Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Κύριε Μητσοτάκη & κ.Κικίλια ΔΕΙΤΕ τόν (Κερκυραίο) ιατρό Σ.Σκιαδόπουλο ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ! …Με 'Πί' καί αναπηρικό καροτσάκι!!!

 

 

Η Κυβέρνηση συνεχίζει τους εμβολιασμούς, παρά τους θανάτους και τις παρενέργειες ….

Δείτε εδω πως ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ τον Κερκυραίο ιατρό Σπύρο Σκιαδόπουλο, που παρέλυσαν τα κάτω ακρα του μετά τον εμβολιασμό του, την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου..2021..με σκεύασμα της 'pfizer'.


Η Κυβέρνηση έδειξε με τα πληρωμένα Μέσα εξαπάτησης οτι δεν λογαριάζει ΖΩΕΣ και δεν την νοιάζει τίποτα άλλο, απο την εκτέλεση των εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια μετατρέποντας τούς ανθρώπους σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!!

Οι πρώτες παραλύσεις στα Κατω ακρα μετα τον εμβολιασμό της Νοσοκόμας απο το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλα και του Γιατρού κ.Σκιαδόπουλου θορύβησαν την Κυβέρνηση η οποία έσπευσε με την πληρωμένη και ελεγχόμενη Τηλεόραση να διαδώσουν ΨΕΥΔΩΣ οτι ο Γιατρός περπατάει και οτι το κάνει διότι εχει ΕΔΕ!! 

Ο λαγός στην περίπτωση αυτή ηταν ο κ.Βασιλακόπουλος να βγει και να δυσφημίσει το Γιατρό για να θολώσουν τα νερά και να συνεχίσουν απρόσκοπτα οι επικίνδυνοι εμβολιασμοί...

Ο Μητσοτάκης και ο Κικίλιας τα βρήκαν σκούρα και έδρασαν κατα του Γιατρού με ολα τα μεσα…

Μεχρι και περιπολικό έστειλαν να το συνοδεύσει κατα την μεταφορά του στο Λιμάνι της Κέρκυρας για την διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων...

Φάκελλος δεν υπήρχε, παρα μία περιγραφή !!!

Αστυνομία γιά νά μήν τόν πλησιάσουν Δημοσιογράφοι...

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεται στό VIDEO και στίς φωτογραφίες...

Κατέστρεψαν τη ζωη του Γιατρού που δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας…

Απο την παράλυση αρχικά δεν μπορούσε να κουνήσει και να σταθεί στα πόδια του...

Στις παρενέργειες υπάρχουν  και θρομβώσεις. 

Απο τις 15/02 ταλαιπωρείται και μέχρι σήμερα περνά ενα μαρτύριο  κλεισμένος στο σπίτι του .

Ανήμπορος να μετακινηθεί μόνος του! 

...Χρειάζεται συνοδό Αναπηρικό Καροτσάκι και το γνωστό 'Πί'…

Με δυσκολία σηκώνεται και με πόνους …

Μόνο με το 'Π' και με συνοδεία…Τήν Κυριακή επέστρεψε απο την Αθήνα που πήγε για εξετάσεις...

Η κάμερα της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας 'amazonios.net' κατέγραψε την έξοδο του από τό Αεροδρόμιο Κέρκυρας πρός ένα ταξί, τον άλλοτε με την αγέρωχη περπατησιά Γιατρό με προβλήματα κινητικότητας για να μεταφερθεί ξανα ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ και ΣΑΚΑΤΗΣ στο σπίτι του...

Μέ ένα 'Πί' για να μετακινηθεί με αναπηρικό καροτσάκι..και συνοδούς.

