Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Γιά ΛΙΓΟΥΣ καί καλά ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥΣ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 

Το παρασκήνιο από τόν Robert Steel στήν εκπομπη του Nicholas Veniamin

Behind The Scene | ReverbNation 



Οι Εκλογές υπέστησαν νοθεία. 
Αποδείξαμε ότι έχουμε τους διακομιστές, έχουμε μάρτυρες, έχουμε ανθρώπους που ανακρίθηκαν και έδωσαν ομολογίες σε βίντεο και ούτω καθεξής. 
Οι καλύτερες πληροφορίες που έχω είναι ότι ο Biden είτε δεν θα ορκιστεί στις 20, είτε θα ορκιστεί και θα συλληφθεί αμέσως μετά. 

Ο στρατός έχει τον έλεγχο της Washington DC και έχει ενημερώσει τη Νάνσυ Πελόσι ότι μέχρι να αντικατασταθεί ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου.

Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω τον παραλογισμό της Πελόσι και άλλων που καλούν να γίνει Impeachment (μομφή) ή να εφαρμοστεί η 25η τροπολογία 10 ημέρες πριν τη μέρα που υποτίθεται θα αποχωρήσει. 

Εδώ παίζουν δύο τινά. Ή είναι τρελά πανικοβλημένοι ή έχουν ήδη υπογράψει τις ομολογίες τους και φοράνε βραχιολάκι στον αστράγαλο και παίζουν στο δράμα του wrestlemania. 
Για να κάνουν τον κόσμο να κατανοήσει ότι όλα είναι διαλυμένα. 

Το Κογκρέσο είναι διαλυμένο, το Ανώτατο Δικαστήριο είναι διαλυμένο, τα πολιτειακά νομοθετικά σώματα είναι διαλυμένα, οι κυβερνήτες των πολιτειών και οι αρχές επιβολής του Νόμου. 

Το ίδιο το FBI που δουλειά του είναι να προστατεύει τους ανθρώπους και καταστρέφει τα στοιχεία των εκλογών. Το FBI και η CIA είναι γεμάτα με συμμετέχοντες στη σατανική παιδοφιλία, τις απαγωγές παιδιών, τη διακίνηση παιδιών και ούτω καθεξής. 

Και νιώθω πολύ χαρούμενος να πω στους ακροατές σου ότι στο petoempire.org υπάρχουν 4 πολύ ενδιαφέροντα δωρεάν βιβλία σχετικά με τα θέματα που αναφέραμε. 
Πού βρισκόμαστε τώρα; Νομίζω πως πολλά θέματα συγκλίνουν πλέον μεταξύ τους. Η εκλογική Νοθεία, το έγκλημα στη Wall Street, η σατανική παιδοφιλία και πολλά άλλα.

Το θέμα του αποκλεισμού του Προέδρου από το Facebook , το Twitter κλπ έχει δύο αναγνώσεις. 

Είτε είναι αθεράπευτα αλαζόνες, διότι ηλίθιοι δεν είναι, είτε παίρνουν κι αυτοί μέρος στο δράμα του Wrestlemania με σκοπό να γίνει σαφές στον κόσμο ότι δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε κανένα μέσο ενημέρωσης, είτε πρόκειται για μέσο κοινωνικής δικτύωσης είτε ΜΜΕ.

Περνάμε μία φάση τεράστιας αφύπνισης , από μία ιδεολογική ανθρώπινη αλλαγή που θα αποκαθηλώσει το πολιτικό σύστημα, το χρηματοπιστωτικό σύστημα , το μηντιακό σύστημα, το εκπαιδευτικό σύστημα κι ελπίζουμε και το οικογενειακό σύστημα που επικρατεί σήμερα.

Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Biden να συλληφθεί κατά την ορκωμοσία on camera. 

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην Washington 15.000 στρατιωτικό προσωπικό. 

Συμβαίνουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. 

Πραγματοποιούνται ειδικές επιχειρήσεις σε ολόκληρες τις ΗΠΑ. 

