Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Μία δέσμη λευκά κορδελλάκια, ένα αντίστοιχα για κάθε ένα από τα προσωρινώς 195 κατεχόμενα και 7 ημικατεχόμενα χωριά μας!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ημερολόγιο Πατρίδος. 
Μία δέσμη λευκά κορδελάκια, ένα αντίστοιχα για κάθε ένα από τα προσωρινώς 195 κατεχόμενα και 7 ημικατεχόμενα χωριά μας!

199 Best ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ images in 2020 | Κύπρος, Ελληνική ζωή ...

Δεν ξεχνώ: Πώς δημιουργήθηκε το θρυλικό σύνθημα τότε που η Κύπρος ...

Αύριο Κυριακή, 22α Ιουλίου 2018, στις 8:00 το πρωΐ, με αφετηρία την Πλατεία Τροόδους, θα πορευθούμε στο κυκλικό μονοπάτι, "Αρτέμης" στην υψηλότερη κορφή του Τροόδους, συμβολικά ως η πρώτη από τις κορυφές της Κύπρου μας η οποία αντίκρυσε το γαλανό ουρανό καθώς αναδυόταν εκατομμύρια χρονια πριν πάνω απο την θάλασσα! 

Έτσι ξεπλυμένη απο την θάλασσα και ελεύθερη από πειρατές θα την περπατήσουμε!

Ιχνηλατώντας το κυκλικό μονοπάτι, τα βήματά μας αποτυπώνουν την παρουσία μας και τα θέλω μας και τα καταπατημένα δίκαια μας!

Πορευόμαστε στην αποκατάσταση του δικαίου στην Πατρίδα μας!

ΓΝΩΡΙΖΩ – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΕΚΔΙΚΩ. - ppt κατέβασμα

Τα βελάκια σε κάθε ένα κορδελλάκι, καθώς θα τα δένουμε οι οδοιπόροι στα κλαδιά της αιωνόβιας πεύκης θα δείχνουν τη γη μας!

Τα βήματά μας και τα βελάκια, μας οδηγούν από την κορυφή του Τροόδους προς κάθε κατεύθυνση στην προσωρινώς κατεχόμενη γη μας!


Τη 21η του μηνός Ιουλίου 2018


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!