Τρίτη 6 Απριλίου 2021

ΗΧΗΤΙΚΟ-ΒΟΜΒΕΣ από τον δικηγόρο της οικογένειας της 63χρονης! “Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ της επήλθε από το εμβόλιο! -Εξετάζουμε και δεύτερο περιστατικό θανάτου”. // Αντώνης Σαρακούδης στον 'Focus FM'.

 



“Το πνευμονικό οίδημα φυσικά και έχει σχέση με τον εμβολιασμό της 63χρονης” υποστήριξε μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο Αντώνης Σαρακούδης, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας που εξέπνευσε αμέσως μετά τη χορήγηση του εμβολίου της Astra Zeneca.


«Η Βασική αιτία θανάτου είναι πνευμονικό οίδημα, σύμφωνα με τις ενδείξεις υπάρχει αιτιώδης συνάφεια μεταξύ θανάτου και εμβολίου και από εκεί και πέρα περιμένουμε περισσότερα αποτελέσματα εξετάσεων, η γυναίκα δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της» είπε, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή οι μόνοι που πρέπει να έχουν άποψη είναι οι ιατροδικαστές.

«Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί αυτή τη στιγμή είναι χωρίς στοιχεία

Αυτό που με προβληματίζει είναι, ότι ενώ υπάρχουν ενδείξεις, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο από την πολιτεία. 

Ούτε οι εμβολιασμοί έχουν σταματήσει με το συγκεκριμένο εμβόλιο, ούτε έχει ξεκινήσει μια προκαταρκτική έρευνα στην Εισαγγελία Αθηνών.»

Όπως αποκάλυψε ο κ. Σαρακούδης ήδη συλλέγει στοιχεία και για δεύτερο περιστατικό. 

Πρόκειται για ένα μέλος οικογένειας που χάθηκε με παρεμφερή τρόπο και πάλι από εμβόλιο της Astra Zeneca. 

Συλλέγουμε στοιχεία και για την συγκεκριμένη υπόθεση και άμεσα θα κινηθούμε νομικά”. 

Ο Κ. Σαρακούδης συμπλήρωσε ακόμη πως έχει επικοινωνήσει και με άλλες οικογένειες που αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας, τα περισσότερα από τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας...

“Ο κόσμος δεν τα γνωρίζει. 

Θα υπάρξει ομαδική νομική κίνηση υποστήριξε”.

Ακούστε την αποκαλυπτική συνέντευξη εδώ:

 Πηγή : https://focusfm.gr

https://scripta---manent.blogspot.com/2021/04/63-focus-fm.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!