Η NSA έχει οπλιστεί ενάντια στο Βαθύ Κράτος με τον ίδιο τρόπο που το FBI και η CIA έχουν οπλιστεί ενάντια στον πρόεδρο Τραμπ. 

Νομίζω ότι αυτό που εφαρμόζει τώρα ο Πρόεδρος είναι κυριολεκτικά σαν μία νυχτερινή ενέδρα. Το φέρνει το πράγμα σε σημείο να μυρίσεις τη μπόχα της αναπνοής τους και μετά να τους σκοτώσεις. 

Είναι πιο αποτελεσματικό να φτάσεις στο σημείο να μυρίσεις το σκόρδο στην αναπνοή τους παρά να προσπαθείς να επιχειρήσεις από 100 μέτρα μακριά.

Ο Πρόεδρος θα κάνει πιθανότατα μια εκπομπή έκτακτης ανάγκης απευθυνόμενος στο έθνος την οποία κάθε ραδιόφωνο και τηλεόραση θα απαιτηθεί βάσει νόμου να μεταδώσει. Αν δεν το κάνουν, θα χάσουν την άδεια τους. 

Και άσχημα πράγματα θα συμβούν σε ολόκληρη την αλυσίδα της ιδιοκτησίας τους και στη διαχείριση τους. Ήδη έχει καθυστερήσει πολύ. 
Άνθρωποι από τον κύκλο του Προέδρου με τους οποίους μιλάω μου λένε ότι αυτό έχει προγραμματιστεί εδώ και χρόνια, είναι επαναβαθμονομημένο, ότι υπάρχει ένας κβαντικός υπολογιστής πίσω από αυτό και η ουσία είναι πως όλα έχουν ληφθεί υπ’ όψη. 

Μπορούμε να παρακολουθούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους. 

Γνωρίζουμε πού βρίσκεται ο Τζ. Σόρος ή ο κλώνος του ανά πάσα στιγμή, το ίδιο ισχύει με την Πελόσι, τον Σούμαν καθώς και Ρεπουμπλικάνους προδότες όπως ο Λίντσει Γκράχαμ, ο Μιτ Ρόμνεϊ και δεν υπάρχει μέρος που μπορούν να κρυφτούν. Κυριαρχούμε πλήρως στην πληροφορία.

Σχετικά με το παιδικό sex trafficking δεν γνωρίζω σε ποια ακριβώς φάση βρίσκεται. 
Όμως 8 εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο. 

Θεωρητικά ένας αριθμός παιδιών έχει διασωθεί από υπόγειες εγκαταστάσεις , κάτι για το οποίο εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο. 

Όμως ο Joachim Hagopian που είναι ένας αξιωματικός του στρατού, πρώην παιδοψυχολόγος και κλινικός ψυχολόγος που έχει δουλέψει με τέτοια παιδιά θύματα του trafficking στην Καλιφόρνια στο κέντρο του κακού εκτός Λονδίνου, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. 

Έχει μαζέψει απίστευτα στοιχεία. Αν μπείτε στο pedoempire.org μπορείτε να βρείτε όλα τα ονόματα. Και θα βρείτε εκεί μέσα τους Ρότσιλντ, τις βασιλικές οικογένειες , όλοι είναι εκεί.

Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν αγωνίζεται για να γίνει ο βασιλιάς του κόσμου. Αγωνίζεται προκειμένου η εξουσία να επιστρέψει στον κόσμο.

Tον Στρ. Φλυνν τον γνώρισα το 2014. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και θα επιθυμούσα διακαώς να γίνει ο αποκατεστημένος διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA). 

Έτσι θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας μέσω του οποίου το Βαθύ Κράτος ελέγχει τον Λευκό Οίκο. 
Και όντας σε αυτή τη θέση ο Στρ. Φλυνν θα γινόταν ο ανώτατος σύμβουλος του Προέδρου προκειμένου να εφαρμόζει επιχειρήσεις και τακτικές πολιτικών βασισμένων σε αποδεικτικά στοιχεία. 

