Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Αστυνομικοί στήν Αγγλία, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ την λειτουργεία της Μεγάλης Παρασκευής (!) σέ πολωνική ρωμαιοκαθολική εκκλησία, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ όλους μέ πρόστιμα άν δέν ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!!!! ( β ί ν τ ε ο )

Α Η Δ Ι Α !

(ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ - ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;)



Αστυνομικοί μπήκαν (ή μπούκαραν;) σε (πολωνική) ρωμαιοκαθολική εκκλησία στο Λονδίνο και ....σταμάτησαν την λειτουργεία (!!!!!!!) της Μεγάλης Παρασκευής, όπως φαίνεται στο 'βίντεο', προειδοποιώντας τους ενορίτες, πως εάν δεν πάνε ...σπίτι τους θα δεχθούν πρόστιμο 200 λιρών !!! 


Το βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία του Χριστού Βασιλέα, στην περιοχή Μπαλάμ της αγγλικής πρωτεύουσας, δείχνει τους αξιωματικούς της Μητροπολιτικής Αστυνομίας να διακόπτουν την υπηρεσία, ανακοινώνοντας: «Κυρίες και κύριοι, αυτή η συγκέντρωση είναι, δυστυχώς, παράνομη σύμφωνα με τους κανονισμούς του κορωνοϊού που έχουμε σήμερα».

«Δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με τον νόμο, να συναναστρέφεστε με πολλούς ανθρώπους. Πρέπει να επιστρέψετε άμεσα στο σπίτι», δήλωσε ένας αξιωματικός, προειδοποιώντας ότι «η μη συμμόρφωση» θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόστιμο 200 £ ή ακόμη και σε σύλληψη, εάν οι προσκυνητές αρνούντο να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

«Μολονότι είναι Μεγάλη Παρασκευή και εκτιμώ ότι θα θέλατε να εκκλησιαστείτε, αυτή η συγκέντρωση είναι παράνομη, οπότε παρακαλώ αποχωρήστε από το κτίριο τώρα», κατέληξε.

Το 'βίντεο' έγινε 'viral' σε όλο τον κόσμο (ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ....) και συγκλόνισε τους χριστιανούς και όχι μόνο, οι οποίοι χαρακτήρισαν το περιστατικό «αηδιαστικό» και «απολύτως επαίσχυντο»!



https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/976030_londino-astynomikoi-stamatane-tin-leitoyrgeia-tis-megalis

3 σχόλια:

  1. Οι σατανόψυχοι πολιτικοί που προωθούν διεθνώς τους διωγμούς εναντίον των Χριστιανών, "έχουν λίγα τα ψωμιά τους" πάνω στη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ερώτηση παραμένει : ΠΟΥ είναι οι διαμαρτυρίες γιά αυτό τό πρωτοφανές (;) γεγονός από πλευράς της ρωμαιοκαθολικής "εκκλησίας"; Είτε από τήν Ρώμη καί τό Βατικανό, είτε από τήν έδρα τους στήν Αγγλία, είτε από τόν τοπικό επίσκοπό τους;
      Καί γιατί δέν ακούσθηκε ούτε μισό 'κίχ', μετά τήν εξωφρενική (επιεικώς) απαίτηση της αστυνομίας;

      Διαγραφή
  2. Που θα πάει; από ότι φαίνεται είναι κοντά η ανατροπή των σατανικών διωγμών,τότε να δώ που θα πάνε να κρυφτούν όλα αυτά το όργανα του διαβόλου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!