια ,τρομάρα του) , να πηγαίνει να ψάχνει τον μερα 25 και τον κουτσούμπα ως εναλλακτική στον ΔΗΘΕΝ μη κομουνιστή ΤΑΧΑ νεοφιλελεύθερο αλ6!

    Έτσι λέει η προπαγάνδα στους αδαείς!
    Δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά!
    Ψάξτε να βρείτε ποιος είναι ο καλός διαχειριστής της εξουσίας!
    Μίας ψευδοεξουσίας που τους παραχωρεί η διεθνής παγκόσμια τραπεζιτική κομμουνιστική ελίτ που έχει βαλθεί να καταστρέψει
    Όλα τα έθνη επί της γης και να αρπάξει όλες τις εθνικές και ατομικές μας ιδιοκτησίες!
    Όπως ακριβώς έκαναν και οι παράφρονες λενιν τροτσκι και λοιποί ακολουθώντας τις κατά γράμμα τις επιταγές της τραγικής για τον άνθρωπο μαρξιστικής απάνθρωπης διδασκαλίας.
    Στο τέλος αφού δεν τα κατάφερναν να αρπάξουν ολοκληρωτικά την γη των ανθρώπων που κατέκτησαν πραξικοπηματικά, έφεραν , οι τραπεζίτες, τον αιμοδιψή στάλιν να την αρπάξει δια της βίας.
    Το αποτέλεσμα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκροί!
    Αυτή είναι η μοίρα που μας επιφυλάσσουν οι παγκοσμιοποιητές και σήμερα εάν δεν αντιδράσουμε.
    Ένας παγκόσμιος νέος στάλιν να πραγματοποιήσει όλα αυτά που
    ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ , δεν μπορούν να περάσουν ειρηνικά με νόμιμα μέσα!

    Αυτός είναι ο σκοπός τους! Ο παγκόσμιος κομουνισμός! Για αυτό ΔΕΝ θέλουν να ξέρουμε και ποία είναι η δεξιά ιδεολογία και ποία η αριστερά! Για να μας οδηγούν στον κομμουνισμό αργά και σταθερά και εμείς να μην καταλαβαίνουμε τι μας φταίει και προς τα που πρέπει να στραφούμε για να απαλλαγούμε απο τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ.

    Υ.Γ.
    Ποιο κόμμα προκρίνει ως “αποτελεσματικό τρόπο απάλειψης της φτώχιας” από την χώρα μας , την πλήρη κατάργηση των μετρητών και την διενέργεια όλων των συναλλαγών μας με ηλεκτρονικά μέσα , τσιπάκια;
    Το κόμμα που επετέθη κατά των Ελλήνων το 40 – 49 , το κκε!
    Σου λέει τίποτα αυτό;
    Μήπως ταυτίζονται οι θέσεις της πέμπτης φάλαγγας με τις προθέσεις των τραπεζιτών για την πλήρη κατάργηση των μετρητών;

    Για πες μας αφού δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά, ένα πραγματικά δεξιό κόμμα (εντός βουλής δεν υπάρχει κανένα δεξιό κόμμα , ούτε φυσικά και η χ.α. ήταν δεξιό κόμμα) που να είναι υπέρ του ηλεκτρονικού φακελώματος και της αχρήματης κοινωνίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πίνεις ρε φίλε και δε μας δίνεις;Έλεος πια με τη βλακεία.Ακόμη κι αυτή,έχει όρια!!

      Διαγραφή
    2. Ξέρεις να μας πείς τι από όλα αυτά που αναφέρει το σχόλιο είναι βλακεία;
      Γνωστή η κομμουνιστική τακτική των ύβρεων για να διαλύουν κάθε συζήτηση που
      αποδεικνύει το πόσο χαμηλό αϊκιου έχουν όσοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει αριστερά

      "Ο λαός ξεχνά τι σημαίνει αριστερά"!

      https://www.scribd.com/embeds/16586949/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-r3lt5lixo0xttmps7u1&show_recommendations=true

      Εννοείται πως δεν εχω απαίτηση να διαβάσεις και Κ.Ο.!
      Απλά το γράφω για όσους έχουν την θέληση να μάθουν τι είναι ο κομμουνισμός και εξυπακούεται την ικανότητα να διαβάζουν και να παραλληλίζουν την σημερινή εποχή με την κομμουνιστική της ΕΣΣΔ! Και αυτοί δυστυχώς για εσένα , είναι πάρα πολλοί και γίνονται ολοένα και περισσότεροι.

