Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Δέν είναι ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες, αλλά ΟΛΟΙ οι τρομοκράτες είναι ...μουσουλμάνοι.

 


Επίθεση Άγκυρας σε Αρχιεπίσκοπο για Ισλάμ: «Προσέβαλες την υπέρτατη θρησκεία , Σαν δούλοι μας, ζούσατε ειρηνικά»


Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το Ισλάμ.



«Με όλα όσα είπε για το Ισλάμ ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος, στο πλαίσιο πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξής του για την προσφορά της Εκκλησίας μας στην Επανάσταση του 1821, δεν εννοούσε τίποτε περισσότερο από τη διαστροφή της ίδιας της μουσουλμανικής θρησκείας από μία δράκα ακραίων φονταμενταλιστών, που σπέρνουν τον τρόμο και τον θάνατο σε όλη την Οικουμένη», ανακοινώνει το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών...


http://ixnos.blogspot.com/2021/01/blog-post_53.html

3 σχόλια:

  1. https://smallstone.bandcamp.com/album/doom-machine Mi Slava vs Bulgar Kamorava metrosport.gr - icct.nl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bιβλιο με τίτλο : Al Kaida , το π α γ κ ο σ μ ι ο δίκτυο του T ρ ο μ ο υ , των εκδόσεων Σύγχρονοι Oριζοντες . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ι α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!