Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Δέν σᾶς ἐνημέρωσε κανείς γιά τήν θανατηφόρο ἔνεσι, Σεβασμιώτατε; Ἤ κάνατε κι ἐσεῖς ἐκείνη μέ τό νεράκι; Τά δύσμοιρα τά γεροντάκια τά σκεφθήκατε, ἄραγε;

Καί ενώ σήμερα μάθαμε πως στήν Νορβηγία πέθαναν τουλάχιστον 13 άτομα (εξετάζονται άλλες 10 περιπτώσεις), λόγω του εμβολίου της Pfizer, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ απεφάσισε να δώσει το “καλό παράδειγμα” στα εύθραυστα γεροντάκια και να εμβολιασθεί πρώτος (15η Ιανουαρίου) στο γηροκομείο του Πειραιώς.



Ο  Μητροπολίτης απεφάσισε να δώσει και το “καλό παράδειγμα” στους “Χριστιανούς” αγνοώντας αυτό, που μέχρι και ο βασικός πρόδρομος του Αντιχρίστου, Πάπας, παραδέχθηκε: ότι δηλαδή το εμβόλιο εμπεριέχει κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα. 

Εμείς θα πούμε πως, στην καλύτερη των περιπτώσεων, έχουν χρησιμοποιηθεί αυτά τα κύτταρα για την δημιουργία του εμβολίου της pfizer και εμπεριέχονται σε αυτό της Astra Zeneca.



Μήπως πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να πιστεύει ότι ο Μητροπολίτης Πειραιώς είναι αγωνιστής;

Φώναζε για τον Οικουμενισμό και την Σύνοδο της Κρήτης και έπειτα έστελνε ένα ...ωραίο δώρο και αντιπροσωπεία στην Κωνσταντινούπολη.

Φώναζε για το Ουκρανικό και έπειτα συλλειτουργούσε με τον Αρχιεπίσκοπο (στον Πειραιά, παρακαλώ) όπου μνημονεύθηκε το όνομα του ψευδεπισκόπου Επιφανίου…

https://www.youtube.com/watch?

v=2jwHX2kPbwo&feature=emb_logo&ab_chann

el=Fr.RomanosAnastasiadis

Φώναζε για Νέα Τάξη Πραγμάτων, Σιωνιστές και Αντιχρίστους, αλλά στο τέλος τους έβαλε μια ωραία, στρωτή μετάνοια.

Αν, λέμε αν, είναι και χάραγμα αυτό το εμβόλιο, τότε θα υπάρχει γυρισμός;

 https://orthopraxia.gr/%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BC-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/

4 σχόλια:

  1. «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας».

    Ανοικτή Επιστολή Προς τήν Αγία και Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.
    Γράφει ο π. Στυλιανός Εμμ. Καρπαθίου, Θεολόγος Ψυχίατρος, Δρ Βιοηθικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

    https://www.orthodoxianewsagency.gr/gnomes/fovou-tous-danaous-kai-dora-ferontas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά φοβερό βίντεο με βάσιμη επιχειρηματολογία της αμερικανίδας οικονομολόγου που τα αναλύει όλα με την σειρά που τα έχουν πραγματοποιήσει οι σατανιστές νεοταξίτες.
      Αξίζει υπερβολικά να το δούν μέχρι τέλους όλοι οι Έλληνες που αγαπάν την πατρίδα τους.

      Διαγραφή
  2. Αμερικανίδα Οικονομολόγος αποκαλύπτει το σχέδιο πίσω από την "Πανδημία".

    Ομιλεί η Αμερικανίδα Οικονομολόγος Κάθριν Όστιν Φιτς, πρώην υφυπουργός στέγασης στις ΗΠΑ
    Ή Νέα Τάξη θέλει τώρα να είσαι πέρα από ένας αριθμός πού καταλογίζεσαι ως ενεργειακό εμπόρευμα οικονομικών εισφορών . Θέλει πλέον να είσαι ένα ενεργειακό εργαλείο οικονομικών εισφορών όσο τό σώμα σου έχει την ενέργεια να παράγει. Άν δεν έχει πλέον την δυνατότητα να παράγει τότε θα σε θέτουν σε παύση, δηλαδή σε θάνατο.

    https://www.youtube.com/watch?v=Bhe-FXpDSH8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λυκοι με προβια προβατων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!