Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ τήν Α Π Α Τ Η του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΕΝΩ τούς ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ η ΚΑΜΕΡΑ !..... ( Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ αγρίως ! )





4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ''ψεκασμενοι'' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΦΩΡΑΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΜΕ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ. ΟΣΟ ΠΙΕΖΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΟΣΟ ΟΙ ''ψεκασμενοι'' ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ, ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει ήδη ειπωθεί δημοσίως από διάφορους γιατρούς, ότι ο βαθμός θνησιμότητας είναι περίπου 0,2.

    Φυσικά οι διεθνείς σατανάνθρωποι, αυτοί που κατασκεύασαν και διέδωσαν επίτηδες τον κορωναϊό, εκμεταλλεύονται την ύπαρξη του ιού για να προωθήσουν τα δικά τους σατανικά σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αγιορείτης Ιερομόναχος π. Γεώργιος, μαθητής του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, μιλά για την σημερινή κρίση του κορωναϊού:

    https://www.youtube.com/watch?v=i2NSFn2y7Ac

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!