 Θεωρώ πως ο Φλυνν έχει τα προσόντα να είναι στην ουσία ο «εικονικός» αντιπρόεδρος. Θα μπορούσε επίσης να είναι ο Αντιπρόεδρος αντικαθιστώντας τον Πενς. Ακούγονται διάφορα σχετικά.

(Σε ερώτηση πώς φαντάζεται ότι θα είναι αυτή η Νέα Δημοκρατία των ΗΠΑ είπε) :

Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς αλλά θεωρώ πως οι ΗΠΑ θα «κάνουν την πρεμιέρα» τους απαλλαγμένες από το χρέος και από οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση απέναντι στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
Τερματίζουμε την ιδιαίτερη σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο το οποίο βρισκόταν σε μια εμπόλεμη κατάσταση ενάντια στις ΗΠΑ τα τελευταία 5 χρόνια. 

 Η ΜΙ6 πρέπει να επανορθώσει πολλά πράγματα. Έχουμε συμφωνήσει με τον Σάιμον Παρκς πως το 90% της ΜΙ6 και της Αγγλίας και της κυβέρνησης είναι καλοί άνθρωποι παγιδευμένοι σε ένα κακό σύστημα. 

Πάντως θα αποκαταστήσουμε το Σύνταγμα, θα αποκαταστήσουμε τη Δημοκρατία και θα αποκαταστήσουμε την Οικογένεια. Η Αμερική θα επιστρέψει στις ρίζες της.

Η Federal Reserve φαίνεται να είναι πλέον υπό έλεγχο. Όλοι γνωρίζουμε ότι ούτε ομοσπονδιακή (federal) είναι ούτε έχει σχέση με αποθεματικό (reserve). 
Είναι απλώς η βιτρίνα για τις βρώμικες οικογένειες τραπεζιτών.  
Θα προχωρήσουμε με ένα νόμισμα βασισμένο στον χρυσό ή πιο συγκεκριμένα σε ένα νόμισμα βασισμένο στα περιουσιακά στοιχεία. 
Συμβαίνουν κάποια σπουδαία πράγματα με το κινεζικό και τα ασιατικά έθνη να ξανακάνουν το Σύμφωνο Green Hilton που έκαναν με τον Κέννεντυ και που υπονομεύτηκε. 

Γι’ αυτό δολοφονήθηκε ο Κέννεντυ. 

Είχε σκοπό να τερματίσει τον πόλεμο στο Βιετνάμ και να φέρει ένα δολάριο βασισμένο στον χρυσό και να βγάλει τις τράπεζες απ’ έξω. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει δανεισμός από τις τράπεζες. 

Οι χώρες θα πρέπει να εργάζονται με την πλήρη πίστη τους και με την πίστωση που υποστηρίζεται από τους φυσικούς πόρους της χώρας και τη καλή σκληρή εργασία των λαών τους.

Τρία πράγματα που ο Πρόεδρος δεν είχε καταλάβει αλλά τώρα νομίζω γνωρίζει ότι υπάρχουν, ήταν τα τρία μου βιβλία πάνω στον επανασχηματισμό της Εθνικής Ασφάλειας που περιλαμβάνει το κλείσιμο όλων των στρατιωτικών βάσεων στον κόσμο και την έξοδο από το ΝΑΤΟ. 

To ΝΑΤΟ βρίσκεται σε πόλεμο με τις ΗΠΑ. Το παρακράτος του ΝΑΤΟ βρίσκεται σε πόλεμο με τις ΗΠΑ τα τελευταία 5 χρόνια. Θα διώξουμε τα Ηνωμένα Έθνη από τη Νέα Υόρκη, θα βγούμε από αυτά κατά την άποψή μου και θα γίνουμε ένα ειρηνιστικό έθνος που θα μετατρέψει τα σπαθιά σε άροτρα. 

Και αυτό που συζητείται στους εξωτερικούς κύκλους του Προέδρου όπου ανήκουμε και μείς είναι ότι αυτό που πραγματικά κάνουμε τώρα είναι ο τερματισμός ενός κακού που υποστηρίζεται από τη σατανική παιδοφιλία.

