Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Γαλλικός φορέας ΑΠΑΙΤΕΙ Α Μ Ε Σ Α τήν απόσυρση ΚΑΙ των 4 εμβολίων ! Α Μ Ε Σ Α ! Α Κ Ο Υ Τ Ε εδώ στό Μητσοτακιστάν ; ; ; Μπάάάά΄....

 

French drug assessment center demands removal of all four widely used COVID vaccines



Τό γαλλικό ανεξάρτητο κέντρο αξιολογήσεως φαρμάκων 'CTIAP' ('Center territorial d'Information indépendante et d'Avis pharmaceutiques'), ζητά άμεσα να ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ από χρήση ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ κατά του κορωνοϊού που διατέθηκαν στην αγορά! 



Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήγαγε το κέντρο, σε συνεργασία με το δημόσιο νοσοκομείο Cholet στα δυτικά της Γαλλίας, τα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν κατά του 'covid-19' δεν έχουν περάσει από επαρκείς κλινικές δοκιμές, αλλά και η ποιότητα των δραστικών ουσιών, αλλά και τα έκδοχά τους, που κι αυτά πρέπει να θεωρηθούν ως δραστικές ουσίες και πολλά από τα οποία είναι εντελώς νέα, όπως και οι διαδικασίες παρασκευής, αξιολογήθηκαν από το κέντρο ως  π ρ ο β λ η μ α τ ι κ έ ς !!!!!!!!!!

Τά εμβόλια στα οποία αναφέρεται η έκθεση είναι τα 4 γνωστά που κυκλοφορούν σε Ευρώπη και Αμερική, δηλ. 'Pfizer', 'AstraZeneca', 'Moderna' και 'Janssen' ('Johnson&Johnson')

3 σχόλια:

  1. Nurse Warns To Stay Away From Vaccinated People

    https://www.brighteon.com/5ce8150e-b8c8-4678-9332-5ecab95cb40b

    ακούστε αυτό το σύντομο βίντεο (διάρκεια 08:06). αν αληθεύουν όλα αυτά, τότε είναι πολύ ανησυχητικό

    "μείνετε μακρυά από τους εμβολιασμένους" στο βίντεο μια νοσηλεύτρια προειδοποιεί για τους κινδύνους που υπάρχουν να ερχόμαστε σε επαφή με εμβολιασμένους.

    περισσότερα εδώ:

    https://www.truthunmasked.org/p/welcome.html
    κάντε κλικ στο "stay away" (warning)

    ακούστε εδώ:
    https://www.truthunmasked.org/p/stay-away.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://1.bp.blogspot.com/-FY8JJH3HGfY/YH6yTfucSJI/AAAAAAAAmFs/sP97Z4VAH3I6bFA0PgotrQW13HtP49faQCLcBGAsYHQ/s896/image_6487327%2B%252893%2529.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει πρώτα να βγάλει τα πολιτικά γράσσα τις υπερηφάνιας και τις αδιαφορίας και μετά ίσως να μπορέσει να ακουσει ο μαλθακούλης......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!