Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

ΑΙΣΧΟΣ! Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ; Έθεσαν υπό κράτηση στά υποβρύχια, πληρώματα που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ νά εμβολιασθούν; Εδώ καί τώρα ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ! Τ Ω Ρ Α !

 ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ;

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΥΠΕΘΑ;

Ο Α/ΓΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ;

ΟΠΟΙΟΣ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ ΕΔΩΣΕ
ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΝΤΟΛΗ,
ΕΙΤΕ ΕΝΣΤΟΛΟΣ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ,
ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ 
ΠΑΡΑΥΤΑ ΣΤΟ  ....Σ Π Ι Τ Ι   ΤΟΥ !
ΩΣ  Α Ν Α Ξ Ι Ο Σ !


Ένα πρωτοφανές ΔΡΑΜΑ βρίσκεται σε εξέλιξη στα υποβρύχια του ΠΝ, τα οποία βρίσκονται «δεμένα» στις αποβάθρες του ναυστάθμου με μέρος των πληρωμάτων υπό ...κράτηση, επειδή αρνούνται να εμβολιαστούν! 

Υπό περιορισμό και τους απαγορεύεται η έξοδος από το σκάφος μετά το τέλος των περιπολιών τους επί επτά ημέρες!

Παρ΄όλο που έχουν υποβληθεί σε rapid, αλλά και σε PCR τεστ με αρνητικά αποτελέσματα!


Σε ένα συγκεκριμένο υποβρύχιο, μάλιστα, συνολικά 21 άτομα είναι υπό περιορισμό εντός του σκάφους και απαγορεύεται να βγουν έξω!

Όσοι δέχθηκαν να εμβολιαστούν, βγαίνουν κανονικά και εν συνεχεία επιστρέφουν στο υποβρύχιο για τις υπηρεσίες τους, αν και όλοι πλέον και ειδικά οι εταιρείες που παρασκευάζουν τα εμβόλια παραδέχονται ότι οι εμβολιασμένοι μολύνονται, έστω με χαμηλότερες πιθανότητες μόλυνσης και μπορούν να μεταδώσουν τον ιό.

Άρα η απόφαση (από τον Αρχηγό Στόλου;) να επιβληθεί επταήμερη καραντίνα σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν είναι το λιγότερο έωλη από την στιγμή που και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό στο υπόλοιπο πλήρωμα και μάλιστα με αυξημένες πιθανότητες να υπάρξει υπερμετάδοση λόγω του κλειστού χώρου.

Ρωτάμε την ηγεσία του ΠΝ, αλλά και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου: Πόσο έξυπνο είναι αυτό; 

Οι άνθρωποι μερικές εκατοντάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι έτοιμοι να δώσουν τήν ζωή τους για την πατρίδα και η πατρίδα τους ανταμείβει με... κράτηση (!) λόγω άρνησης εμβολιασμού;

Σε επιστολή έκκλησή τους οι 21 ζητούν να παύσει η κράτησή τους, αφού είναι απόλυτα υγιείς:

«Έκκληση Βοήθειας

Αδέρφια στέλνουμε μήνυμα για αλληλεγγύη και βοήθεια! 

Είμαστε 21 άτομα και αποτελούμε μέρος του προσωπικού των Υποβρυχίων και που εδώ και μερικές ώρες βρισκόμαστε υπό ΚΡΑΤΗΣΗ επί του Υποβρυχίου για λόγους υγειονομικών φρονημάτων.

 Έως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε υποβληθεί σε οικειοθελή εμβολιασμό και με το πρόσχημα της «καραντίνας» μας έχουν υπό ΚΡΑΤΗΣΗ ενώ ταυτόχρονα όσοι έχουν εμβολιαστεί συνεχίζουν απρόσκοπτα να προσέρχονται στην υπηρεσία και να αποχωρούν χωρίς περιορισμό ακυρώνοντας ουσιαστικά την «καραντίνα» στην οποία μας υπέβαλαν.


Είναι ξεκάθαρο πλέον το τι κάνουν!!!! ΚΡΑΤΗΣΗ - ΚΡΑΤΗΣΗ το 2021 σε άτομα τα οποία είναι απόλυτα υγιή και έχουν υποβληθεί σε rapid test και pcr test. Αδέρφια υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι και στα υπόλοιπα υποβρύχια οι οποίοι βιώνουν ακριβώς τα ίδια».


