Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Β.Πούτιν για σημαία των 'γκέι' στην πρεσβεία των ΗΠΑ στήν Μόσχα: «Δείχνει ποιοι εργάζονται εκεί»!



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κορόϊδεψε τήν σημαία του ουράνιου τόξου, των 'LGBT' υπερηφάνειας, που αναρτήθηκε στην αμερικανική πρεσβεία στήν Μόσχα, υποδηλώνοντας ότι αντικατοπτρίζει τον προσανατολισμό των διπλωματών, ανέφερε το AFP.

Is there a reason Vladimir Putin doesn't smile? - Quora

Does Putin smile? - Quora

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής διάσκεψης, ο Πούτιν ερώτησε «ποιος εργάζεται σε αυτό το κτίριο» με αυτήν τη σημαία και ο γερουσιαστής Αλεξέι Πουσκόφ απάντησε, «Αμερικανοί».

«Αφήστε τους να το γιορτάσουν. 
Δείχνουν τι είδους άνθρωποι εργάζονται εκεί», πρόσθεσε με ένα χαμόγελο....


Ο Πούτιν υπέγραψε τροπολογίες στο Σύνταγμα που περιλαμβάνουν ρήτρα γάμου μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που αποσκοπούν στην αποτροπή της νομιμοποίησης των ομοφυλοφίλων. 

Ωστόσο, ο πρόεδρος εξήγησε ότι η Ρωσία δεν κάνει διακρίσεις εις βάρος ανθρώπων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού.



Είπε ότι υπάρχει ένας νόμος που απαγορεύει την προώθηση ομοφυλοφιλικών σχέσεων με ανηλίκους, τον οποίο υπέγραψε το 2013 προκαλώντας καταιγίδα διεθνούς καταδίκης, διευκρινίζοντας ότι απλώς αποσκοπεί στην αποτροπή της προώθησης αυτής της τάσεως.


Russian President Vladimir Putin smiles during an award ceremony ...


Ο νόμος χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για την απαγόρευση των παρελάσεων της περηφάνιας των γκέι - LGBT pride.
«Ας μεγαλώσει ένα άτομο, να γίνει ενήλικας και να αποφασίσει μόνος τη δική του πορεία. Απλά δεν χρειάζεται να του επιβληθεί κάτι», επέμεινε ο Πούτιν.



Σχολίασε ότι «όσοι μας επιτίθενται σε αυτή τήν βάση προσπαθούν απλώς να σπάσουν μια ανοιχτή πόρτα».



Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μόσχα Τζον Σουλίβαν, είπε σε ένα βίντεο του 'Twitter' στις 25 Ιουνίου, ότι «η πρεσβεία μας δείχνει με τη σημαία του ουράνιου τόξου την αλληλεγγύη της», και ευχήθηκε στους Ρώσους «χαρούμενη υπερηφάνεια ». 


πηγή



"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. Θαυμάζω των Ρώσσικο Λαό γιατί διαθέτει ηγήτορες , που τα έχουν βραγιά στα παντελόνια τους και οχι ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αμερική γέμισε φούστηδες,οπότε μπορώ να καταλάβω γιατί εργάζεται πάνω στις διεθνείς σχέσεις της τα τελευταία 100 χρόνια χρησιμοποιώντας φουστιές.Σου κάνει τον φίλο και ταυτόχρονα με το γνωστό γλοιώδες χαμόγελό της σε υπονομεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τράμπ δεν είναι έτσι, προφανώς αναφέρεσαι στο "Βαθύ κράτος", όπως λέμε "Βαθύ λαρύγγι". Τι έκανε ο Τράμπ για τον πλανήτη: έξω από την TTP, έξω από την σύμβαση του ΟΗΕ για την Μετανάστευση στο Μαρακές, έξω από τη σύμβαση για την κλιματική αλλαγή, πάγωμα της NAFTA, αναθεώρηση της ΤΤΙΡ, Φράγμα στα σύνορα με το Μεξικό εκεί που οι άλλοι δεν τολμούν ούτε να το σκεφτούν φοβούμενη τον ΟΗΕ(ύπατη Αρμοστεία)-οδηγός για άλλα κράτη. Άλλη διαχείριση για τα ασυνόδευτα-οδηγός για άλλα κράτη.
      Ο Τράμπ δεν είναι έτσι.
      Έτσι είναι ο Ομπάμα, η Χίλαρι Ροντάμ&ο Μπιλ Κλίντον, ο Μπαϊντεν, ο Τζόρτς Σόρος,η Πελόζι,ο Αλ Γκόρ. Ο Μπάρακ Ομπάμα ταυτίστηκε με το σήμα των ΛΟΑΤΚΙ, φωτογραφήθηκε με αυτό, φωταγώγησε τον Λευκό Οίκο με αυτό το σήμα και ουσιαστικά τους υιοθέτησε πολιτικά, ως ακραιοκομμουνιστής του κοινωνικού μαρξισμού.

      Διαγραφή
  3. Ο Πούτιν προσπαθεί να είναι Ορθόδοξος και να μην διαλύσει τα χρηστά Ορθόδοξα ήθη της Ρωσίας που δίνουν ζωή στον κόσμο!!!

    Ελληνορθόδοξος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!