Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

18 μήνες μετά τίς εκλογές ο Κουρουμπλής καταλαμβάνει την έδρα του Παπαχριστόπουλου, με απόφαση εκλογοδικείου. ΠΟΙΟΣ θα του πληρώσει τα 150.000 ευρουλάκια +; Μα .. ΕΜΕΙΣ Ελληνάκο μου, όπως ΠΑΝΤΑ!!!!!!!



Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!!!!
Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ....ΠΕΝΤΑΡΑ!
Α, ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ....ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ!
(ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑ-ΑΦΕΛΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ!)

Μετά από 18 μήνες από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, με απόφαση του εκλογοδικείου, καταλαμβάνει τήν βουλευτική έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου.... 

Μετά τις εκλογές ο Π. Κουρουμπλής είχε προσφύγει στο εκλογοδικείο με αποτέλεσμα η επανακαταμέτρηση να καταδείξει διαφορά 226 ψήφων υπέρ του Παναγιώτη Κουρουμπλή. 

Άγνωστο τι θα γίνει με τη βουλευτική του αποζημίωση, καθώς μπορεί να διεκδικήσει μισθούς 18 μηνών. 

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ορκίστηκε χθες βουλευτής, 18 μήνες μετά από τις εκλογές του Ιουλίου του 2019. 

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε μετά την κοινοποίηση της απόφασης του εκλογοδικείου, η οποία τον δικαίωσε και έτσι θα καταλάβει τη βουλευτική έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου. 

Ο κ. Κουρουμπλής, αμέσως μετά τις εκλογές, είχε προσφύγει στο εκλογοδικείο ζητώντας εκ νέου καταμέτρηση των ψήφων.

Η αρχική καταμέτρηση είχε ολοκληρωθεί με διαφορά μόλις 6 ψήφων υπέρ του κ. Παπαχριστόπουλου (13.912 έναντι 13.906). Η επανακαταμέτρηση, ωστόσο, κατέδειξε διαφορά 226 ψήφων υπέρ του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος καταλαμβάνει οριστικά πλέον την έδρα. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έχει δικαίωμα να διεκδικήσει και βουλευτική αποζημίωση για το χρονικό διάστημα των 18 μηνών που έμεινε εκτός βουλής, καθώς η απόφαση του δικαστηρίου τον ανακηρύσσει βουλευτή από την πρώτη ημέρα των εκλογών.

Από την άλλη πλευρά ο Θ. Παπαχριστόπουλος, που ασκούσε όλο αυτό το διάστημα κανονικά τα καθήκοντα του, δεν υποχρεούται να επιστρέψει τους μισθούς που έλαβε.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/01/18-150000.html?zx=1bf41258c891d5c9

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ...........ΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ . ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΚΑΒΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ . ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΗΨΟΥΛΕΣ (!) ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ (!) ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ (!) . ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕΝΤΣΙ , ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΓΙΑΤ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ . Ο "ΓΙΑΤΡΟΣ" (ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η΄ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Η΄ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ;)
    ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΝΟΡΑ , Ο ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ ΚΩΛΟΚΑΒΛΙΑΓΚΟΥΡΑΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ . ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!