Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ! - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ! - ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ: ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ ...





Αγαπητοί φίλοι,
τα γεγονότα που ζούμε τις μέρες αυτές σε εθνικό επίπεδο στην Ελλάδα και στην περιοχή μας γενικότερα, οδηγούν στην ανάγκη όλων των Ελλήνων πιστών Ορθοδόξων Χριστιανών (που γνωρίζουν την αξία και το αποτέλεσμα της προσευχής), για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ 'Υπέρ του κατά Ξηράν, Θάλασσα και Αέρα Φιλοχρίστου ημών Στρατού", ώστε να ληφθούν την κατάλληλη στιγμή οι κατάλληλες αποφάσεις από τους Στρατιωτικούς Αρχηγούς της χώρας, έτσι ώστε να μην οδηγηθεί η πατρίδα μας σε νέες περιπέτειες, αλλά ούτε και σε επιζήμιες για την Ελλάδα διαπραγματεύσεις για τα εθνικά συμφέροντα, που κάποιοι θα επιθυμούσαν...
Το βίντεο αποτελεί ένα εγκώμιο στον κατά Αέρα, Θάλασσα και Ξηρά Ελληνικό Στρατό και στους Προστάτες Άγιους του, καθώς και στην Υπεραγία Θεοτόκο που πάντα διέσωζε όσους Την είχαν επικαλεστεί, οδηγώντας σε νίκες τους αγώνες του έθνους των Ελλήνων. Ας ευχηθούμε και τώρα η Υπέρμαχος Στρατηγός Κυρία Θεοτόκος, με τους Άγιους Προστάτες του Ελληνικού Στρατού, τον Άγιο Γεώργιο προστάτη του Στρατού Ξηράς, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, τον Άγιο Νικόλαο προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, την Αγία Βαρβάρα Προστάτιδα του Πυροβολικού και όλους τους Αγίους,
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.
να πρεσβεύουν, διά των προσευχών μας, υπέρ του Ελληνικού Στρατού και υπέρ Προστασίας της Ορθόδοξης Ελλάδας και της Κύπρου μας. Αμήν ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΙΣ 24-7-2020, ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ, ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΧΕΡΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ - ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ (ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΗΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΟΥΜΕ, ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ: ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ !!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΕ Ο ΤΟΠΟΣ. ΑΜΗΝ Πηγές αποσπασμάτων βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=2H_Ob... https://www.youtube.com/watch?v=lcmVC... https://www.youtube.com/watch?v=lY_Sk... https://www.youtube.com/watch?v=eDuue...
Μουσική βίντεο:
Εμβατήριο: Ο Αεροπόρος
Εμβατήριο: Ο Ναύτης του Αιγαίου
Εμβατήριο: Περνάει ο Στρατός
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.
=============ΠΡΟΣΟΧΗ=============
Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (1 Ή 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ), ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ) ΚΑΝΑΛΙ "ΒΙΝΤΕΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ-2" ΕΔΩ:
https://www.youtube.com/channel/UCorM... https://videoorthodoxiasblog.blogspot.gr
ή ΣΤΟ DAILYMOTION ΕΔΩ:
https://dailymotion.com/video-orthodo...
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!! “Ὁ ὑπομείνας εἰς τέλος οὗτος σωθήσεται”
===================================

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!