Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

«Τό νά μοιράζεσαι τήν περιουσία σου δέν εἶναι κομμουνισμός, ἀλλά εἶναι γνήσιος (!) Χριστιανισμός», λέει ὁ ἀπόλυτος κ ο μ μ ο υ ν ι σ τ ή ς Πάπας Φραγκίσκος.....Ο πάπας Φραγκίσκο πίεσε για «την αναγέννηση των υπαρχόντων θεσμών» και «η παγκόσμια διακυβέρνηση» επειδή «ως χρέος προς την ίδια τη φύση, καθώς και οι άνθρωποι και οι χώρες που πλήττονται από την ανθρώπινη οικολογική υποβάθμιση και την απώλεια βιοποικιλότητας».

Ακόμη μια φορά βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλη δόση αριστερής προπαγάνδας για τη «Μεγάλη αντιχριστιανική επαναφορά» από τον Ιησουίτη Πάπα

Ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε από το Βατικανό την Πέμπτη το πρωί για να λειτουργήσει στην κοντινή εκκλησία του Αγίου Πνεύματος στη Σάσια στο κέντρο της Ρώμης, όπου μια ομάδα κρατουμένων ήταν επίσης παρόντες στον εορτασμό καθώς και ορισμένοι λεγόμενοι «πρόσφυγες» από την Μέση Ανατολή.

Έτσι, αυτή ήταν μια ιδανική ευκαιρία για ένα κομμουνιστικό / παγκοσμιοποιητικό κόλπο του Κομμουνιστή Πάπα. 

Κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας ο Πάπας ο Φραγκίσκος σχολίασε τις Πράξεις 4:32 όπου λέει: 

«Ολο δε εκείνο το πλήθος των πιστών είχε μια καρδιά και μια ψυχή, ώστε να αποτελούν μίαν αρμονική και πνευματική κοινωνίαν· και κανείς δεν έλεγε ότι και το ελάχιστον από τα υπάρχοντα του είναι ιδικόν του, αλλά ήσαν τα πάντα εις αυτούς κοινά και διετίθεντο δια την εξυπηρέτησιν όλων.. "

Σε μια δήλωση που προάγει τον Κομμουνισμό, ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο δήλωσε σε μια μάλλον προβληματική κοινότητα, ότι η κοινή χρήση ιδιοκτησίας «δεν είναι κομμουνισμός, αλλά γνήσιος Χριστιανισμός». 

Ο Πάπας προφανώς το δήλωσε αυτό, όχι από αγάπη για τα Ευαγγέλια, ή τον τρόπο ζωής του Ιησού Χριστού, αλλά για την προετοιμασία του διαβόητου «Great Reset» που ανακοινώθηκε πέρυσι από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και τον Klaus Schwab, ο οποίος ίδρυσε το WEF το 1971 .

Οι  σχεδιασμοί  των «σχεδιαστών του παγκοσμίου μέλλοντος» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ δηλώνουν ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να νοικιάζουν και να δανείζονται τις ανάγκες τους από το κράτος, το οποίο θα ήταν ο μοναδικός ιδιοκτήτης όλων των αγαθών.

Η προμήθεια αγαθών θα μπορούσε να γίνει με συσσίτιο σύμφωνα με ένα σύστημα κοινωνικών βαθμίδων.

Οι αγορές με την παραδοσιακή έννοια θα εξαφανιστούν μαζί με τις ιδιωτικές αγορές αγαθών.

Κάθε προσωπική κίνηση θα παρακολουθείται ηλεκτρονικά, και όλη η παραγωγή θα υπόκειται στις απαιτήσεις καθαρής ενέργειας και ενός βιώσιμου περιβάλλοντος και αυτό προωθούν σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος και η Καθολική Εκκλησία.

Σε αυτόν τον εφιαλτικό νέο κόσμο, που  ο Πάπας και η Νέα Παγκόσμια Τάξη ετοιμάζουν για εμάς, δεν θα υπάρχει ιδιωτική ιδιοκτησία σπιτιών, ούτε θα πληρώνει κανείς ενοίκιο, γιατί κάποιος άλλος θα χρησιμοποιεί τον ελεύθερο χώρο μας όποτε δεν το χρειαζόμαστε!

Το σαλόνι ενός ατόμου, για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικές συναντήσεις όταν απουσιάζει, αλλά σε αντάλλαγμα θα έχετε δωρεάν πρόσβαση σε μεταφορά, διαμονή, φαγητό και όλα τα πράγματα που χρειαζόμαστε στην καθημερινή μας ζωή, αλλά θυμηθείτε ότι δεν θα σας ανήκει τίποτα!

Τι λένε λοιπόν η Παλαιά Διαθήκη και η Καινή Διαθήκη για την ιδιωτική ιδιοκτησία; Όπως αποδεικνύεται, απολύτως.

Η Βίβλος υποστηρίζει τη σημασία της κατοχής και της δυνατότητας χρήσης ιδιωτικής ιδιοκτησίας.

Είναι ιδιαίτερα λάθος να κλέβουμε ή να λαχταρούμε την περιουσία κάποιου άλλου. Ακριβώς μιλώντας, όλη η ιδιοκτησία ανήκει στον Κύριο.