Αυτή είναι η κατάληξη ενος Γιατρού που δεν πήγε στο μυαλό του οτι συνάδελφοι του  Επιστήμονες της Κυβερνητικής επιτροπής Υγείας  που οι λογαριασμοί τους Φούσκωσαν απο τις Φαρμακευτικές  παίζουν ένα παιχνίδι κατά των πολιτών μαζί με την Κυβέρνηση της ΝΔ  που εκτελεί πρόγραμμα Μαζικής εξόντωσης και ελέγχου του πληθυσμού..Δεν πήγε στο μυαλό του οτι μπορεί να συμβαίνει κατι τέτοιο. Δεν πήγε στο μυαλό του οτι έχουμε μια Ιατρο-πολιτική Μαφία …που δεν λογαριάζει τις ζωές και τον άνθρωπο..O Γιατρός και χιλιάδες πολίτες αποφασίζουν  μόνοι τους τον εμβολιασμό αλλα η πίεση και ο εκβιασμός-υποχρεωτικότητα ενος πειραματικού εμβολίου  γίνεται απο την Κυβέρνηση της ΝΔ..

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΚΙΚΙΛΙΑ και ολοι εσείς της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας,  που συνεχιζεται τους πειραματικούς εμβολιασμούς, που κρύβεται τίς παρενέργειες και τους θανάτους απο τα εμβόλια, ή μετά τούς εμβολιασμούς  έρχεται το τσουνάμι της ΟΡΓΗΣ από εκατομμύρια Έλληνες, που σας πήραν χαμπάρι…

΄Οσο θα αυξάνονται οι παρενέργειες και οι θάνατοι ειδικά σε ενα τρίμηνο απο τώρα και στήν συνέχεια να σας δούμε που θα κρυφτείτε!!!  

Οπως λένε οι ιατροί που δεν τους φούσκωσαν τους λογαριασμούς οι Φαρμακοβιομηχανίες, οι Θάνατοι θα είναι Μαζικοί σε μερικούς μήνες και τότε δέν θα γλυτώσετε ολοι εσείς, που σήμερα το παίζεται Σωτήρες! 

Πρόκειται για προγραμματισμένη διαπλεκόμενη Πολιτικ’ο-Φαρμακευτική Απάτη Έγκλημα Κατάχρηση Εξουσίας και Υποδούλωση.

Τελικά εκτελείτε εντολές εξολόθρευσης του πληθυσμού και Μαζικού ελέγχου καταστρέφοντας τις ζωές την Οικονομία καταργώντας  την Ελευθερία με Αντισυνταγματικές ΚΥΑ και Νόμους καταργώντας το Σύνταγμα….

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΑΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO …ΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ 'ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ' …ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!



5 σχόλια:

  1. Τί νά πεί κανείς....
    Γρήγορη ανάρρωση νά του ευχηθούμε από καρδιάς του ιατρού καί ΟΛΑ ΑΥΤΑ, (που κατά κανόνα ΔΕΝ γράφονται καί ΔΕΝ λέγονται γιατί είναι ήδη ΠΟΛΛΑ) άς κάνουν πολλούς συμπολίτες μας νά Ξ Υ Π Ν Η Σ Ο Υ Ν επιτέλους!
    Ε π ι τ έ λ ο υ ς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἐμβόλια, Παρενέργειες, Ἐνημέρωση καί Ἀντίσταση.

    Έκτακτη ἐκπομπή μέ τόν ιατρό ὀγκολόγο Δρ. Δημήτρη Ἀντωνίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=hb3iFiCkHBo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί την βρωμοδουλειά τους θα την υλοποιήσουν έτσι κι αλλιώς λόγο οικονόμας και άλλων συμφερόντων.
    Εμείς τα (λοβωτομημένα) πρόβατα γιατί τρέχουμε να κάνουμε το διαβολοεμβόλιο,δεν είδαν δεν άκουσαν τίποτε από τις άλλες φωνές εξειδικευμένων ιατρών που τους κρύβουν από τα μεγάλα συστημικά κανάλια;;; μα τίποτα επιτέλους;;;;;Σαν να υπάρχει ένα είδος υπνωτισμού πριν την μεγάλη (σφαγή) άξιο απορίας οποσδήποτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ στήν τηλεοπτική τρομοκρατία καί ΥΠΝΩΤΙΣΜΟ;
      https://catholicexchange.com/wp-content/uploads/2020/09/jared-stadt-smash-your-tv.jpg

      Διαγραφή
  4. ΠΡΙΝ ΤΡΥΠΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 1.000.000 ΦΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!