Τρίτη 6 Απριλίου 2021

ΠΕΝΘΟΥΝ οι Ένοπλες Δυνάμεις από τόν ΞΑΦΝΙΚΟ θάνατο του 36χρονου Λοχαγού Βασιλείου Τζόκα.


Σόκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων, ο αιφνίδιος θάνατος του Βασίλη Τζόκα, Λοχαγού στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις πενθούν. 

Ο Λοχαγός Βασίλης Τζόκας, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή στα 36 του χρόνια, προδομένος από την καρδιά του.
Σχόλιο ἱστολογίου: Εἶχε ἐμβολιασθῇ ὁ λοχαγός; Μήπως τὸν πρόδωσε τὸ ἐμβόλιο καὶ ὄχι ἡ καρδιά του;  Δὲν θὰ ἔπρεπε νὰ διερευνηθῇ αὐτὸ τὸ ἐνδεχόμενο;
Πόσες πιθανότητες ἔχει ἕνας 36χρονος νὰ πεθάνῃ ἀπὸ ἀνακοπή;

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο χαμογελαστός Βασίλης, ένας άριστος αξιωματικός, ένα εξαιρετικό παιδί όπως τονίζουν όλοι όσοι τον γνώριζαν, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. 

Απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων-όπου δίδαξε κιόλας μετά την αποφοίτησή του-στα 36 του χρόνια έφερε το βαθμό του Λοχαγού στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Παντρεμένος με την Κατερίνα, ήταν πατέρας ενός κοριτσιού 8 ετών, όντας άριστος οικογενειάρχης, όπως και στέλεχος του Ελληνικού Στρατού. 

Τα καλοκαίρια περνούσε πολλές ημέρες στο χωριό καταγωγής του, την Κορυφή Τρικάλων, όπου μάλιστα έκανε must το κολύμπι στα νερά του Αχελώου. 

Ο αιφνίδιος θάνατός του βύθισε στο πένθος φίλους και γνωστούς, και αφήνει απαρηγόρητους τους γονείς του Ηλία (Λεωνίδα) και Ευαγγελία. 

Ζούσε στην Αθήνα, όπου και υπηρετούσε. Ωστόσο η σορός του μεταφέρεται στα Τρίκαλα για την Εξόδιο Ακολουθία, στη 1 μ.μ. του Σαββάτου εκ του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής, όπου και το πατρικό του. 

https://www.el.gr/ethnos/tragodia-stis-enoples-dynameis-aifni/

3 σχόλια:

  1. Κανένας δεν θα μας πει.....
    Έχω γνωστό μου στρατιωτικό.
    Έχει μικρά παιδιά.
    ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΊ...
    ΈΧΩ ΠΟΛΛΟΎΣ ΓΝΩΣΤΟΎΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΕΓΓΌΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΟΎΝ.....
    ΘΛΙΒΟΜΑΙ.....


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΑΜΕ ΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΟΡΟΔΟΙΟ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ..ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΝΕ ΚΡΟΨΙΕΣ ΓΙΑΤΙ..ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΘΜΑ,ΚΑΡΔΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΤΟ 2019 ΗΤΑΝ 1250..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΡΟΔΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 364.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Αμέτρητα ερωτηματικά...
    Που (μεταξύ μας) θά "φροντίσουν" νά μείνουν χωρίς απαντήσεις.....
    Άς αναπαυθεί η ψυχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!