Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ο (αποτυχημένος) Μπ.Ομπάμα: «Οι άντρες δέν πρέπει να είναι ....αρρενωποί !!! - Τ ο ξ ι κ ό τό 'φλέρτ' μέ γυναίκες» !!!

ΔΙΧΩΣ ΣΧΟΛΙΑ....

ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ:
Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ 'ΚΑΛΑ ΤΟΥ', Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.....

Την άποψη του πως οι άντρες δεν πρέπει να είναι ....αρρενωποί γιατί είναι «τοξικό» (!!!!!) εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, μάλιστα καταδικάζοντας τό 'φλέρτ' μέ γυναίκες! 


ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΑΤΕΡΑ;
ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΑΜΕΣΩΣ
ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ;
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ,
ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΜΟΛΙΣ 10' ΣΕ
ΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ;



Σε συνέντευξή του με τον ο Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε, πως μίλησε στις κόρες του για την «τοξική αρρενωπότητα» και πως μία σειρά από χαρακτηριστικά των αντρών θα πρέπει να εξαλειφθούν! 

Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε πως τα αγόρια γεννιούνται με μία «προδιάθεση» (sic) αρρενωπότητας και με τη λογική ότι θα "πρέπει" να είναι "άντρες" και να το επιδεικνύουν αυτό συνεχώς. 

«Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με μερικά παραπάνω στοιχεία, δημιουργούν την κατάλληλη συνθήκη για την αναπαραγωγή βίας, κάτι που οι Αμερικάνοι δεν έχουν κατανοήσει ακόμα», σημειώνει ο πρώην πρόεδρος. 

«Το μόνο καθοριστικό και δημοφιλές στην κουλτούρα του να είσαι άντρας, του να είσαι αρρενωπός, είναι ότι υπερέχεις στον αθλητισμό, τη σεξουαλική κατάκτηση και την βία. 
Kαι η βία, αν είναι τουλάχιστον υγιής, εντάσσεται στον αθλητισμό. 
Αργότερα, προστίθεται σε αυτόν τον ορισμό και το κερδίζω χρήματα»​, εξηγεί ο Μπάρακ Ομπάμα. 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το κίνημα #metoo, ο ίδιος αναφέρει με λύπη ότι: «Δυστυχώς, πρόκειται για κάτι που δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να αντιμετωπίσουμε, όπως και το φαινόμενο των γυναικών που ζητούν ίσες αμοιβές». 

Την άποψη του Ομπάμα για μείωση της αρρενωπότητας στην κοινωνία, ασπάζεται το Δημοκρατικό κόμμα (τόσο η ηγεσία όσο και η ακροαριστερή του πτέρυγα), αλλά και πολλοί άλλοι ηγέτες της «ίδιας συνομοταξίας» όπως π.χ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αποδεικνύει συνεχώς την αδυναμία του στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, την οποία έχει στηρίξει όσο κανείς άλλος πρωθυπουργός. [https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/971868_meta-ti-stirixi-toy-maximoy-oi-loatki-parapoiisan-ti-simaia-tis]

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/973694_mpompama-oi-antres-den-prepei-na-einai-arrenopoi-toxiko-flert-me

5 σχόλια:


  1. > Η ΜΙΣΕΛ - ΜΙΧΑΛΗΣ - ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ !
    > ΕΦΟΣΟΝ ΖΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΙ , ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μίσελ Ομπάμα εκτός από πιθηκομούρα(σαν να βλέπω την ταινία, "ο πλανήτης των πιθήκων" είναι) έχει και μεγάλους ώμους και υποψιάζομαι ότι είναι όντως τραβέλι. Ε,Τι θα έλεγε ο Ομπάμιας που συγκατοικεί με τραβέλι για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ. Μήπως του τον σφυράει ο/η Μιχάλης και βλέπει "τη γη της επαγγελίας" ως όραμα.

      Διαγραφή
  2. Όσο παράξενες και ανισσόροπες μας φαίνονται οι ιδέες που έχουν κάποιοι υπάρχει εξήγηση: η απομακρυνση από τον αληθινό θεό και η υπακοή στο θέλημα του εωσφόρου επιφέρει αυτην την διαστρέβλωση των πάντων.ΑΡΑ;;;;;; τί πρέπει να κάνουμε και πώς να ζούμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o "ω, μπάμιας" προτιμά τους άντρες του, να είναι γυναίκες αλλά με μια ..."μικρή έκπληξη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΔΕΡΦΗ........ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΙΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΕΝΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!