Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ… ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ......

2020 Polish presidential election - Wikipedia

ΑΞΙΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ!
ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!

ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ....

Την ίδια ώρα που οι… καταπιεσμένες αδερφές ψυχές της Νουδούλας βγάζουν το άχτι τους υπέρ της νομοθετικής κατοχύρωσης του γάμου των ομοίων τους και το μητσοτακαριό είναι έτοιμο να την προωθήσει προς ψήφιση στήν βουλή, ο απερχόμενος πρόεδρος και υποψήφιος για να επανεκλεγεί, Αντρέϊ Ντούντα, ανακοίνωσε ότι θα υπογράψει νομοθετική πρόταση για την συνταγματική απαγόρευση της υιοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

The Polish Presidential Election 2020: which role does far-right ...

Uncertainty looms over Poland presidential election

Ιδού και οι σχετικές δηλώσεις του, σε προεκλογική συγκέντρωση οπαδών του: 

«Στο πολωνικό Σύνταγμα θα πρέπει να αναφέρεται απεριφράστως ότι απαγορεύεται η υιοθεσία σε οποιοδήποτε άτομο βρίσκεται σε ομοφυλοφιλική σχέση. 

Poland postpones presidential vote amid coronavirus lockdown ...

Για να διασφαλισθεί η προστασία ενός παιδιού και μία σωστή εκπαίδευση, και ώστε το πολωνικό κράτος να προστατεύσει τα δικαιώματα των παιδιών, πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει τέτοια ρύθμιση», ανέφερε κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης.

Trump to meet Polish president known for anti-LGBTQ rhetoric ...

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ντούντα εξασφάλισε το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών την περασμένη Κυριακή, θα αντιμετωπίσει τον φιλελέ ομοϊδεάτη των Μπογδάνων και των Μητσοτάκηδων, προεδρικό υποψήφιο Ραφάλ Τρασκόφσκι κατά το δεύτερο γύρο στις 12 Απριλίου.

Φωτογραφίες: Ο Πολωνός πρόεδρος γονάτισε μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
Ο ΜΟΝΟΣ ΞΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ!
Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ
'ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΟΥ' 
Γ  Ο  Ν  Α  Τ  Ι  Σ  Ε  !....
Επίσης, σε παλαιότερη δήλωσή του είχε πει πως «η ιδεολογία ΛΟΑΤΚΙ είναι ένα νέο είδος κομμουνισμού».


Με τις απόψεις του συμφωνεί και η συντριπτική πλειοψηφία των Πολωνών, καθώς σε πρόσφατη δημοσκόπηση μόλις το 9% τάσσεται υπέρ του δικαιώματος υιοθεσίας για τα ζευγάρια των ομοφύλων και το 29% τάσσεται υπέρ του γάμου των ομοφύλων.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Την δεξιά στην Ελλάδα την εκτέλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε αυτό φταίνε και τα μικρά πατριωτικά κόμματα που στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 έκαναν την "πάπια" για να βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις ευρωεκογές κατέβηκαν σχεδόν όλοι: Ελ. Λύση, Χ.Α., ΛΑ.Ο.Σ+ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.,ΑΝΕΛ, Ελεύθερη Πατρίδα, Νέα Δεξιά,Ε.ΣΥ., Εθνικό Μέτωπο, Κολλάτος, Λευκό+ΑΚΕ, Ελληνικό Όραμα. Μην βάλω και αυτούς που δεν εγκρίθηκε να κατέβει ο συνδυασμός τους γιατί θα γίνει πανηγύρι. Στις εθνικές εκλογές μετά από ένα μήνα μόνο Ελ. Λύση, Χ.Α., Ε.ΣΥ., Συν...φωνία(Ελληνικό όραμα, Λευκο, ΑΚΕ).
    Η Δημιουργία Ξανά, δεν είναι πατριωτικό κόμμα, ένα κόμμα που συνεργάστηκε με τον Βαλλιανάτο και τον Μάνο, τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο επαναλαμβάνω, στον συνδυασμό "Γέφυρες". Προσκύνημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη το λέω εγώ. Να δούμε στην επόμενή εκλογική αναμέτρηση-εθνικές εκλογές που θα είναι με απλή αναλογική, τύπου ευρωεκλογών 2019 δηλαδή, τι θα δούμε! Με βάσει της τελευταίες εθνικές εκλογές είδαμε ΝΔ 39,85% ποσοστό, το εκλογικό σύστημα που ίσχυσε τους αύξησε τις έδρες(διευρημένη αναλογική), όχι το ποσοστό. Το ποσοστό είναι τον πολιτών. Και μην ξεχάσω 31,53% στο ΣΥΡΙΖΑ με ψηφισμένη την συμφωνία των Πρεσπών, γιατί είναι και οι αριστεροί πατριώτες(ειρωνικά το λέω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ: όταν η αφύσικη διαστροφή παρουσιάζεται σαν "πρόοδος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά συμβαίνουν μόνο σε σοβαρά κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!