Επιπλέον, το αμφιλεγόμενο απόσπασμα στις Πράξεις 4:32 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό, καθώς οι πρώτοι πιστοί διατηρούσαν ιδιωτική ιδιοκτησία ενώ ήταν γενναιόδωροι με τα υπάρχοντά τους.

Μοιράζονταν οικειοθελώς αυτό που είχαν μέσω μιας προσωρινής ρύθμισης, όχι μόνιμης, όπως ο Πάπας και οι φίλοι του από το Νταβός προσπαθούν να μας πείσουν,επειδή οι βασικές αρχές της Βίβλου είναι συνεπείς με την οικονομία της αγοράς, που συνήθως αποκαλείται καπιταλισμός. 

Επιπλέον, οι βασικές αρχές της Βίβλου έρχονται επίσης σε αντίθεση με μια κεντρικά σχεδιασμένη οικονομία, που συχνά αναφέρεται ως σοσιαλισμός.

Ο καπιταλισμός είναι ένα οικονομικό σύστημα που επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό στις αγορές να κατανέμουν σπάνιους πόρους μέσω τιμών, δικαιωμάτων ιδιοκτησίας και σημάτων κέρδους / ζημίας.

Ο σοσιαλισμός είναι ένα σύστημα βάσει του οποίου η κυβέρνηση έχει στα χέρια της τα μέσα παραγωγής.

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την καταναγκαστική φορολογία και την κατανομή του πλούτου για τη διάθεση πόρων. Η κυβέρνηση λαμβάνει επίσης αποφάσεις σχετικά με την ιδιοκτησία, τις τιμές και την παραγωγή.

Παρεμπιπτόντως, ο κομμουνισμός είναι μια εξέλιξη από τον σοσιαλισμό.

Είναι και ένα πολιτικό και οικονομικό σύστημα που θα καταργούσε την ιδιωτική ιδιοκτησία και θα παρείχε σε άτομα βάσει των αναγκών τους, όπως ακριβώς θέλουν ο Πάπας Φραγκίσκος και η WEF.

Ἕνας τέτοιος σχεδιασμός, είναι αντιχριστιανικός και συμβαδίζει με την επερχομένη εποχή του Αντίχριστου.

Leo Zagami, ἀπό : infowars.com

Ἐγώ πάντως βλέπω πώς μᾶς ὁδηγοῦν ἤ ὁδηγοῦν ὅσους ἀπό τήν ἀνθρωπότητα ἀπομείνουν,σ᾿ἔναν κόσμο ὅπως ἀκριβῶς ἀποτυπώνεται στήν πρό 50ετίας ταινία Soylent Green :

Το Soylent Green είναι μια αμερικανική οικολογική δυστοπική ταινία-θρίλερ του 1973...

Μέχρι το έτος 2022, οι σωρευτικές επιπτώσεις του υπερπληθυσμού, της ρύπανσης και κάποιου φαινομένου της κλιματικής καταστροφής έχουν προκαλέσει σοβαρές παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων, νερού και κατοικιών....μόνο η 'ελίτ' της πόλεως μπορεί να απολαμβάνει ευρύχωρα διαμερίσματα, καθαρό νερό και φυσικά φαγητά...


Καί βεβαίως αὐτό μέ τά συσσίτια ἤ τά κουπόνια διανομῆς τροφῆς πού προβλέπει ὡς τόν πλέον ἰδανικό τρόπο σιτίσεως γιά τήν ἀνθρωπότητα,τό  (WEF) τοῦ Klaus Schwab καί τῆς λοιπῆς σατανικῆς/καμπαλιστικῆς «ἐλίτ»,τό βλέπουμε στήν ταινία στήν πλέον ἐφιαλτική του ἀπόδοσιν μέ τήν κατανάλωσιν τῶν πρωτεϊνῶν ἀπό νεκρά ἀνθρώπινα σώματα ! 

Κάτι πού ἔχουν ἐπίσης φροντίση νά προωθοῦν ἤδη,εἴτε μέ τούς διάφορους ἐπιστήμονες πού μᾶς προϊδεάζουν πώς ὁ καννιβαλισμός δέν εἶναι κακό ἀπεναντίας ἴσως γίνει,μελλοντικῶς,ἀπαραίτητος. 

Εἴτε μέ τήν κομποστοποίησιν τῶν νεκρῶν ἀνθρωπίνων σωμάτων (!) πού γίνονται λίπασμα γιά τίς καλλιέργειες λαχανικῶν, στήν οὐσία ἕνας καλυμμένος καννιβαλισμός. 

Ἕνας νόμος ὁ ὁποῖος ἤδη ἔχει τεθῆ σέ ἱσχύ στήν πολιτεία τῆς Οὐάσινγκτον τῶν ΗΠΑ ! 


Καί ἐνῷ αὐτοί οἱ σατανάδες προχωροῦν πρός ὁλοκλήρωσιν τά σχέδιά τους,ἔχω τήν ἐντύπωσιν πώς ἐμεῖς,ὡς ἀνθρωπότης πού εἴμαστε καί τά ἀπόλυτα θύματα τῆς ὑποθέσεως,δέν κάνουμε ἀπολύτως τίποτα. 

Λές καί περιμένουμε,μέ μία περίεργη στωϊκότητα (!!!),τό τέλος μας ! 

Εἶναι ἔτσι; 


http://sxolianews.blogspot.com/2021/04/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!