Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Α Γ Α Ν Α Κ Τ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Σ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ σερίφη ....ΧΑΡΔΑΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



Η προπαγάνδα της χούντας Μητσοτάκη διαλαλεί πως όλα πάνε καλά, πως ζούμε στην… Ελβετία του νότου και πως ο ελληνικός λαός είναι… ευτυχής που έχει Κούληδες και Χαρδαλιάδες στο τιμόνι της χώρας κι όπου τους βρει τους εκφράζει την… ευγνωμοσύνη του!
Φωτιά στις Κεχριές: Ηλικιωμένος χτύπησε το αυτοκίνητο του Νίκου ...

Στις Κεχριές Κορινθίας, λοιπόν, βρέθηκε ο «μικρός δικτάτωρ» Χαρδαλιάς, για να επιθεωρήσει την καταστροφή που προκαλεί το τελευταίο διήμερο η μεγάλη πυρκαγιά και να δηλώσει πως «η διαχείριση γίνεται όπως πρέπει», αλλά ένας κάτοικος που αντιλήφθηκε την παρουσία του κι άκουσε τις προκλητικές δηλώσεις του δεν άντεξε τόση… ευτυχία και τόση… επιτυχή διαχείριση, κι άρχισε να χτυπάει τα τζάμια του αυτοκινήτου, φωνάζοντας «αίσχος, αίσχος».

Ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος τράπηκε σε φυγή, αλλά ο… λαοφιλέστατος δικτατορίσκος άνοιξε την πόρτα για να βγει και να επιτεθεί στον πολίτη, αλλά προφανώς συγκρατήθηκε από τους μπράβους του, που κατάλαβαν ότι θα επακολουθήσει… στραπατσάρισμα του αφεντικού τους. 

Καιρός ν’ αρχίσουν να συνηθίζουν οι χουντάρες την… αγάπη του λαού και να την κοπανάνε εγκαίρως χωρίς να κοιτάνε πίσω τους, γιατί το προσεχές διάστημα θα τη νιώθουν παντού όπου εμφανίζονται!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!