Η μόνη στιγμή που τα ΜΜΕ θα φανούν χρήσιμα θα είναι όταν θα τα στριμώξει ασφυκτικά ο Πρόεδρος και θα τα εθνικοποιήσει. Μέχρι τότε, είναι άχρηστα. Τώρα όσον αφορά στον Πάπα που με ρώτησες, τον γνωρίζω έμμεσα και στην Αργεντινή όχι μόνο κάλυπτε την εμπορία παιδιών και τα βασανιστήρια τους αλλά επίσης κάλυπτε τις δολοφονίες πολλών ανθρώπων από την κυβέρνηση. 

Τα χέρια του είναι πολύ βρώμικα . 

Δεν γνωρίζω αν είναι ζωντανός ή όχι. 

Οι Ιησουίτες είναι η Συναγωγή του Σατανά. 

Είχα κάποιες συνομιλίες και έχει πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι αποδεικνύεται σύμφωνα με μία πηγή μου, ότι όλοι οι καρδινάλιοι πλην 2-3 είναι σατανικοί παιδόφιλοι και οι πιο αγνοί από όλους στην Καθολική Εκκλησία είναι οι Βενεδικτίνοι μοναχοί και οι Αδελφοί του Αγίου Φραγκίσκου της Ασσίζης. Και οι δύο είναι «αδελφοί». 

Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί τον τίτλο του «πατέρα» είναι κατά τη γνώμη μου εγγενώς σατανικός παιδόφιλος.

Η Πράξη περί Εξέγερσης (Insurrection Act) είναι μια υπογραφή μακριά από την εφαρμογή της. Είναι θέμα συγχρονισμού. Ένα από τα βασικά θέματα σχετικά με την Πράξη περί Εξέγερσης είναι ότι πρέπει να εφαρμοστεί μόνο αφού καταστεί σαφές σε όλους ότι όλες οι πολιτικές εναλλακτικές έχουν υποστεί συμβιβασμό. 

Και αυτό που ο κόσμος έχει δει τους τελευταίους μήνες είναι ότι τα πολιτειακά δικαστήρια έχουν συμβιβαστεί, το Ανώτατο Δικαστήριο έχει συμβιβαστεί, οι κυβερνήτες 6 με 12 πολιτειών έχουν συμβιβαστεί, τα νομοθετικά σώματα ακόμα κι αυτά που τα χειρίζονται οι Ρεπουμπλικανοί έχουν συμβιβαστεί, το Κογκρέσσο των ΗΠΑ έχει συμβιβαστεί, τα ΜΜΕ έχουν συμβιβαστεί. 

Οι 2-3 ομάδες που δεν έχουν συμβιβαστεί είναι οι εν ενεργεία στρατιωτικοί , οι έφεδροι, οι βετεράνοι και οι σερίφηδες.

Είναι παράλογο να πρέπει κανείς να φορά μάσκα παντού ακόμα και αυτοί που εξαιρούνται. 

Το είχαμε και στις ΗΠΑ για ένα διάστημα. 

Τα στοιχεία λένε ξεκάθαρα, ότι οι μάσκες όχι μόνο δε βοηθάνε αλλά βασικά προκαλούν κακό

Ο πρόεδρος έχει την εξουσία στις ΗΠΑ σύμφωνα με τη Διαπολιτειακή Εμπορική Πράξη να απαγορεύσει όλα τα lockdowns και τη χρήση της μάσκας ως παρέμβαση στο εμπόριο. 

Εντάξει. 

Και ο κυβερνήτης Cuomo πιάστηκε σε μία ηχογράφηση να λέει ότι όλο αυτό το πράγμα με τα lockdowns και τις μάσκες βασίζεται στην πολιτική και όχι στην επιστήμη. Ο Cuomo δεν είναι ηλίθιος, είναι απλά διεφθαρμένος μέχρι το κόκκαλο.

Πιστεύω απόλυτα πως όλο αυτό συμβαίνει ώστε να βοηθηθεί ο κόσμος να ξυπνήσει. 
Υπήρξε μια μεγάλη αφύπνιση με το 9/11, υπήρχε μια πολύ μικρή αφύπνιση με τις δολοφονίες των Τζον.Φ.Κέννεντυ, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και Ρόμπερτ Φ. Κέννεντυ. 
Αλλά αυτή καταπνίχθηκε με επιτυχία από τη CIA, το FBI και άλλους. 

