Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Στα "κάγκελλα" η Σάμος: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ των Ελλήνων κατοίκων στό Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου γιά τήν δημιουργία των ΝΕΩΝ εγκαταστάσεων ! – «Δεν είστε ε υ π ρ ό σ δ ε κ τ η στό νησί μας» ( 3 ΒΙΝΤΕΟ )



Η Ylva Johansson επισκέφθηκε προχθές στήν ΜΟΝΙΜΩΣ δεινοπαθούσα Σάμο, για να δει την πρόοδο της νέας δομής… 



Η ημερομηνία της μετακίνησης έχει αλλάξει πολλές φορές, χωρίς πειστική εξήγηση, όπως και ο αριθμός του αριθμού που θα λάβει συνεχίζει να μην προσδιορίζεται...

Η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Ylva Johansson, επισκέφθηκε τη Σάμο σήμερα Δευτέρα, για να αξιολογήσει την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι ελληνικές αρχές στην κατασκευή των νέων, μόνιμων εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν τους παράνομους  μετανάστες που έρχονται.

Γράφοντας σε μια ανάρτηση ιστολογίου στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την περασμένη Τετάρτη, ο Επίτροπος είπε ότι τα κέντρα αναμένεται να λειτουργήσουν πριν από το τέλος του έτους, προσθέτοντας ότι δεν θα ήταν «κλειστές» εγκαταστάσεις.

Αυτό, ωστόσο, έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις της ελληνικής κυβέρνησης που έχουν δηλώσει ότι οι παράνομοι μετανάστες που μένουν σε αυτά τα στρατόπεδα δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Οι Έλληνες κάτοικοι του νησιού που αντιτίθενται στη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων διαμαρτυρήθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, εκφράζοντας τα παράπονα και τους φόβους τους.lesvos lesvos1

Δείτε το βίντεο>> ΕΔΩ

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/03/blog-post_323.html


1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!