Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Πολύ απογοητευτικοί... Η ανακοίνωση του Γ.Ε.ΕΘ.Α., αποτελεί μνημείο Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ γιά τό Στράτευμα καί τό Έ θ ν ο ς!

 




































Μέ μία ανακοίνωση που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα  α δ ι κ α ι ο λ ό γ η τ α    καί νά συμμαζέψει τά  α σ υ μ μ ά ζ ε υ τ α, το ΓΕΕΘΑ μας ενημέρωσε, γιατί δεν παιάνισε προχθές ο Εθνικός Ύμνος στο πλαίσιο της καθιερωμένης δοξολογίας για την έλευση του Nέου Έτους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.



Κατά το ΓΕΕΘΑ, «Η απόφαση για τη μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ελήφθη σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής στις 30 Δεκεμβρίου δεδομένων των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19 που προβλέπουν συρρίκνωση του αριθμού των συναθροιζομένων.

Το γεγονός αυτό επέβαλε και την απουσία του προβλεπόμενου τμήματος Στρατιωτικής Μουσικής, το οποίο θα παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο όπως προβλέπεται και με την δέουσα τιμή και κύρος.

Τι καταλαβαίνει ο Έλληνας πολίτης από αυτή την ανακοίνωση; Ότι ο Εθνικός Ύμνος μεταδίδει τον κορωνοϊό;

Ότι τα μέλη της μπάντας που θα έπαιζαν τον Εθνικό Ύμνο, θα μετέδιδαν ....κορωνοϊό ο ένας στον άλλο;

Δηλαδή οι μάσκες και μία απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους δεν θα αποτελούσαν το κατάλληλο προστατευτικό μέτρο;

Θα κινδύνευαν τα μέλη της μπάντας, ή οι πολίτες αν υπήρχε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου;

Ή μήπως αντί για κορωνοϊό, κάποιοι θα πάθαιναν αλλεργία ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο; 
Έτσι ή αλλιώς δεν προσκύνησαν τον Σταυρό, γιατί να ακούσουν και τον Εθνικό Ύμνο;

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε σε γενικές γραμμές τουλάχιστον τις εστίες μετάδοσης του κορονοϊού, τους τρόπους μετάδοσης, και τις βασικές αρχές ατομικής προστασίας.

Η ανακοίνωση όμως του στρατεύματος για τα χθεσινά γεγονότα στην μητρόπολη Αθηνών, έκανε τους Έλληνες να μην πιστεύουν στα μάτια τους. 

Αντίθετα λοιπόν με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, φαίνεται ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται και με τον …Εθνικό ύμνο! 

Σε λίγο θα μας πουν, ότι η κυρία Σακελλαρόπουλου δεν έκανε το σταυρό της, διότι η κίνηση των χεριών μπορεί να εντείνει την ...διασπορά του ιού σε κλειστούς χώρους.

Χωρίς Εθνικό Ύμνο η Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς...

 

Οργή για την συμπεριφορά της κ. Σακελλαρόπουλου: Δεν ζύγωσε ούτε τον ΣΤΑΥΡΟ...

 

Μέ τό «καλή χρονιά» ἄρχισαν τά ὄργανα...!

 

 

Ρε ....Φλώρε τώρα ξαφνικά δεν αρκούν οι μάσκες και οι αποστάσεις; 

Δηλαδή αν εμφανιζόταν το τμήμα Στρατιωτικής Μουσικής με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θα υπήρχε πρόβλημα να ανακρουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος;


Ήταν εξ΄αρχης ορατό και δεν ήταν απαραίτητο να είσαι στην Μητρόπολη για να το καταλάβεις: 

Η ....Κατ(ε)ρίνα Πρόεδρος της Γερμανικής μπανανίας  φαινόταν ότι εκτελούσε αγγαρεία με την παρουσία της.


Έφτασε στον προ του Καθεδρικού ναού χώρο και επί τη αφίξει της  μας έδωσε την πρώτη ψυχρολουσία. Έδωσαν εντολή οι επιτελείς της να μην ακουστεί  ο Εθνικός Ύμνος  ούτε κατά την άφιξη της όπως ορίζει το στρατιωτικό πρωτόκολλο. 


Για την αναχώρηση ούτε λόγος! 


Αυτό δηλαδή που γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη με την άφιξη του Πρώτου πολίτη κάθε χώρας στην Ελλάδα της Κατερίνας και των συν αυτής καταργήθηκε εις βάρος των ηθών και των εθίμων της χώρας αλλά κυρίως εις βάρος της εθνικής μας υποστάσεως. 


Και είναι η πρώτη φορά που δεν ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος της Χώρας μας την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στη Δοξολογία. 


Το δεύτερο που καταγράφηκε ως αρνητικό σημείο της δήθεν Προέδρου της δήθεν Δημοκρατίας της Ορθόδοξης Ελλάδας είναι η εμφανής και απροκάλυπτη άρνηση της να κάνει το σημείο του Σταυρού. 


Δεν λέμε να προσκυνήσει το Ευαγγέλιο με το οποίο την υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος στην Είσοδο του ναού γιατί αυτό μόνο αν αισθάνεσαι και το πιστεύεις το κάνεις και όχι γιατί «πρέπει». 


Με την συμπεριφορά της η Κατερίνα έδειξε, 


πως ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ότι εκπροσωπεί τήν


 Ορθόδοξη Ελλάδα.


http://ixnos.blogspot.com/2021/01/blog-post_57.html

3 σχόλια:

  1. Ο Φλώρος μας απέδειξε ότι είναι αυτό ακριβώς που γράφει το όνομά του,ένας Φλώρος.΄Για την πρόεδρο δεν το συζητώ,είναι ένα νεοταξικό σκουπίδι που ουδεμία σχέση έχει με την ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.Σαν πρώην δικαστικός είμαι σίγουρος ότι θα δίκαζε με τη μίζα στο χέρι.Τέλος αποδείχτηκε αυτό που φωνάζω εδώ και καιρό.Ότι ο στρατός μας έχει μπει για τα καλά στο βρακί αθέων και ανθελλήνων πωλητικών(για τις κεφαλές μιλάω πάντα,που δεν κάνουν τιποτα χωρις την έγκριση της στοάς).Έχοντας αυτά κατα νου,σας λέω με βεβαιότητα,ότι οι μέρες που θα έρθουν θα είναι μαύρες και για την Ελλάδα μας,και για εμάς τους ίδιους ως πολίτες της αμερικανογερμανικής αποικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΛΩΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ. ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!