Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Α π ί σ τ ε υ τ ο ! (Ή μήπως ΟΧΙ;) Σχεδιάζουν το «ξεπούλημα» ακόμη και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς; Δανεισμός για ...50 έτη σε ξένα κράτη ;!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΤΥΠΟΣ,
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ
...ΣΗΜΙΤΙΚΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ,
ΣΗΜΙΤΙΚΙΑ
ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ;
Λ  Ε  Σ ;
(ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΛΟΦΟ ΚΑΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ,
ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑ ΓΕ;)


Απίστευτα όσα αποκαλύπτονται στην τηλεοπτική συνέντευξη του Γ. Λεκάκη, στο κανάλι 'Euro Channel'. 

Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!




Όπως αναφέρεται από τον κ.Λεγάκη στο βίντεο, 
αλλά όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παραθέτουμε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Βουλής (ν.4761/10.12.2020, τροπολογία του άρθρου 59)
ψήφισαν τροπολογία που θα τους επιτρέπει να «δανείζουν», (ΔΩΡΕΑΝ!) αρχαιότητες από τον αρχαίο ελληνικό μας πλούτο σε τρίτες χώρες, μέχρι και για 50 χρόνια (25 +25 έτη!)  σε ξένα μουσεία ή «παρεμφερείς χώρους»!!!



Μάλιστα όπως αναφέρεται στο βίντεο, αρχικά σχεδίαζαν να μπορούν να «δανειστούν» για 100 έτη, 
στη συνέχεια έγινε 50 +50 έτη (και πάλι σύνολο 100 έτη!)
και στη συνέχεια ψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ με τροποποίηση στα 50 έτη (25 + 25 έτη)!


Όπως ακριβώς παραχώρησαν διόδια, λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηρόδρομο και επίκειται ο πλούσιος ορυκτός μας πλούτος.. Η υλοποίηση του σχεδίου ξεπουλήματος και υποθήκευσης της πατρίδας μας σε πλήρη εξέλιξη από τα τσιράκια της ΝΤΠ.
Φυσικά κανείς δεν ενοχλείται να μεταφερθεί μια φορητή ελληνική αρχαιότητα στο εξωτερικό για να αποτελέσει θέμα μιας έκθεσης και μακροχρόνια πόλο έλξης για τις αρχαιότητες στην πατρίδα μας. 

Όμως τα τόσο μεγάλα χρονικά περιθώρια «δανεισμού» (προσπάθεια να περάσουν το 100 έτη) σε τρίτες χώρες, αφήνουν εύλογα ερωτηματικά σε όλους μας, μήπως στο «ξεπούλημα» συμπεριλαμβάνεται και η πολιτιστική μας κληρονομιά.

ΥΓ. Το παρόν άρθρο βασίστηκε σε σχόλιο αναγνώστη σε ανάρτησή μας (εδώ)



Δείτε επίσης σχετικά θέματα από το ιστολόγο μας Secret Real Truth παρακάτω:





https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/01/50.html

4 σχόλια:

  1. Από τη στιγμή που ψηφίζουν τροπολογίες που είναι αντισυνταγματικές, γιατί δεν βγαίνουν συνταγματολόγοι και νομικοί να τους κλείσουν μέσα για πολιτική αγυρτεία και για καταπάτηση του συντάγματος;Ακόμη και για κατάχρηση εξουσίας ή κατάλυση της δημοκρατίας;Τι περιμένουν;Πως μπορεί ο πολίτης να προστατευτεί από την κατάχρηση εξουσίας των πολιτικών;Τι προβλέπει γι αυτό το σύνταγμα;Όταν ο πολίτης δε μπορεί να αντιδράσει στην καταπάτηση συνταγματικών του δικαιωμάτων τι πρέπει να πράξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο είδατε νά "βγαίνουν μπροστά" καί νά μιλούν οι ακαδημαϊκοί ("πνευματικοί" δήθεν άνθρωποι), όσο είδατε νά μιλούν οι πανεπιστημιακοί, άλλο τόσο "είδατε" νά μιλούν καί οι συνταγματολόγοι.....
      Άκρα του τάφου σιωπή, ή αλλοιώς 'μούγκα στήν στρούγγα'!
      'Τά καλά καί συμφέροντα'...
      Κο - κο - κο......

      Διαγραφή
  2. ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΑΡΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΩΛΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ. ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ''ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ'' ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ? ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!