Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Α Κ Ο Υ Τ Ε ; ; ; Η Γερμανία θα κατασκευάσει ένα ....”στρατόπεδο συγκεντρώσεως” για COVID-αντιφρονούντες...!!! ( ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; )

 

 


Ναζικοβιντισμός.Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του RT (16/1/20) η Γερμανία θα κατασκευάσειένα ”στρατόπεδο συγκέντρωσης” για COVID-αντιφρονούντες.

Η Γερμανία αποκτά τον κατάλληλο αυταρχικό ρόλο όσον αφορά την αστυνόμευση της καραντίνας της. 

Θεωρήθηκε απαραίτητο να απειλήσει τους παραβάτες με μια θητεία στη φυλακή Covid. Η εγκατάσταση θα εδρεύει στη Δρέσδη, οι τοπικές αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν στο RT. 

Ένας εκπρόσωπος είπε ότι η πρόσβαση στο “πανδημικό ξενοδοχείο” που απεικονίζεται εδώ δεν θα είναι τόσο εύκολη – πρέπει πρώτα να λάβετε προειδοποίηση και πρόστιμο. 

Εναπόκειται σε δικαστήριο να αποφασίσει εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για διαμονή. 
“Δεν υποθέτουμε ότι θα υπάρξουν πάρα πολλοί, αλλά σε περίπτωση που ένα δικαστήριο αποφασίσει έτσι, θα υπάρχει δυνατότητα να τους φιλοξενήσει”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

 

 ”Η Γερμανία επιβεβαιώνει στo RT ότι κατασκευάζει ένα CAMP για αντιφρονούντες του COVID. 

Κρίνεται απαραίτητο να απειληθούν οι παραβάτες καραντίνας με διέλευση από τη φυλακή Covid. Η εγκατάσταση θα εδρεύει στη Δρέσδη.”.. προσθέτει το 'RT'.

 

 

 

 ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. Καλά είχε πει κάποιος ξένος πολιτικός:ότι η γερμανία κάθε 80 έτη πρέπει να βομβαρδίζεται ολοσχερώς.
    Κάτι ήξερε αυτός για το κράτος αυτό............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δείτε τον μα@άκα! πραγματικά σα βραζιλιάνικη σαπουνόπερα

    https://www.tanea.gr/2021/01/13/politics/lygise-on-camera-o-kikilias-milontas-gia-tous-ygeionomikous-einai-apla-sygklonistikoi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι ξοδευονται τζαμπα;Ας ξαναλειτουργησουν το Νταχαου,το Αουσβιτς.Ετσι κι αλλιως,οπως βλεπουμε και δω με τον Μιχαλακη και τη Νικουλα,τερμα ο ανθρωπος μονο αναλωσιμα ανδραποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!