Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΕΟΜΑΧΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΜΕ ΤΑ… ΣΤΑΛΙΝΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!!!!

 



Ήταν το 1950, όταν οι προδότες κομμουνιστές που κυβερνούσαν την Ανατολική Γερμανία, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν επισήμως τα Χριστούγεννα με τα… σταλινούγεννα (Ο κακούργος γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου), ο δε Δεκέμβριος να καθιερωθεί ως μήνας της γερμανο-σοβιετικής… φιλίας.

O "ΗΓΕΤΗΣ" ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ, ΒΑΛΤΕΡ ΟΥΛΜΠΡΙΧΤ.
(1893 - 1973 )
ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΣΕ ...ΣΤΑΛΙΝΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!!!!!!!!




Στα πλαίσια αυτά, τα ΜΜΕ της Ανατολικής Γερμανίας, αναφέρονταν συνεχώς στην επέτειο γέννησης του «φωτεινού φάρου των λαών» (!) Στάλιν και αποκαλούσαν την εορτή των Χριστουγέννων «ξεπερασμένη», η 'Κομσομόλ' (εις την οποία «εφοίτησε» και η απαίσια φράου Κάσνερ, δήθεν Μέρκελ…) διδασκόταν το πέρασμα «σε ένα στάδιο εκσυγχρονισμού και αποτίναξης του θρησκευτικού σκοταδισμού», αφαιρέθηκε από τα σχολικά βιβλία κάθε αναφορά στην γέννηση του Χριστού, απαγορεύθηκε ο στολισμός χριστουγεννιάτικων δέντρων, ενώ στα καταστήματα δεν υπήρχαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, φάτνες, Αι-Βασίληδες και άλλα σύμβολα των Χριστουγέννων.

Τελικά, εκείνο που κατάφεραν οι ρουφιάνοι της 'Στάζι', ήταν να κάνουν μια… τρύπα στο νερό. 



Γιατί κατ’ αρχάς, ο κόσμος εόρταζε τα Χριστούγεννα κρυφά και κατά δεύτερον, ο Στάλιν τους ψόφησε τρία χρόνια αργότερα (1953) και οι διάδοχοί του (Χρουστσώφ) τον αποκαθήλωσαν από το πάνθεον του κομμουνισμού.

https://ethnikismos.net/2020/12/26/%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1-2/

3 σχόλια:

  1. θυμήθηκα την δήλωση Κικίλια για δήθεν εορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αδελφε και τούτα εδώ τα προδοτικά αντίχριστα πολιτικά λαμόγια για εξάληψη τις ορθοδοξίας το πάνε....Δεν θα τους περάσει όμως διότι κάποιοι θα τους περιμενουν στην (γωνία)......

      Διαγραφή
    2. Εντός του 21ου αιώνος, φαίνεται - ώ της τραγικότητος - ότι η πλέον Δ Ε Κ Τ Ι Κ Η χώρα π α γ κ ο σ μ ί ω ς στόν μαρξισμό σέ ΟΛΑ τά επίπεδα της ζωής, είναι ΜΟΝΟ, ναί, ΜΟΝΟ η Ελλάς!
      (Η Βόρειος Κορέα δέν υπολογίζεται, ούτε η Ανγκόλα, αφού "δέν ανήκαν" ποτέ στήν δύση, ούτε ήξεραν ποτέ τί ήταν οι ..."δημοκρατικοί θεσμοί"....)

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!