Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΟΥΤΕ .....ΨΥΧΗ ΖΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ!



Μια φορά κι έναν καιρό -πριν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης και πριν λάβει τα… «σωστά μέτρα» και εφαρμόσει τα… «υγειονομικά πρωτόκολλα»!- η Κνωσσός ήταν ο δεύτερος σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικός χώρος στην Ελλάδα, με σχεδόν 1.000.000 επισκέπτες το 2019!

Τώρα, δεν υπάρχει επισκέπτης ούτε για δείγμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretapost.gr, προκαλώντας απογοήτευση για την τουριστική σεζόν, που υποτίθεται πως μόλις άρχισε.

Σύμφωνα δε με τη σύγκριση που έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, Μανόλης Παπαδάκης, για τον Ιούνιο του 2019 και τον Ιούνιο του 2020:

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που μου έχουν γνωστοποιηθεί πέρυσι, μόνο τον Ιούνιο η Κνωσός είχε 5.000 άτομα, ενώ φέτος από τα μέσα Μαΐου που άνοιξε ξανά μέχρι και τα μέσα του Ιουνίου είχαν επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο μόλις 150 άτομα»....

Ναι, αλλά με τα «σωστά μέτρα» και τα «υγειονομικά πρωτόκολλα» … σώθηκαν οι ζωές των Ελλήνων. 


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!