      "Τρότσκι: «Θα επιβάλουμε μια κόκκινη τυραννία. Κόκκινη γιατί θα φέρουμε ποταμούς αίματος. Οι τραπεζίτες θα εργαστούν μαζί μας»

      Διάσημο απόσπασμα του Τρότσκι (1917)*:

      «Πρέπει να μετατρέψουμε τη Ρωσία σε μια έρημο που θα κατοικείται από λευκούς νέγρους πάνω στους οποίους θα επιβάλουμε τυραννία, μια τυραννία που οι πιο τρομεροί δεσπότες της Ανατολής είχαν ποτέ ονειρευτεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή θα είναι μια τυραννία της αριστεράς, όχι μια τυραννία της δεξιάς. Θα είναι μια κόκκινη τυραννία και όχι μια λευκή».
      ...
      http://redskywarning.blogspot.com/2015/02/blog-post_9.html

      Μην το παίρνεις κατάκαρδα. Δεν είσαι ο μόνος που
      σε κορόιδεψε η αντίχριστη ανθελληνική αριστερά.
      Απλά κοίταξε να το αποδεχθείς χωρίς να σου φταίει
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ και όσοι την υπερασπίζονται!

      Τι λές ότι είναι πιο δύσκολο.
      Να σου απαντήσω ως σου απάντησα με το παραπάνω σχόλιο η
      να σου γράψω δυο γραμμές όπου θα σε χαρακτηρίζω
      όπως χαρακτήρισες εσύ το σχόλιο;

      Διαγραφή
    3. Κανένας δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά.Απόδειξη ότι η πλειοψηφία τους γύρισε την πλάτη.Όσους ψήφους πήραν,τους πήραν κυρίως από ελληνοποιημένους,κι ακολουθούν οι φυλακισμένοι τα πρεζόνια και οι αδερφές.Ο ι νοικοκυραίοι τους γύρισαν την πλάτη.
      Εγώ δε σου είπα ποτέ ότι είναι καλά παιδιά τα κομμούνια,σου είχα πει ότι πάνω κάτω είναι το ίδιο με τους ναζιστές.Απλώς οι μέν αιματοκύλισαν την Ευρώπη,οι δε χτυπούσαν το ίδιο το έθνος τους και πολιτισμό τους.Και οι δυο το ίδιο αφεντικό έχουν όμως γιατί τόσο τα κομμούνια όσο και ο χίτλερ,είχανε τον ίδιο χρηματοδότη για να κάνουν τις ανομίες τους πράξη.Το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα,και αν θυμάσαι καλά,στην αρχή ήταν και τα καλύτερα συνεταιράκια..
      Εκτός κι αν πιστεύεις ότι στο δίστομο τα αθώα γυναικόπαιδα που δολοφονήθηκαν έγιναν από καλύτερους ανθρώπους από τους κομμουνιστές.Για τις βαρβαρότητες δε του κκε στον ελλαδικό χώρο και για τα αποσχιστικά σχέδια που είχε το κόμμα από τότε για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,θα χρειαστούν τόμοι ολόκληροι.

      Διαγραφή
    4. Και για να μην ξεχνιόμαστε,εγώ ανήκω μόνο στον εαυτό μου και στην πατρίδα μου..
      Σε αντίθεση με σένα που αρνείσαι να δεις ότι μετά το Μεταξά ίσως και μετά τον Παπαδόπουλο,δεν υπήρξε ποτέ πραγματική δεξιά κυβέρνηση,αφού ο ίδιος ο "εθνάρχης" ως άλλος νενέκος, δήλωσε πως η αδερφή Κύπρος βρίσκεται μακριά..

      Διαγραφή
    5. Ότι σου έγραψα,στο έγραψα απλά και μόνο γιατί με αυτά που γράφεις,εξανεμίζεις και την τελευταία πιθανότητα να υπάρξει ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων,εφόσον δυναμιτίζεις τη συζήτηση πωρώνοντας τον κόσμο.Η διχόνοια ήταν πάντοτε το μεγάλο μας μειονέκτημα,γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε,γιατί σκεφτόμασταν πάντα σαν Πασόκοι και Νουδούληδες,σαν Συριζαίοι και Νουδούληδες και γενικότερα σαν δεξιοί και αριστεροί και όχι σαν Έλληνες.Στο δια ταύτα,το διαίρει και βασίλευε λειτουργεί άψογα τα τελευταία 200 χρόνια,γι αυτό συνεχίζουμε ακόμη να είμαστε ραγιάδες...

      Διαγραφή
  10. ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ επιτακτική η ανάγκη τα πραγματικά Ελληνικά ιστολόγια να ΜΗΝ αναφέρονται μόνο στο βρώμικο ανθελληνικό αντίχριστο παρελθόν των αριστερών κομμάτων (εποχή συμμοριτοπόλέμου) αλλά και στην αποσαφήνηση της ιδεολογίας τους. Στις επιδιώξεις των αριστερών κομμάτων σήμερα έτσι που να μπορέσουμε οι Έλληνες πολίτες να μάθουμε χωρίς να χρειαστεί να πάθουμε και άλλο κακό από την απαίσια βρωμερά αριστερά ψευδο ιδεολογία που έχει προξενήσει άπειρο κακό στην Ελληνορθόδοξη πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!