Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

"Μέ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΔΕΝ κάνεις δ ι ά λ ο γ ο " !!!! Αντωνάκη μήπως ....άργησες;

 Αντίθετος με την πολιτική της κυβερνήσεως στό θέμα των


ελληνοτουρκικών και τῆς Βαρντάρσκα εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Ο πρώην πρωθυπουργός τάσσεται κατά των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία, λέγοντας «όχι στο δόγμα του κατευνασμού», δύο ημέρες πριν από τη συνάντηση των διπλωματικών αποστολών Ελλάδας και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, σημειώνοντας πως «με «πειρατές» δεν κάνεις διάλογο. Τον επεκτατιστή δεν τον κατευνάζεις γιατί έτσι γίνεται πιο αδίστακτος».

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς αντιτίθεται και στην ενδεχόμενη προσφυγή στη Χάγη που έχει προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο «θα παραιτηθούμε εξ αρχής, μόνοι μας, από όλα όσα προβλέπει υπέρ μας το Διεθνές Δίκαιο».

Ο πρώην πρωθυπουργός προαναγγέλλει, επίσης, ότι θα καταψηφίσει τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τὴν Βαρντάρσκα, όταν αυτά έρθουν στη Βουλή. «Ούτε το πρόβλημα λύθηκε, ούτε κανένα καλό είδε η Ελλάδα. 

Μόνο μια αφόρητη εθνική ζημιά δίνοντας όνομα, ταυτότητα, γλώσσα. 

Τι περιμένετε λοιπόν να κάνω;» αναφέρει με νόημα.


https://www.iefimerida.gr/politiki/bombes-samara-kata-ton-epafon-me-tin-toyrkia-den-tha-psifisei-ta-mnimonia-gia-ti-boreia

4 σχόλια:

  1. άντε πάλι παίζουν επαναλήψεις...
    από που τον ξετρύπωσαν κι αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρέ καλώς τον!!! Που ήταν κρυμένο το (αρούρι) τις ψευτοπολιτικής;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΑΥΤΟ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ" !
      Δυνατή φράση! Ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!