Και μετά είχαμε μια πολύ μεγαλύτερη αφύπνιση με το 9/11, όταν πολλοί άνθρωποι είπαν ότι όλο αυτό δεν βγάζει νόημα. Ειδικά βλέποντας τον Πύργο 7 να καταρρέει χωρίς να έχει χτυπηθεί από τίποτα. 

Και νομίζω ότι συνέβη και όταν ο κόσμος είδε την Χίλαρυ Κλίντον να κλέβει τις εκλογές από τον Μπέρνι Σάντερς . Αυτό ξύπνησε πολλούς Δημοκρατικούς. 

Και αυτοί οι συγκεκριμένοι Δημοκρατικοί τότε ψήφισαν υπέρ του Τραμπ. Και αυτό συνέβη και πάλι. 
Ο Μπέρνι Σάντερς είναι ένας γλοιώδης γέρος που έχει πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο, αλλά να χάσει από τον Τζο Μπάιντεν; Δε νομίζω…

(Σε ερώτηση του παρουσιαστή πότε βλέπει να πέφτει η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον απάντησε):

Πρέπει πρώτα να καθαρίσουμε τις ΗΠΑ . Και δεν γνωρίζω πού βρίσκεται και ο Μπόρις. Μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο, μπορεί και είναι επίσης φυλακισμένος. 

Στο τέλος της «ημέρας», αφού οι ΗΠΑ θα έχουν κάνει τα στρατιωτικά δικαστήρια και θα έχουν καθαρίσει τον οίκο τους, αναμένω δίκες τύπου Νυρεμβέργης για τουλάχιστον τον Τρυντώ του Καναδά, τους κρετίνους που είναι υπεύθυνοι στην Αυστραλία και ειδικά στη Βικτώρια, τους Μέρκελ, Μακρόν και δεν είμαι και βέβαιος για το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Αν η Βασιλική Οικογένεια δεν παραιτηθεί θα παραμεριστεί. Και στην Ευρώπη οι βασιλικές οικογένειες του Βελγίου και κάποιων άλλων χωρών θα ξεροψηθούν. Και όταν λέω η Αμερική πρώτα το εννοώ χρονικά, όχι ότι εμείς είμαστε καλύτεροι απλά πρέπει πρώτα να καθαρίσουμε τα του οίκου μας. 

Τώρα με την υπόθεση των άλλων χωρών τι θα κάνουμε; 

 Γι’ αυτό όταν λέει ο Πρόεδρος «θα αποχαρακτηρίσω τα πάντα» τα κάνουν όλοι επάνω τους. Διότι αν αποχαρακτηρίσει τα πάντα θα δεις βίντεο του Τρουντώ όπου βιάζει και σκοτώνει παιδιά, εικάζω, εικάζω πως γίνονται οι κατάλληλες έρευνες. 

Θα ακούσεις ηχητικό όπου η Νάνσυ Πελόζι λέει στον Νετανιάχου : «Σκατά οι Αμερικανοί. Είμαι στο πλάϊ σου. Το Ισραήλ πάνω από όλα».

Είμαι πολύ χαρούμενος. 

Νομίζω ότι ο κόσμος βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση και σε αυτό που θα δώσω έμφαση είναι πως ο Τραμπ έχει καταφέρει επιτυχώς να αποφύγει τον αλληλοσπαραγμό. 
Δεν υφίσταται βία από τους υποστηρικτές του και ουσιαστικά ούτε από τους Antifa από τη στιγμή που περάσαμε σε αυτή τη νέα φάση. 

Αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερη αναίμακτη επανάσταση στην Ιστορία. Πιστεύω ότι ο Τζον Φ. Κέννεντυ και ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να προστεθούν στο Mount Rushmore. Τόσο σπουδαίοι έχουν υπάρξει.

 

ΠΗΓΗ

http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/01/robert-steel-nicholas-veniamin.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!