Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Ραββίνος από τήν Πολωνία, "προέβλεπε" τόν ερχομό του μεσσία τους (...) μόλις γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ Ρωσίας καί Ουκρανίας....

Ukraine-Russia conflict heralds the coming of Jewish Messiah, 

say Jewish religious scholars...



Η διαμάχη μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας θα αναγγείλει την άφιξη του μεσσία των εβραίων, σύμφωνα με τους εβραίους θρησκευτικούς μελετητές.

Καθώς οι εντάσεις στην Ανατολική Ευρώπη κλιμακώνονται με τη Ρωσία και την Ουκρανία να προετοιμάζονται για πιθανή σύρραξη, οι εβραίοι θρησκευτικοί μελετητές το ερμηνεύουν ως σημάδι του ερχομού του μεσσία τους.



...
η σύγκρουση στη Κριμαία και το Donbas δεν είχε ποτέ μέχρι στιγμής κλιμακωθεί σε ανοιχτό πόλεμο. ... η κλιμάκωση αυτή αναφέρεται ως εκπλήρωση μιας "προφητείας" του ραββίνου Ηλία από τήν Vilna, ενός εβραίου ακαδημαϊκού του 18ου αι. με πολωνο-λιθουανική καταγωγή.

Ο εν λόγω ραββίνος, υποτίθεται ότι είχε παραδώσει στο γιο του μια χειρόγραφη προφητεία σχετικά με τον ερχομό του μεσσία που περιμένουν οι εβραίοι και το τέλος του κόσμου.

"Όταν ακούσετε ότι οι Ρώσοι κατέλαβαν την Κριμαία, θα πρέπει να ξέρετε ότι έφτασε η εποχή του μεσσία και τα βήματά του ακούγονται και όταν ακούσετε ότι οι Ρώσοι έφθασαν στην Κωνσταντινούπολη, have started, να βάλετε τα καλά σας και να μην τα βγάλετε, γιατί αυτό σημαίνει ότι ο μεσσίας οσονούπω καταφθάνει."΄

RUSSIA JUST INVADED UKRAINE AND THIS ICONIC RABBI PREDICTED, IT WILL BRING THE MESSIAH...


&

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!