Πηγή : https://www.pronews.gr/


Σχόλιο :

Στην παρ. 5 των επίσημων ανακοινώσεων ΕΟΔΥ, διαβάζουμε :

Προς το παρόν από τις κλινικές δοκιμές φαίνεται ότι τα νέα εμβόλια προστατεύουν περισσότερο από τη νόσηση από COVID-19 παρά μειώνουν σημαντικά το κίνδυνο μετάδοσης του ιού

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 - Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (eody.gov.gr)

Στο εγχειρίδιο εμβολιασμού που στάλθηκε στα νοσοκομεία της χώρας μας αναφέρεται στη σελ. 15 

5.3. Δεν είναι γνωστό αν το εμβόλιο έχει επίδραση στη γονιμότητα

https://www.newsbomb.gr/media/com_news/attachments/641/egxeiridio-emvoliasmou.pdf?fbclid=IwAR1mj6hyb0kAZvAZQNgjp06hrARuGk9ZN-puWSPEHv3fX4auGdu9Rzx2QGM

Εκτός δηλαδή τόσων άλλων θεμάτων που δεν έχουνε ελεχθεί (π.χ. για τις μακροχρόνιες συνέπειες) για αυτά τα πειραματικά εμβόλια, αλλά και την συγκάλυψη που κάνουνε στις βραχυχρόνιες συνέπειες, όπως είδαμε κι από την παραίτηση του Καθηγητή κ. Βλαχογιαννόπουλου από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ

 ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στον Κικίλια! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ καθηγητής για τις (θανατηφόρες) παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca - Press24.gr (press-gr.com)

Και απαιτούνε  από τα στελέχη του Π.Ν. να γίνουνε πειραματόζωα (!!!)

Κι αφού προμοτάρουνε προστασία 95% και το υπόλοιπο 5% δεν θα νοσήσει βαριά, τί τους πειράζουνε οι ανεμβολίαστοι ?

Ξέχωρα τη φοβερή προστασία που μας είπανε (τους τελευταίους μήνες, γιατί πριν λέγανε αντίθετα) ότι προσφέρουνε οι μασκούλες. Κάθε τετράμηνο φαίνεται αλλάζει η "επιστήμη"…

Και μάλιστα για εμβόλια που εγείρουνε επιπλέον ζητήματα ηθικής και συνειδήσεως 

Τι περιέχουνε τα εμβόλια, & τα πειραματόζωα... | Scripta Manent : (scripta---manent.blogspot.com)


Υ.Γ. στο φυλλάδιο ΕΟΔΥ του πρώτου link, ομολογούνε επιπλέον στη παρ. 18 ότι δεν έγιναν κλινικές δοκιμές σε άτομα με αυτοάνοσα (τα οποία εμβολιάζουνε τώρα, κατά προτεραιότητα !!!), όπως δεν έγιναν δοκιμές και σ΄αλλες κατηγορίες ανθρώπων (π.χ. άτομα ακόμα και με υποψία ανοσοανεπάρκειας, βλέπε επίσημο φυλλάδιο pfizer) που επίσης εμβολιάζουνε μαζικώς (!!!)

https://scripta---manent.blogspot.com/2021/04/blog-post_8.html

5 σχόλια:

  1. Εμείς σαν Έλληνες πολίτες πως μπορούμε να τους συμπαρασταθουμε;
    Εκτός του ότι είναι το ελάχιστο για αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες στο Αιγαίο ΜΑΣ, αύριο - μεθαύριο έρχεται και η σειρά μας.

    Αντίσταση τώρα ή ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητὲ «Πύραυλε», ἤδη ἀπὸ τὸ μεσημέρι ἡ νομικὴ ὁμάδα τῶν «ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ» ἑτοιμάζει ἐπιστολὴ προειδοποιήσεως πρὸς τοὺς ὑπευθύνους γιὰ ἄμεση παῦσι τοῦ περιορισμοῦ τῶν παλληκαριῶν μας.
      Θὰ τὴν δημοσιεύσουμε μόλις μᾶς τὴν κοινοποιήσουν!

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.είμαι στηβ διάθεση σας για τυχόν βοήθεια

      Διαγραφή
  2. https://attikanea.info/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%ba%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΡΠΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΦΛΩΡΕ ΑΠΑΤΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!