Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΛΑΘΟΣ άνθρωπο πήρε στό τηλέφωνο (γιά ...βοήθεια) η τρελλόγρια Πελόζι! Ε ν τ ε λ ώ ς λέμε....

 

ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ NANCY PELOSI!

 
 
Ο στρατηγός David H. Berger, Διοικητής του Σώματος του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, απέρριψε το αίτημα της Προέδρου της Βουλής Nancy Pelosi να χρησιμοποιήσει το Σώμα, για την προστασία της Εγκαθίδρυσης του Μπάϊντεν από τους υποστηρικτές του Τραμπ και τους εξεγερτές.
 
Μια πηγή του Πενταγώνου που μιλούσε υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας, είπε στο 'Real Raw News', ότι η Πελόσι επικοινώνησε με τον Στρατηγό Μπέργκερ αργά το βράδυ της Δευτέρας και τον παρακάλεσε να δεσμεύσει 5.000 στρατεύματα (!) για να ...βοηθήσει στην ειρηνική μετάβαση της εξουσίας και να αποτρέψει την επανάληψη της πολιορκίας της 6ης Ιανουαρίου, στο Καπιτώλιο. 




Ο στρατηγός Berger, είπε η πηγή μας, δεν κατάλαβε γιατί η Pelosi χρειαζόταν επιπλέον στρατιώτες για να αυξήσει μια ήδη εντυπωσιακή δύναμη που συγκεντρώθηκε από ομοσπονδιακούς και κρατικούς αξιωματούχους. 
 
Αυτή η δύναμη περιλαμβάνει 15.000 Εθνική Φρουρά από το D.C., το Delaware, τη Μασαχουσέτη και το Rhode Island, καθώς και έναν άγνωστο αριθμό πρακτόρων FBI και DHS που έφτασαν στο D.C. την Κυριακή το βράδυ. 
 
Η Πελόσι είπε ότι ήθελε ενισχύσεις «Έτοιμες για Μάχη», επειδή «οι Ριζοσπαστικοί υποστηρικτές του Τραμπ και οι άνθρωποι της συνωμοσίας Kooky Qanon» επρόκειτο να μαζευτούν στην Washington DC.

Τον παρακάλεσε να επανεξετάσει, υποστηρίζοντας ότι ήταν πατριωτικό καθήκον του Στρατηγού (!) να σταματήσει τις εξεγέρσεις και να εγγυηθεί την ανάληψη του Μπάϊντεν στο Οβάλ Γραφείο. 


Η δήλωσή της έκανε τη γενική έκρηξη, είπε η πηγή μας.
 
"Μη μου κάνετε διάλεξη για τον πατριωτισμό, κυρία Πρόεδρε. 

Έχω υπηρετήσει αυτήν τήν χώρα με διάκριση εδώ και 40 χρόνια. 

Έχω χύσει αίμα για το Έθνος μας. 

Τι έχετε κάνει, ένας αυτοεξυπηρετούμενος αξιωματούχος, για τήν χώρα σας;" 

Είπε ο Στρατηγός Berger!!!

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!