Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Η....


Εικόνες που θυμίζουν lockdown...


Άδεια και έρημη η Διονυσίου Αρεοπαγίτου...


Θα μπορούσε να είναι Δεκαπενταύγουστος, σήμερα, σε έναν από τους πλέον τουριστικούς δρόμους της πόλεως.

Μπορεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη 30 Ιουνίου την ...λίστα με τις 14 χώρες που παίρνουν το «πράσινο φως» για να ταξιδέψουν προς τα κράτη - μέλη, ωστόσο ήδη ο τουρισμός, η «βαριά» βιομηχανία της χώρας μας, υφίσταται μεγάλο πλήγμα από τα μέτρα που πάρθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.




Κ Ρ Ι Μ Α ....
ΠΟΙΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ"
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ;



Κι αν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τότε οι φωτογραφίες ενός εκ των πλέον τουριστικών δρόμων της Αθήνας, της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, που δημοσίευσε χθες, Τρίτη 30 Ιουνίου, η Eurokinissi, μαρτυρούν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κέντρο της πόλης που, υπό άλλες συνθήκες, αυτή την περίοδο θα έσφυζε από ζωή και κίνηση. 

Ο πλακόστρωτος δρόμος άδειος σε όλο το μήκος του, καμμία ουρά στο μουσείο της Ακρόπολης, πράγμα πρωτόγνωρο και - γενικότερα - μια αίσθηση που ούτε τον Δεκαπενταύγουστο δεν αποκομίζει κανείς...


Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!