Κυριακή 18 Απριλίου 2021

"Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ φορά πολλά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πρόσωπα!" ( Τζαίημς Μάντισον - 4ος Πρόεδρος των ΗΠΑ )

 

AN OI ANΘΡΩΠΟΙ ΗΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΙ,
ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ....


Κ Α Ι....




"Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ"
ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ
ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ"....



3 σχόλια:

  1. συγγνώμη, είναι πάλι μεγάλο το κείμενο. αν θέλετε, αφαιρέστε κάτι, να μην κουράζεται ο κόσμος που δεν έχει χρόνο να διαβάσει. τουλάχιστον θα σταματήσει η γκρίνια ότι είναι στα αγγλικά.
    ---------

    As The Nazis Said ‘It’s For Your Safety’

    https://gemmaodoherty.com/investigations/as-the-nazis-said-its-for-your-safety/

    -----------
    All Of The Animals Died In Previous Coronavirus Vaccine Trials. This Time, They’ve Gone Straight To Human Trials

    'Όλα τα ζώα που χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενες δοκιμές των εμβολίων κατά του κορωνοϊού πέθαναν. τώρα προβαίνουν σε απευθείας δοκιμές σε ανθρώπους."
    https://gemmaodoherty.com/investigations/all-of-the-animals-died-in-previous-coronavirus-vaccine-trials-this-time-theyve-gone-straight-to-human-trials/

    σε αυτό το ολιγόλεπτο βίντεο (04:32) ο Robert F. Kennedy Jr. αναφέρεται στο θέμα των εμβολίων και τις προσπάθειες των ΗΠΑ εδώ και 30 χρόνια να κατασκευάσουν εμβόλιο κατά των κορωνοϊών, με πολύ άσχημα αποτελέσματα.

    το 2002 εμφανίζονται δύο ιοί Sars και Mers. ο αρχικός Sars ήταν μια φυσιολογική ασθένεια. ο ιός είχε μεταπηδήσει από νυχτερίδα σε άνθρωπο, ενώ ο δεύτερος ξέφυγε από εργαστήριο. έτσι λοιπόν, η Κίνα και πολλές δυτικές χώρες επένδυσαν εκατομμύρια δολάρια, ώστε να κατασκευάσουν εμβόλιο. μεταξύ 2002-2014 κατασκεύασαν περίπου 35 εμβόλια, εκ των οποίων τα τέσσερα υπόσχονταν ότι θα είχαν αποτέλεσμα.
    με αυτά τα τέσσερα εμβολίασαν κουνάβια, καθώς υπάρχουν αναλογίες με τον άνθρωπο, ιδιαίτερα στις λοιμώξεις του άνω αναπνευστικού.
    μετά τον εμβολιασμό τους, τα κουνάβια φάνηκε να φτιάχνουν δυνατά αντισώματα. όταν, όμως, μολύνθηκαν με τον ιό, το σώμα τους γέμισε φλεγμονές και πέθαναν. (ανοσολογική ενίσχυση)

    κάτι παρεμφερές είχε συμβεί το 1960, με την κατασκευή εμβολίου κατά του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV), που μοιάζει με τον κορωνοϊό, όπου χωρίς κλινικές μελέτες σε ζώα, προχώρησαν σε εμβολιασμούς 35 παιδιών, τα οποία αρρώστησαν πολύ βαριά και 2 από αυτά πέθαναν.

    στη συνέχεια το 2014, ο Fauci και o CDC κατασκεύασαν εμβόλιο κατά του δάγγειου πυρετού, και τραγικά αποτελέσματα. κανείς δε μίλησε. το εμβόλιο δόθηκε σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά στις Φιλιππίνες κι όταν η ασθένεια χτύπησε τη χώρα τα παιδιά αυτά αρρώστησαν βαριά και 600 πέθαναν. ακόμη και μέχρι σήμερα στις Φιλιππίνες συνεχίζονται οι δίκες.

    ο Kennedy θεωρεί εγκληματικό ότι ο Fauci έδωσε άδεια στις φαρμακοβιομηχανίες να ξεκινήσουν δοκιμές σε ανθρώπους, χωρίς να έχουν προηγηθεί σε ζώα.

    από αυτήν την επιχείρηση, το κέρδος των φαρμακευτικών είναι τεράστιο και υπολογίζεται σε 750 δις δολάρια.

    το φαινόμενο της ανοσολογικής ενίσχυσης, που ακολουθεί σε όλες τις περιπτώσεις, είναι πολύ ανησυχητικό. με αυτό ως δεδομένο, θα μπορούσαμε πλέον από το φθινόπωρο και με τις τόσες μεταλλάξεις, να μιλάμε για ποσοστά θνητότητας έως και 30%! με αυτά τα εμβόλια που προωθήθηκαν εσπευσμένα στην αγορά μπορεί κανείς εξοντώσει την ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://gemmaodoherty.com/defending-our-freedoms/pre-action-letter-for-school-principals-and-boards-of-management-relating-to-liability-for-vaccine-damage-and-mask-related-injuries/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Liability Notice For Shops Denying Entry In Relation To Face Masks

    https://gemmaodoherty.com/defending-our-freedoms/liability-notice-for-shops-denying-entry-in-relation-to-face-masks/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!