Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΜΠΟΛΙΑΣΘΗΚΕ & ΒΡΕΘΗΚΕ στήν ΕΝΤΑΤΙΚΗ (!) μέ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ Α Ι Μ Ο Ρ Ρ Α Γ Ι Α, η (ηθοποιός) ΝΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ – ΚΡΙΣΙΜΗ η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της!


Στήν ΜΕΘ της Ευρωκλινικής νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, η ηθοποιός Νόρα Κατσέλη. 

Η 74ρονη ηθοποιός διακομίστηκε χθες το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία.... 

Κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή της και δρομολογήθηκε η χειρουργική αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας σε ιδιωτική κλινική, όπως γίνεται κατά την περίοδο της επιδημίας, που οι ιδιωτικές μονάδες έχουν συστρατευθεί με τα δημόσια νοσοκομεία για τις ανάγκες των πολιτών.

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και ήταν πολύωρη. 

Πλέον και για τα επόμενα 24ωρα η ασθενής θα παραμείνει στη ΜΕΘ, με τους θεράποντες γιατρούς να αναμένουν με αγωνία την έκβαση της υγείας της. 

Η ηθοποιός - τ. υπουργός είχε λάβει προ ημερών και την 2η δόση του εμβολίου -  φ α ρ μ ά κ ι....

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/04/blog-post_819.html

1 σχόλιο:

  1. Όσοι έχουν κάνει κάποιες δολοφονίες με εκτρώσεις και ΔΕΝ έχουν ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ (δεν έχουν επιστρέψει συνειδητά στον αληθινό Θεό της Εκκλησίας), πρέπει να ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΠΟΛΥ για τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!