Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ο Mike Adams δίδει σ υ μ β ο υ λ έ ς πρός όσους εμβολιάσθηκαν, γιά τό μετά....



 Εξαιρετικά χρήσιμο 'βίντεο' 

(μικρής διάρκειας 16:35΄)



Σε αυτό το βίντεο, ο  Mike Adams δίνει συμβουλές πώς να χειριστεί κανείς όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί και να τους βοηθήσει (τα πρώτα προβλήματα θα αρχίσουν να φαίνονται έντονα από τον φθινόπωρο).



Συμβουλεύει οι εμβολιασμένοι να προσέχουν τήν διατροφή τους, ώστε να μη προκαλούνται φλεγμονές (το κύριο πρόβλημα  μ ε τ ά  από το εμβόλιο). 

Αποφεύγετε επεξεργασμένες τροφές, επεξεργασμένο κρέας και ΓΑΛΑ, ζάχαρη, αναψυκτικά, τηγανητά! 

Τρώτε φρέσκα φρούτα και πράσινα λαχανικά, χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο (μην τηγανίζετε, ή βράζετε το ελαιόλαδο, προσθέστε το στο τέλος του μαγειρέματος), πίνετε πολύ νερό, ακολουθείτε τήν Μεσογειακή μακροβιοτική δίαιτα. 

ΕΛΕΓΞΤΕ τα επίπεδα βιταμίνης 'D' (με μια εξέταση αίματος) (σημ. ελάχιστοι ιατροί στην Ελλάδα τονίζουν πόσο επικίνδυνη είναι η έλλειψή της). 

Συνεχίζοντας ο Adams, προτείνει έλεγχο και μείωση της αρτηριακής πίεσης, των επιπέδων σακχάρου και τονίζει τήν σημασία της υγιεινής διατροφής στην καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, που με την σειρά της προκαλεί φλεγμονές.

Όσοι ακολουθούν σωστή διατροφή, σύμφωνα με τον Mike Adams, και παίρνουν βιταμίνη 'D', προσέχουν τις τιμές πίεσης και σακχάρου, μειώσουν σημαντικά το βάρος τους (αν έχουν παραπάνω κιλά), έχουν πολλές και καλές πιθανότητες να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ μετά από το εμβόλιο σε βάθος χρόνου.

Πρέπει να ενημερώσουμε και να βοηθήσουμε όσους εμβολιάστηκαν και εμβολιάζονται.

2021 HRR Special Report - How to save the life of a family member who took vax

3 σχόλια:

  1. https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fimg0.etsystatic.com%2F041%2F0%2F5226744%2Fil_fullxfull.582324432_2eni.jpg&f=1&nofb=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χάραγμα του αντιχρίστου αντιμετωπίζεται αποκλείστηκα δια της... ΠΡΟΛΗΨΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωστόσο, δεν εγκαταλείπουμε τους ανθρώπους. έπειτα, όλοι κάνουμε λάθη.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!