Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Μήν α φ ή σ ε τ ε νά κάνουν τά παιδιά σας π ε ι ρ α μ α τ ό ζ ω α !

 

 



ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ

ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ,

ΑΣ ΜΠΕΙ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΡΑΔΕΣ.






❌Όποιο παιδί βγει "θετικό" είναι υποχρεωμένος ο γονέας, βάση ΚΥΑ, να το πάει σε δομή για επαλήθευση του τεστ. Αν και το δεύτερο βγει "θετικό", τότε πάλι βάση ΚΥΑ, το (παρα)κράτος έχει το δικαίωμα να το απομακρύνει από το σπίτι του και να το πάει σε κλειστή δομή. (Η ΚΥΑ γράφει μέσα "...σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ". Αυτό είναι ο νόμος 4682/20).
Από τη στιγμή που παραλαμβάνεις τα Self Test με το ΑΜΚΑ σου, αυτομάτως συναινείς σε Ιατρική Πράξη και ενεργοποιείται το Προεδρικό Διάταγμα 4682.

❌Επίσης, όλη η οικογένεια του "θετικού" παιδιού, μπαίνει αναγκαστικά σε καραντίνα 14 ημερών. Δηλαδή: ξεχνάτε την εργασία σας, τις δουλειές σας και απλά κάθεστε σπίτι με την ρετσινιά της στάμπας.

❌Το παιδί σας όπως και εσείς (αν τελικά δεν το πάρουν σε κλειστή δομή) θα κουβαλάει τη "ρετσινιά" και μετά από τις 14 ημέρες. Ξέρουμε πολύ καλά, πως οι ταμπέλες δεν φεύγουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ειδικά από φοβισμένους ανθρώπους που τρέμουν για την υγεία τους.

Άρα το παιδί θα νιώθει τουλάχιστον άβολα. Το ίδιο άβολα θα νιώθετε και εσείς όταν θα πρέπει σε κάθε του εξωσχολική δραστηριότητα (φροντιστήρια κλπ) να πρέπει να αποδείξετε πως δεν είστε..ελέφαντας.

❌Όλα τα παραπάνω, θα συμβούν για..το τίποτα. Γιατί:

⛔️ Τα self test ΔΕΝ ανιχνεύουν μόνο τον SARS-COV2 αλλά και τον SARS-COV1 όπως και πληθώρα άλλων ιών. Μας λένε να κάνουμε ένα self test το οποίο δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τί βρίσκει! Διαπράττουν έγκλημα! Είναι ΤΕΣΤ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΣΤ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

⛔️ Η κυβέρνηση δεν έχει μεριμνήσει για την αποκομιδή των αποβλήτων των self test. Τα οποία, σύμφωνα με την παραγωγό εταιρεία, είναι άκρως τοξικά για το περιβάλλον και δυνητικά για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Μην αφήσετε να κάνουν τα παιδιά σας πειραματόζωα.

Από τη στιγμή που παραλαμβάνεις τα Self Test με το ΑΜΚΑ σου, αυτομάτως συναινείς σε Ιατρική Πράξη και ενεργοποιείται το Προεδρικό Διάταγμα 4682.

Αν αφήσετε να γίνει και αυτό το "βήμα" μετά ακολουθεί (και πολύ σύντομα) ο εμβολιασμός τους.

Εκεί παίζετε ρώσικη ρουλέτα με τις πιθανότητες το παιδί σας να μείνει παράλυτο, να πάθει κάτι η υγεία του ή ακόμα και να πεθάνει. Το βλέπουμε σε πληθώρα ανθρώπων.

Ακόμα και οι εκπαιδευτικοί που δέχονται όλα αυτά να συμβαίνουν, ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ. Οι εκπαιδευτικοί όπως και όλοι οι κρατικοί λειτουργοί που επιβάλλουν την παράνομη και αντισυμβατική χρήση μάσκας και από την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 θα επιβάλουν την υποχρεωτική χρήση των rapid test ή self test, διαπράττουν ουσιαστικά το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας με την παραβίαση του Συντάγματος της Ελλάδος.

Επίσης διαπράττουν έγκλημα παραβιάζοντας όλες τις Υπερνομοθετικές Διεθνείς Συμβάσεις που υπερασπίζουν τα Θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου και
συμμετέχουν σε Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.


http://filosofia-erevna.blogspot.com/2021/04/blog-post_92.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!